• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...:57:

Verme, bu bana lazım olacak de gıcık olsun :D Yok öyle hazıra konmak.

Oyyyy keşke burda olsan beraber yirdik..
Bu arada nasıl kaçamak yapıyordun sigarada? 1 tam içiyormuydun günde yoksa canın çekince millete "bi fırt versene" mi diyordun :D

ohh ne güzell yerdikk hemde...valla bildiğin tam 1 adet kaçamak :( kızımda midem öyle bulanıyordu ki kokusundan milletin elindeki kokudan tiksinirdim.ama bu sefer inadına canım öle istiyorkii.doktora söledim tebrik etti beni :( ama cok strese gireceksen 1 adete bile izin vermiyorum,ama iç dedi.işte bugun kendimi durduramayacakmısım gibi hissettiğimden yanına dahi yaklasmıyorum.volta atıp sakız çiğniyorum :(((

Limon sıkılıyor mu bilmiyorum ama nefis bisey oluyor :56:

Aksam yemeginde yiycez bunu biz yanına da borek yapıcam peynirli. Ay iyice acıktımmmmm :27:

Sismez kız sen de yap cok kolay valla yapması patatesi hasla bir guzel ez havucları yagda kavur uzerine de yogurt aynen boyle bisey cıkıyor offf :37:

benim dediğim patatesi haşlayıp eziyon yağ, tuz, bolca limon karıştırıyon
sonra havucu rendeleyip yağda öldürüyon
kırmızı lahanayı sirke ve tuzla ovuyon

bunların hepsini sırayla kek kalıbına sıvıyon
ters çeviriyon

Yanına da patates salatası, offfff anammmmm sadistmiyiz neyiz anlamadım ki, işkence edioz kendimize bile bile :86:

hahahahah valla iskence ediyoruz resmen :27: Ama yapabildigimizi de yapıyoruz iste boylelikle :56:

kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...:5:

Ay valla ben et gordugum zaman dayanmıyorum bir ara tavuktan tiksinmistim ama onu da atlattım suan et olsun da yanına da pilav :56: :56:

Allah'ımmm sen oglumun pipisini koru :9: :9: :9:

Verme, bu bana lazım olacak de gıcık olsun :D Yok öyle hazıra konmak.

dimi vermim meğer sinsiliğinden öyle yapıyormuş bende bugün anladım..gelmiş diyoki benmi işten çıkardım niye benle konuşmuyosun dicektim yaranmı var ne alaka üstüne alındın diye ama sustum yine..uyuzz:57:

benim dediğim patatesi haşlayıp eziyon yağ, tuz, bolca limon karıştırıyon
sonra havucu rendeleyip yağda öldürüyon
kırmızı lahanayı sirke ve tuzla ovuyon

bunların hepsini sırayla kek kalıbına sıvıyon
ters çeviriyon

Kırmızı lahana yok bende ama digerleri aynı bir de limon sıkmıyorum ben.

Ustune yogurt dokuyorum soyle bir de nane of :56:

[ı]
kızlar son bişey daha sorcam şimdi ben buranın ilk kasiyeriyim onun içinde bilgileri tutduğum kendim yazdığım bi ajandam vardı sizce onu bu gelen elemana bırakım mi yoksa vermim mi...bide sağ ol bana yazıyosun diyo bugün teşekkür ediyo işten çıkarılcam söylenince ben kalırım onun yerinde 11 kadar demiş gıcık şey normalde 6 da çıkıyo işten yalakalık yapcakya..vermim dimi defterimi....götürüm işten çıkarken..kendi öğrenseymiş...:57:
[/ı]

verme tabi defter filan bulsun çıkarsın

hahahahah valla iskence ediyoruz resmen :27: Ama yapabildigimizi de yapıyoruz iste boylelikle :56:

Ay valla ben et gordugum zaman dayanmıyorum bir ara tavuktan tiksinmistim ama onu da atlattım suan et olsun da yanına da pilav :56: :56:

Allah'ımmm sen oglumun pipisini koru :9: :9: :9:

yesinler onun pipisini..:emir_bebek::54:.

ohh ne güzell yerdikk hemde...valla bildiğin tam 1 adet kaçamak :( kızımda midem öyle bulanıyordu ki kokusundan milletin elindeki kokudan tiksinirdim.ama bu sefer inadına canım öle istiyorkii.doktora söledim tebrik etti beni :( ama cok strese gireceksen 1 adete bile izin vermiyorum,ama iç dedi.işte bugun kendimi durduramayacakmısım gibi hissettiğimden yanına dahi yaklasmıyorum.volta atıp sakız çiğniyorum :(((

Bizim evlatların kaderi aynı dünür :( Ben de 2 ayrı doktora sordum biri kesinlikle izin vermedi.Diğeri "stres olacağına 2 tane iç günde" dedi..
Ben yarım içiyorum akşamları, bazen 2 yarım :30:

slmmmm kızlarrrr

ohhhh nne güsel yemek muahebbeti var yine

bende karnıbahar yaptım bu akşam için sabırsızlıkla bekliom eşimin gelmesiniii
çok özlemişim karnıbaharı bu sezon ilk kez yapıomda :)

bu arada kendime panço aldım
çookk rahat kızlar tavsiye ederim valla sıcacık tutuo

$20102011276.webp

kizlar ne guzel caniniz et cekiyor... ben hamileligin basindan beri hicbir sekilde et yiyemiyorum, boyle sirf sebze beslenmemin bebege bir zarari oluyormudur diye korkuyorum...:5:

aa ama et yemen lazım canım muhakkak
kırmızı ve beyaz hemide

Mercimekli bükme :)))Annemin de komşusu Afyonlu o yapardı....Afyonlular bi de bi börek yapıyolar içine pirinç ve kıyma koyup...
Offffff :56:

Tek atışta buldum valla.İşte bu:
Eki Görüntüle 276565 Eki Görüntüle 276566 Eki Görüntüle 276567

yoh bunu canım çekmedi beni

tabii ki de verme verirsen şaşırmışın:47:

Kırmızı lahana yok bende ama digerleri aynı bir de limon sıkmıyorum ben.

Ustune yogurt dokuyorum soyle bir de nane of :56:

limon sık bence limonsuz saman gibi olur yaaa
ben yiyemem limonsuz :27: :27:

slmmmm kızlarrrr

ohhhh nne güsel yemek muahebbeti var yine

bende karnıbahar yaptım bu akşam için sabırsızlıkla bekliom eşimin gelmesiniii
çok özlemişim karnıbaharı bu sezon ilk kez yapıomda :)

bu arada kendime panço aldım
çookk rahat kızlar tavsiye ederim valla sıcacık tutuo

Eki Görüntüle 276568

güle güle giy cnm...:34:

Kızlar ablam aradı şimdide bana internetten bak diyor ama bişe bulamadım..
Sizlere sorayım dedim..
Doğum yaptıktan sonra bebeği emzirirken saç boyatmanın zararı var mı?

Back
X