- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.661
200 gr. mı!aman benim tocamdan gizlim saklım olmaz saklasamda araştırmak istesin bulur zaten elektronikçi adam bilgisayarda geçmişle ilgili herşeyi geri getirebiliyo ne gerek var saklamaya kızlar yanlış anlamayın he şifremi filan bilmiyo öyle benim yanımda bakınıyo aman siz kadınlar canınız sıkılmıyo mu diyo 2 okuyo bırakıyo yani
beni topa tutcağınız bıktınız aynı muhabbetten ama ben 200gr aldım sadece :44: Eşimde yemek yemiyosun diyip duruyo halbuki ben kendime göre öküz gibi yiyorum afedersiniz dahada zorlasam kusarım yani ama hala yemiyosun kg almıyosun diyo bana napayım oğlun yiyo yemeklerimi demekki diyorum![]()
Aaaaaaaaaaa...
Ben neredeyse gun basına 200 gr alıyorum
Bende cok sevınclıyım canım.canım biraz önce de yazacaktım sana atladım galiba
hareketleri hissediyor olmana çok sevindim
iyi akşamlar bu arada dedesi için geçmiş olsun
srgmn yazmıs ya hani, dunyanın en mutlu ınsanı olmak ne kadar basıtmıs dıye.
Gercekten oyle mutluyum kı, belkıde hıc bu kadar ıcten sevınmemısımdır hıc bır olaya.
Tesekkur ederız teyzesı, cok sukur kızımın dedesı su an gayet ıyı.
Harıka bır duygu degıl mı?bebeğimi hissettimm şimdii ilk defa çok şükür sizinle de paylaşmak istedimm![]()
![]()
Ben sımdı saatın 10 olmasını beklıyorum.
Kızım genelde o saatlerde annesıne gunaydın dıyor.
Kızlar selam herkese:)
Bende Şubat ayında anne olucam Allah izin verirse,19.haftaya girdik..oğlumuz olucak inşallah ,ismini emir
düşünüyoruz,istanbulda hangi hastaneleri öneriyorsunuz?ben herseye rağmen sanırım amerikan hastanesinde dogurucam,bebek yogun bakımı çok iyi olduğu söyleniyor ve sigortam geçiyor diye..bu hastanede dogum düşünen ve fiyatları konusund fikri olan var mı???
Eklemem ıcın sat ve tahmını dogum tarıhını de belırtmen gerekıyor.
Bu arada hayırlı olsun bebegın ınsallah.