- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #23.421
herkese selamm
bi kaç gündür uğrayamadım yağmurdan dolayı
elektrikler de sabahtan gidip akşam eve geliyo
önemli haberler varmı..yeni cinsiyet öğrenenler mesela![]()
Hoşgeldinnnnnnnnn :)))
hiçte bilesi. efendıme soylıyım bı ceren gibi bi sinem gibi bi melısa gibi olucak senın kızın. (bu adlı kızlara bak hep havalı ve guzeldırler) uzun saçlarını savura savura kendıne arkadaşlık teklıf etmeye gelen çocuga; "ayyyyy sen kendıne hiç bakmıyosun sanırım, ben demir aden'i sevıyorum tamam mı akıllım" dıyecek.
demir aden de demir yani. aden yani... meğersem benimki de okulun en yahuşuhluuu çocuguymuş.
bende monıca belluccıden daha ıyıyım dedım bı kaç kez kardeşim suratıma bön bön bakmıştı. nıye baktın dıye sordugumda; hayat cidden garip be abla demişti.
Demir aden de ona aşıksa olur o zaman hayırlı olsun
Herkese Merhaba,
Ben aranıza bugün katıldım.Buradaki anne adaylarının paylaşımlarını hep okurdum.Heyecanınıza ortak olmak istedim.Bende tam 18+5 günlük hamileyim.2.çocuğum.İlk çocuğum 10 yaşında erkek.Bu kez doktor büyük ihtimalle kız dedi.Doğum Şubat 23 gibi görünüyor hayırlısıyla.İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi..Hepinizi öpüyorum.
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin
annem kahverenkli gözlü. babam yeşil. (hatta sarı) abim mavi, kardeşim yeşil-ela. ben ise yeşilimsi ela. eşim kahve hatta sıyah gıbın. onların sulalesınde açık gozlu kımse yok. bızde ıse var.
çocuğumun rekli gozlu olma ıhtımalı var dı mı?
ha bu arada; renkli göz, yani mavi göz aslında kusurmuş kızlar. renk piğmentlerinin oluşmamasından kaynaklanıyormuş. o yüzden de genelde yeni doğan bebeklerin gözleri mavimsi olurmuş.
Ben bunu kime açıkladıydım kız, bulsam da kopyalasam,yazmaya üşendim.
Şimdi şöyle eşinde eğer çekinik de olsa mavi göz geni yoksa (bkz.kardeşler, anneler-babalr, büyükanne büyükbabaya kadar gidebilirsin) ihtimal sıfır.
Varsa ihtimal çok büyük