• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

adengökce senin paylasımınla bin muhtesem güneş kitabını almıstım gercekten cok güzel bi kitap.tesekkür ederiz :) kitaplar konusunda baska önerilerin varmı? ben bu yaz sophie kinsella nın kitaplarına takılmıştım eğlenceli kitaplardı.okumadıysan tavsiye ederim :))

canım geçmişi okudum biraz ama senin yazını bulamadım bir türlü dün gittinmi,
doktora gittiğisen bebeğin nasıl,cinsiyeti ne :26:

günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldum canım :69:
sennde gözün aydın bebeklerin iyiymiş maşallah onlara:nazar:

Günaydın bayanlar..

Simargunkacım sanada kolay gelsin..

Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..:17:

canım hastanede genelde emme problemi oluyor zaten

sağol canım çok teşekkür ederim

kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye

canımm cok teşekkürler tek hatırlayan sen oldun:26: dün gittik benim bikaç şikayetimde vardı onları söyleyince test istedi dün bakmadı ultrasonla amaa bugüne ayrıntılı randevusu verdi saat 11 de bende heyecan içinde hazırlandım vaktin gelmesini bekliyorum.:69:

Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur. :3: benim sizin yardımınıza ihtiyacım var :5:

Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. :26: Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of :((

Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde :5:

Kan testi yaptırsam hafta sonu cıkar mı ? 17 gunde kanda cıkar mı ki ?

Son düzenleme:
Arkadaşlarım günaydın nasılsınız inşallah güzel bir hamilelik geçiriyorsunuzdur. :3: benim sizin yardımınıza ihtiyacım var :5:

Eşimle bu ay korunmadık 8 eylülde korunmasız yaşadık. 12 gündür bel sırt bacak agrısı mide yanması uyku hali akıntı gibi belirtiler yasıyorum streste yapmıorum bugün iç çamasırımda sümüksü kahverengi akıntı gelmıs 3 damla belim kopucak gibi agrıyor. :26: Adetime daha 1 hafta var kafam karıstı of :((

Sizce hamile olabilirmiyim? Raabbım inş boş cıkartmaz hayırlı sağlıklı güzel sekılde :5:

ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım

Kızlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum
okadar yazıyorsunuzki inanki yetişemiyorum yazdığım yazıyı bile bulamıyorum maşallah:)))
geceleri çarpıntım oluyor benim hangi dr. gitmem lazım uykusuz da işe geliyorum günüm berbat geçiyor pasiflora kullansammı bitkisel
sevgiyle kalın...

Günaydınlaaarrrr….Bence doktoruna sormadan herhangi bir ilaç alma canım. Çarpıntı için kardiyolojiye git istersen…
Onlar ekg-eko değerlendirmesi yaparlar. Psikolojik de olabilir belki…

karındaki kaşıntılar için önerileriniz varmıdır kızlar..
Kaşımak :1:
Ben bebe yağı kullanıyorum ama bu ara arttı kaşıntılar, sanırım alınan kiloyla doğru orantılı olarak…

günaydınlar hatun kısmısı... öperin sizi şap şup turp gibiyim turp...

oyelkencim korkma şekerim bişey olmaz. yüce rabbim korur her türlü.

Günaydın hemşire…Nassın?

ya kızlar bişey sorcam benim beyazımsı akıntım oluo bide vajinamda böle saniyelik batmalar oluo sancı gibi..ya doktorada söledim test te yaptı önemli bir şey yok rahim büyüyor dedi ama içim rahat deil sizde de oluomu:26:

Benim de oluyo aynısı, doktoruma söyledim bir sorun görmedi…

Güle güle kullanın cicişlerinizi. :87: Biz de alışverişe arabadan başlıyacağız, bir süredir araştırıyorum. Bu üründe ve buna benzer başka markaların bir kaç ürününde de, modelini çok beğenmeme rağmen aklıma takılan birşey var. Bu modellerin tam olarak yatamıyor olması çocuğu rahatsız ediyor mudur acaba? Rahatsız olup olmaması yanında omurgası ile ilgili bir sorun olur mu diye merak ediyorum. Çok mu pimpirikliyim bilmiyorum ama ilk bebiş acemiliği sanırım :49: İnternet üzerinden çok araştırdım ama bu konuda olumlu ya da olumsuz birşeye ulaşamadım. Kullanan tanıdıkların var mı acaba, memnunlar mı ki???

Canım teşekkürler…Benimki tam olarak yatıyor,oturma ünitesi…
Ama zaten ilk 9-10 ay ana kucağında yatırabiliyorsun, bebek arabasında değil. Ben o yüzden oturma ünitesi şaseden sökülen yerine ana kucağı takılandan istedim.

günaydın kızlarrrrr :69:

dün akşam dr gittik yaşlı bir adamdı ikiz olunca zor oluyor ikisi birbirine karışıyor bakarken :1:
adamcağız çok uğraştı
çok şükür ikiside sağlıklıydı kalp atışlarını dinletti
normalde ben cumartesi sabahları erkenden gidiyorum doktora eşimi beklemiyorum :52:
eşim çok duygulandı çok tuhaf oldu dün akşam :52:

Günaydın canım, hadi gözün aydın maşallah iyi bak yavruşlar :nazar:

Günaydın bayanlar..

