- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #23.001
o doktorun kör gözlerini oyarım bu doktorlar eğer %80 ihtimal bişi biliyolarsa adım tuğba değil inanın biz daha çok bilgiye sahibiz burda varsayımda insan içini ürpertiyolar sırf bu şekilde yorum yapan doktorlar yüzünden 2li 3lü ayrıntılı hiçbirine girmeyeceğim rabbime sonuna kadar güveniyorum içimi korku saracağına yok şöle olabilir böle olabilir die adamın içini böle daraltacaklarına hiç gidilmemeli sen içini ferah tut güzelim üzülüp ne kafaya takma görümcemin son oğluna hamile iken 2li 3lü testlerde down sendromlu çıktı%90 küsür hemde kız ayrıntılıyada girdi hüngür hündür ağlayarak çıktı hamileliği boyunca hep üzüntü stres sonuç bebek doğdu turp gibi ve o kadar akıllı sağlıklı bir çocuk ki maşallah şimdi 9 yaşında düşünün yani o yüzden inanmayın diyorum gerçekten içinizi ferah tutun allaha tevekkül edin yüce rabbim herşeye kadirkızlarr günaydınn. cok moralim bozukdetaylı usg ye girdim. hersey cok güzel.. dr bebek kesin kız dedi. uzun boylu bi kız olucak ekollar bacaklar ayaklar vs cok düüzgün diye devam etti.. 21+5 görünüyo iri bi kız dedi. ama kalp odasının birinde kirec varmıs. sok oldum. 2li ve 3 lü test normalse amniyosenteze gerek yok bence ama dr una sor dedi. dr a cıktım o da dedi ki behcet uz a git anne karnında bebegin kalbinin ekosunu falan cekebiliyorlar raporu göster cektir. belki de önemli bişi cıkmayabilir ama cektir dedi. sok oldum
![]()
Canım ben herşeyi yer herşeyi içerim..
Bişeyde olmadı Rabbime şükür biliyor musun?
Ne yazık ki bazı kadınların bünyesi zayıf oluyor..
Bunu da bilemeyiz işte
O sebepten doktora danılşılması isteniyor
Bana kalsa herşey serbest
evet cnm sen herşeyi içersin ama burdan tavsiyelerine dikkat et bence sana dokunmayabilir ama doktorun onay verip vermediği şeylei önermesek daha iyi olur sanki kaş yapalım derken göz çıkarmayalım Allah korusun dimi bu konuda daa önce doktora sormuş olduğum için demiştim ben bitki çaylarına bayılırım kış oldumu çok tüketirim aklımda bulunsun die sormuştum o yüzden kızlar bence ne olursa olsun kafamıza göre ilaç ve bitki türü şeyleri bizi iyleştiri düşüncesiyle içmeyelim doktora soralım bu konuda ne olsa eğitim almışlar bazı konuda sağlam adamı öldürüyolar ama neyse yukardaki açıklamam ile tutarsız olduğumu sanmayın varsayım üzerine konuşan doktorlara lafım