- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #22.681
kızlarr bende bişi sorucam. bir haftadırr süreklii kendimi kötü hissediyorumm.. gögsümde sürekli bi rahatsızlık var.. nasıl ifade edilir bilemiyorum da sey gibii hani böyle heyecanlanınca yada kötü bi haber alınca içinizde bişi olur ya sankii sıcak bişi akıyomus gibi.. böyle panik gibi.. anlatabildim mi acabasürekli böyleyimm ve cok rahatsız oluyorum. nefes nefese kalmam da olayın bonusu.sizde olan var mı?? bunu doktoruma mı söylemeliyimm yoksa gögüs hastalıklarına falan mı göstermem lazım:44:
Ay valla aynı bendeki şeylerden oluyor sana da. :44: Ben de acaba panik atakmıyım, noooluyo bana diye düşünüp duruyordum. Aynı dediğin gibi kötü bi haber alırsın da gümgüm atar ya kalbin, aynen ööle, özellikle uykudan kalkarken inanılmaz oluyor. Ayrıca azıcık yürüyünce yorulup, nefes nefese kalma belirtisi de var. Ben kontrole 10 gün sonra gidecektim, bu hafta mı gitsem diye düşünüyordum aynı nedenle. Ben önce kendi doktoruma sormayı düşünüyorum, onun yönlendirmesiyle giderim belki göğüs hastalıklarına, belki de normal şeylerdir bunlar. Nedenini öğrenirsen beni de haberdar eder misin canım???