Kızlar doktora soru sordum, sizinle de paylaşıyorum hadi iyisiniz
Hocam merhaba
20+6 haftalık hamileyim.
Günde 1x1 olarak (doktorumun tavsiyesiyle) elevit,marincap ve osteocare alıyorum.
Bunları sırasıyla sabah elevit, öğle marincap,gece yataken osteocare şeklinde alıyorum.
Son zamanlarda iştahımda açılma oldu.Elevit buna sebep olur mu, kilo aldırır mı?Gece yatarken alsam bir mahsuru olur mu?
Bir diğer sorum ise bebek hareketleriyle alakalı. Bazı günler sık ve yoğun bazı günler daha uzun aralıklarla ve az sayıda hareket hissediyorum.Ama mutlaka neredeyse hergün hareket duyuyorum.Sadece tutarsız.Haftama göre bu normal mi? Düzenli hareket olamayışı şu an için sorun mudur?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Merhaba ....... Hanım,
Vitamin ilaçlarının iştah açıcı etkileri olmakla birlikte bu ilaçları kullanmasanız da gebeliğin ikinci yarısında genellikle iştah daha açık oluyor. Vitamin ilaçlarını gece almanızda bir mahsur yoktur. Bebek hareketleri nin her gün aynı şekilde olması elbette beklenmez, Sağlıklı ve mutlu bir gebelik dönemi geçirmeniz dileklerimle hoşçakalın
Sağlıklı günler dilerim. Op.Dr.Kutlugül Yüksel Atatürk Bulvarı, No:117/23 Kızılay-Ankara tel: 0312 4258530 0532 6121783