- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #32.781
günaydın cnm
çok geçmiş olsunaynı bende dün firmalarımızdan birinde ön muhasebede çalışan bir bayan arkadaşım vardı yeni doğum yapmış oda bebeğini kaybetti 15gün sonra sebep yok bilinmioyr bende yıkıldım duyduğumda rabbim emanetlerini bize sağ sağlım versin bizide evlat acısıyla sınamasın inşallah
![]()
Günaydın kızlar..
bblaucum sebep neymiş? Çok kötü oldum şimdi okuyunca(
günaydın canımmm..hadi yaaa nasıl üzüldüm okuduğumda ne kadar ağır ve zor bir imtihanları varmış ana-baba olarak rabbim sabır versin inşallah yaa gerçekten çok zor bişeydir...allah yaşattıklarına sabır versin bizlerden ise sakınsın inşallah canım yaa
Günaydın bblau;
böyle haberler hepimizin canını sıkıyor ve aynı süreçte olduğumuz için ister istemez empati yapıyoruz. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.
ben olabildiğince duymamaya çalışıyorum. olumsuz şeyleri duyunca insanı korku, endişe sarıyor. zaten karamsar olan benim için olumsuz senaryo kurmak pek zor olmuyor. kendimi şöyle teskin ediyorum; nefes aldığım sürece hep ona birşey olur mu korkusunu yaşayacağım, tıpkı diğer anneler gibi diyorum. annemle de konuştuğumda aslında tüm anneler için durumun böyle olduğunu anlıyorum.
lütfen sen de sıkma canını, Allah'a emanet et, içini ferah tut.
Gunaydın hanımlar
Amin.. Allah'ım yasatmasın oyle bir acı bizlere..
Evlat acısı cok kotu olur, ben dusundugum zaman bile kahroluyorum..
of Allah'ım kimseye yaşatmasın evlat acısını
günaydın canım
nası yok doğduktan sonraAllah sabır versin
günaydın canım
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin, dilimden düşürmediğim duam bu.
Sebep neymiş bilmiyorlar, doktorlar araştırıyorlarmış.
Kızcağızı facebookta görmüştüm. Resimleri vardı hamile,kocamandı karnı, bizden ilerideydi.
Dün aradı eşim konuşmak için, ne zamandır da görüşmedik demek ki.
2 ay olmuş olay olalı.
Evlilik yıldönümleriymiş bi de,zamanlamaya baksanıza! Neyi hatırlattık!