• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ayy canımmmmm okadarmı canın istedi afiyet olsun benim içinde ye

Sağol datlımmm, gel beraber olsun :23:

Ben onu hiç yemedim ama gökçe çok başarılı bişey dedi :56:

Hem de nasılllllll...Muhakkak dene.

balon yapıp patlatıyomusun :52: bende bugun acayip sigara içmek istiyorum.cenem ağrıdı sakız çiğnemekten...

o zamann ben söleyim mi aksama ne pişirdiğimii :))

Anacım sigara deme, en çok onu aşeriyorum :14:

benim_olan canim uzuldum... insallah haklarini alabilirsin...
bence hicbir sekilde imza atma... verilen kagidi al isten atilman ile alakali bir kagit olsa dahi... ben size donerim yarin filan de... en azindan bir gece boyunca onu okuma, uzerine dusunme ve arastirma firsatin olsun....

tamam cnm..öyle yaparım...bizim burda genelde şöyle bi kağıt imzalatıyolar bütün alacaklarımı aldım gibi..imzalamicam ..görür onlar...:57:

Konuşalım valla.
Ben de çok acıkıyorum ama tutuyorum bi şekil kendimi.
Şimdi şirkette orta masanın üzerinde haşhaşlı var. Bilir misiniz haşhaşlıyı?
Allahtan kötü yapmışlar, beğenmedim de kendimi tutmama yardımcı oluyo bu durum, yoksa normalde çok severim :30:
Diyet miyet kalmazdı valla.....

haşhaşlı çörekmi ben haşhaşı çok severim çöregini katmerini tatlısını hatta dolabımda ezilmiş duruyor şurada sizin dokunup alabileceginiz gibi teknoloji olsa neler yapardım size

$kuyukebabvekekek.webp Eki Görüntüle 276555 $Testi-Kebabi-Tarifi-Ve-Yapilisi.webp

:56:

Sağol datlımmm, gel beraber olsun :23:

Hem de nasılllllll...Muhakkak dene.

Anacım sigara deme, en çok onu aşeriyorum :14:

Allahtan sigara alışkanlığım yok he, zaten irade zayıf yemek konusunda herhalde duvarları filan ısırırdım :))))
Sigaraya zam gelmiş onu düşünün :)))

Ayyy biliyorum ben haşhaşlıyı, bekarken baya kilo almıştım sayesinde...İşe gelirken alırdım hep :52:

Çok başarılı bişey dimi.Ama Eskişehirdeki kadar güzel yapamıyolar burda.
Anneannem rahmetli onun mayalısını yapardı köyde, taş fırında.
Of yeme de yanında yat...

balon yapıp patlatıyomusun :52: bende bugun acayip sigara içmek istiyorum.cenem ağrıdı sakız çiğnemekten...

o zamann ben söleyim mi aksama ne pişirdiğimii :))

Ne pişirdin kız?

valla o kadarda acımasız olamam ama oda çok fenaymış..

yürü be güselim kim tutar seni valla varya bu patron milletine herşey müstahak senmisin benim ekmeğimle oynayan karnımda bebeğimle al sana:41: Gıcık suratlı gergedan yavrusu:63:

tamam cnm..öyle yaparım...bizim burda genelde şöyle bi kağıt imzalatıyolar bütün alacaklarımı aldım gibi..imzalamicam ..görür onlar...:57:

sakin onu imzalama canim... ben kendi istegimle istifa ettigimde oyle kagit imzalamistim... senin tazminat haklarini elinden almaya calisiyorlar resmen....

geçmiş olsun
annenin yanına gdiyodunuz dimi, Allah kolaylık versin
neden ki?

evet annemin yanına gidiyoruz bakalım nasıl olcak ??
yaa bu uykusuzluk yaklaşık 1 aydır var
nedenini bilmiyorum dön dön dur bide sabaha kadar garip rüyalar gördüğüm için sabahları kafam acayip yorgun oluyo

inşallah hayırlısı olur hepiniz için
dua et öyle yat cnm ALlah yardımcı olsun uyuyamamak zor

:19::19::19:

Dipnot: Annecime dün turşu kavurmasını sölediydim, bugün bulmuş getirmiş kadın, akşama yicem :23:

ohh afiyet olsun

resimleride koymuşsun heran biryerler şişebilir benden söylemesi

:26:

bu aradaa resimdekiler

kuyu kebabı
testi kebabı
maklube

sakin onu imzalama canim... ben kendi istegimle istifa ettigimde oyle kagit imzalamistim... senin tazminat haklarini elinden almaya calisiyorlar resmen....

ok daha önüme kağıt gelmedi ama diğer arkadaşların imzaladığı gördüm ibraname yazıyo..uyanıklarya..ihbar tazminatı deyince suratlarını görcem ben onların..kaç kişiyi çıkardılar kimseye ihbar taz. parası vermediler..kimsede aramadı hakkını salak gibi..

Son düzenleme:
:19::19::19:

Dipnot: Annecime dün turşu kavurmasını sölediydim, bugün bulmuş getirmiş kadın, akşama yicem :23:
ben coook severim o tursu kavurmasını canım çektiii.... :(( eski komsum yapardıı...
Allahtan sigara alışkanlığım yok he, zaten irade zayıf yemek konusunda herhalde duvarları filan ısırırdım :))))
Sigaraya zam gelmiş onu düşünün :)))

Çok başarılı bişey dimi.Ama Eskişehirdeki kadar güzel yapamıyolar burda.
Anneannem rahmetli onun mayalısını yapardı köyde, taş fırında.
Of yeme de yanında yat...

Ne pişirdin kız?

valla zam falan hak getiree arada yine tek tük kacamak yapıyordum.bugun korkumdan yapamıyorum elime alırsam bırakamayacak gibiyim. :(( zeytinyağlı dolma sardımdı önceden onu pişirdimm.sütlü,garnitürlü corbamız var.misafirimiz olduğu için bir iki çeşit salata tavuklu falan olanlardan.fırında kuzu incik var.pilavıda okuldan gelince artık :)

ben coook severim o tursu kavurmasını canım çektiii.... :(( eski komsum yapardıı...

valla zam falan hak getiree arada yine tek tük kacamak yapıyordum.bugun korkumdan yapamıyorum elime alırsam bırakamayacak gibiyim. :(( zeytinyağlı dolma sardımdı önceden onu pişirdimm.sütlü,garnitürlü corbamız var.misafirimiz olduğu için bir iki çeşit salata tavuklu falan olanlardan.fırında kuzu incik var.pilavıda okuldan gelince artık :)

Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun :D

Son düzenleme:
Back
X