- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #32.361
naspsın hayatım o da kendince bi cıkıs arıyo işte. Oturur konusursunuz haledersiniz insallah.. Belli olmaz bu işlerr bi bakarsın telefon calmıs cagırmıslar.. Cok üzüldüm.. Umutsuz olma. Dua et.. Kısmetin nerde olucagı belli olmaz belki ummadıgın izmirde de cok güzel bi iş kurabilirsiniz. Ama potansiyel konusunda da haklısın:44:
sanada üzüldüm tatlım baban konusunda seni anlayabiliyorum aynı benim babamdan bahsediyosun hep onun dertleri hep onun sıkıntısı sen kimsinki yani
eşim konusuna gelince haksız değil belki ama ecrincim yani ortada adam ki para edicek bir sermayede yok adam gibi bir iş kurması için kaldıki akraba ortaklığına helede öz ve öz abi kardeş ortaklığına sıcak bakmıyorum çünkü sonuç hep hüsran oluyo bir kere kazanacağı para 2ye bölünüyo 2.si kendi mesleği gibi değil yine çalışan gibi olacaklar 3sü sen şu kadar çalıştın ben az çalıştım sen çok çalıştın olacak eminim sonra hep bir huzursuzluk hopp bozz düzeni oyuncak değil ki bebeğim bu işler biz burda kira ödemiyoruz bi kere izmirde hem ev kirası olcak hem iş yeri kira olcak hemde bana diyo sen çalışmassın vay be dedim nerden geliyo bu derenin suyu üstüne üstlük evlendiğimde mobilya bile düzülmedi bana ailemden kalan eşyalarla oturuyorum bide çekip giderse onlar var ömrü billah kiracı olarak yaşamak istemiyorum... Ama istanbulda en azından sadece iş için çalışır ve geri dönüşü çabuk olur gelecek için en azından bir ev alabiliriz.uffff bitanem inşallah sonuca varırız