Simargunkacım sanada kolay gelsin..

Annemle konuştum şimdi hastaneden çıkıyorlarmış..
Bizim tosuncuk yiğencik hala doğru dürüst emememiş..:17:

Günaydın canım, hadi ablan sağlıkla kurtuldu gözünüz aydın.
Darısı bizlere olsun inşallah :69:

adengökce senin paylasımınla bin muhtesem güneş kitabını almıstım gercekten cok güzel bi kitap.tesekkür ederiz :) kitaplar konusunda baska önerilerin varmı? ben bu yaz sophie kinsella nın kitaplarına takılmıştım eğlenceli kitaplardı.okumadıysan tavsiye ederim :))

pasaklı tanrıça'yı da okumuşsundur o halde sophie kinsella'dan. eheheheh çerezlik kitaplar onlar. ben daha çok bin muhteşem güneş tarzı vurucu kitaplardan hoşlanıyorum.

dağıldın mı sende ben gibi okurken? bi meryem oldun bir de leyla değil mi? ben dağlandım o kitabı okurken. herkese de tavsiye ediyorum okuyanlardan da hep bin muhteşem yorum ve teşekkür alıyorum :)))

Khaled Hosseini'nin uçurtma avcısını alıcam ben şimdi. uçurtma avcısı da en az bin muhteşem güneş kadar yıkıyormuş adamı yere. sırada o var.

tavsiye olarak da; "aşkın gözyaşları- mevlana", ve a"şkın gözyaşları 2. tebrizli şems'i" okumadıysan okumanı tavsiye ederim.

Günaydın Güzel Anneler;

Dün doktor kontrolüm vardı, şükür bebeişim iyiydi, 378 g olmuş..
Doktorum devletin garip politikalarından dolayı özel muayenesini kapatıyor, artık devlet hastanesine gideceğim. Oranında ultrason cihazları çok iyi değil.Ne sinir ya...

Günaydınlaaarrrr….Bence doktoruna sormadan herhangi bir ilaç alma canım. Çarpıntı için kardiyolojiye git istersen…
Onlar ekg-eko değerlendirmesi yaparlar. Psikolojik de olabilir belki…

Günaydın canım, hadi gözün aydın maşallah iyi bak yavruşlar :nazar:

çok sağol canım
hepimizin bebişleri iyi olsun inşallahhhh

canımm cok teşekkürler tek hatırlayan sen oldun:26: dün gittik benim bikaç şikayetimde vardı onları söyleyince test istedi dün bakmadı ultrasonla amaa bugüne ayrıntılı randevusu verdi saat 11 de bende heyecan içinde hazırlandım vaktin gelmesini bekliyorum.:69:

hımmm:44:
olsun en azından şikayetlerin sebebinide öğrenmiş olcaksın..
o saat geçmek bilmez zaten:18::18::18:
inşallah herşey yolundadır :nazar:minnoşunda gösterir inşallah:9:

Günaydın canım, hadi ablan sağlıkla kurtuldu gözünüz aydın.
Darısı bizlere olsun inşallah :69:

İnşallah canım darısı bizlere..
Dört gözle fotoğraflarını bekliyorum yiğenciğimin..
Elime geçince sizlerlede paylaşırım yakuşukluluğu..:69:

ilişkiden 48 saat sonra çıkıyor kan tahlilinde
allah gönlüne göre versin canım

Gerçekten mi canım istiyorum inşallah Rabbim banada hayırlı şekilde nasip eder :2:

yaptırsam sorun cıkmaz insallah değil mi birde ben calısıyorum inş etkilememiştir. Kahverengi leke normal mi :S

kızlar ben grip oluyorum galiba
hapşırıyorum burnum akıyor
sesim tuhaflaştı herkes hastamısın diyor
ne yapsam iş yerinde yaa ilerlemesin diye

canımmm
bende izindeyken 2 gün yattım kalkamadım doktorumu aradım apar topar...
hemen minoset iç dedi ilerlemeden , eğer boğaz ağrında olursa strepsil boğaz paastili.bunların dışında bişi kullanma dedi...
bence sende iç ben bunları kullanarak atlattım...

Canım önemli olan ilişki üzerinden ne kadar zaman geçtiği değil yumurtlamanın üzerinden ne kadar zaman geçtiğidir gebelik testinin sonuç vermesi için.
Adetine 7 gün varsa yumurtlama tarihinden de yaklaşık 7 gün geçmiştir. Bu durumda gebelik testinde gebelik varsa dahi görebileceğini sanmıyorum.
Dahası eğer tek bir ilişki yaşadıysan ve bu 8 eylüldeyse hamile de olamayabilirsin tatlım…
Adetlerin düzenli mi, kaça günde bir olursun, son adet tarihin nedir ve sadece 8 eylülde mi ilişki var bunları söylersen daha detaylı yorum yapabilirim.

Back
X