• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

çincemi çinlileride hiç sevmem ya antipatik insanlar pirinç ve shusi başka ne yemekleri var kııııı birde kurbağa böcek falan amannnnn miğdem kalktı gidiyor sen harikasında ben iğrencim

Estağfirullah cicim ya...Sen sevmiyosan hemen gündemden çıkaralım.
Meksika yemekleri güzeldir bak, ondan konuşsak :56:

Yidimmmm :17: Ama çok zevk almadım yerken haberin olsun :))

Bende sevmem çinlileri, ama caponların hastasıyım :23:

Benim kardeşim de caponsever buarada kız aklıma o geldi :)))

yaa kızlar bişi sorudm 1 allahın kulu cevap vermedi.
şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılyıor dedim:52:

24ten sonra bebişim perdon ben sana yazcaktımdı, bu gökçe kafamı karıştırdı kerim filan deyip ya.
Uyuz biraz kendisi.

:60: duygu sömürgecisisin kızım sen :60:
Ben de sabah arkadaş almaya erken gelince kahvaltı edemedim.
Poğaça aldım, ev poğaçası, ama anca yarısını yedim. Neden çünkü vicdanım sızıldadı,şekerim çıkarsa diye.
Yavruşun gücüne bak, hayatta ev poğaçasına hayır diyebileceğim aklıma gelmezdi.
Ama mükafatımı aldım ve 1.saat tokluğum 108 çıktı.
Nerden nereye be, 202 nerde 108 nerde.
Çok da başarılıyım aynı zamanda bugün :27::27:

Bence gökçe yeni çıkaracağı yasalara eklesin bu maddeyi.
Hamilelere yatılı misafir gelmesin.
Normal misafirler de anca hamile çağırırsa gelsin.
Kabul edenler?

Günaydın canım. Benim de eşim dün akşam mesaideydi.
Bilmemkaç milibar gaz kaçağını aramışlar saat 11e kadar. O saate kadar durdun 5 dk. daha dur dimi!
Ama ne yaptı kendisi tam Fatmagül pastayı Kerime verirken geldi :47:
Otomata basıp,kapıyı da ardına kadar açık bırakıp hemen TV başına koştum ama nafile, kaçırdım en möhüm anı!

ilk paragrafa bayıldım. sana kendini beğenmek de çok yakışıyor gıralıçammmm...

ikinci paraf; evet bu maddeleri de eklerim ben yeni anayasaya. neymiş o öyle yatılı misafir falan. hatta misafir nedir pardon?

** hamile kadına istemediği hiç bir insan gelmeyecek. hamile kadın istediği misafirleri liste halinde kapıya asıp kimin gelip kimin gelmeyeceğini belirleyebilecek. bu kimse tarafından yadırganmayacak. kişinin hamileliğine verilecek...

hele hele yatılı misafir lafı hiç duyulmamış olacak.***

nasıl kanka? daha da genişletilebilir bence. :)

3. pragraf; öfff kocana yaaa. o sahneyi görmen lazımdı. hele ayrılmayalım kerim derkenki halini....

Günaydın canım. Benim de eşim dün akşam mesaideydi.
Bilmemkaç milibar gaz kaçağını aramışlar saat 11e kadar. O saate kadar durdun 5 dk. daha dur dimi!
Ama ne yaptı kendisi tam Fatmagül pastayı Kerime verirken geldi :47:
Otomata basıp,kapıyı da ardına kadar açık bırakıp hemen TV başına koştum ama nafile, kaçırdım en möhüm anı!

Sendekide şansmış tatlım..
Neyse haftaya yarım saatlik tekrarında gösterirler en möhüm anı.:))
hoşbulduk bebişim. günaydın. özlemişsin beni öyle duydum. :)

Demek hemen yetiştirdiler ..:P
Halbuki şımarma diye sölememeleri gerekiyordu.=))
Ne diyorsun bu öyle bir özlem ki hasretinden prangalar eskittikk:P :))

Offf aman içim şişti, Allah yardımcın olsun, herşeye böyle karışcaklar mı ya ben baygınlıklar geçirirdim..Battaniye de boncuk bence de olmasz, dönüp dolaşıp batacağı yer çocuk..
Ben lahusa yatağı örtüsü ayrı birşey almıcam, güzel cicişlerim var onları sericem..Bi de yatağımda karşılamıcam geleni, salona geçerler bende salona geçerim, istemem yatak odama girmesinler :19: Ama tuvalete giden göz ucuyla bakar odaya orası ayrı :))

bende de hiç kullanmadıgım bi takım var bööle bej rengi gibi.. onu sererim dedim.. bende yatmam heralde yani insallahh:1::1: eminim teyzem gelse yatmıyorum diyede fırca atar bana:9::9::9: insanın hayatında bu kadar cok kadın olması pek iyi bişi degil. mevlüt için sekeri falan önceden hazırlayayım o zaman subat sogugundan cocukla seker bakmaya mı gitcem 40 ımdan önce didim.. anaaammm kızım senin kayınvaliden görümcen ne işe yarıyo dedi birisi. teyzem de bu bişi begenmiyo nlarda ugrasamamıstır bas edilmez ki bu kızla dedi. ayy benim cocugumun sekeri heralde ben görcem dedim:27::27::27: eski kusakla anlasamıyorum hiççç:19::9::9::9::9:

2-3 sahnesine baktım kalbim dayanmadı sonra :D:D
Ama güzel olmuş klip, şarkı zaten mükemmel..
ben onu rahmetli kerim tekine benzetiyorum kerimi çok severdim yakın olmasakta bir kaç defa görüşmüşlügümüz vardı gözlerine hasta olurdum engininki gibi kara kara
Estağfirullah cicim ya...Sen sevmiyosan hemen gündemden çıkaralım.
Meksika yemekleri güzeldir bak, ondan konuşsak :56:

bak o olur acılı acılı iştah acar
Benim kardeşim de caponsever buarada kız aklıma o geldi :)))

BİR JAPONA AŞIK OLDUMMMM söz müzik:(atila taş)

ben hala tetenoza gitmedim şeker yüklemesi nasıl oluyor yaa zaten şekerle yüklüyüz...dün bir tencere kabak tatlısını yememek için zor tuttum kendimi:50:

Demek hemen yetiştirdiler ..:P
Halbuki şımarma diye sölememeleri gerekiyordu.=))
Ne diyorsun bu öyle bir özlem ki hasretinden prangalar eskittikk:P :))

anında limon seni çok özlemiş dediler valla. dedim özlemesin çok yakında gelicem... velhasılkelam burdayım beybi...

3 tane film indirdim..
Felekten bir gecenin 2si...Felekten bir gece daha
zookeper
Kung fu panda 2 :27:
Cumartesi film stoğumuzu hazırladım, hemen cumartesi gelsin :118:

ben hala tetenoza gitmedim şeker yüklemesi nasıl oluyor yaa zaten şekerle yüklüyüz...dün bir tencere kabak tatlısını yememek için zor tuttum kendimi:50:

1 bardak şekerli su içiriyorlar..Kabak tatlısı bana hep yılbaşını hatırlatır :31:

3 tane film indirdim..
zookeper

neyyy kunfu pandamı bu kızın içindeki çocuk büyümemiş zaar (gerçi daha 6 aylık :))

Şu şeker yükleme testinden çok korkuyorum. Deyince doktor güldü, dua et o zaman da iyi çıksın 100lük test gerekmesin dedi. Çok zorlanırsam seyreltip limon sıkabiltrmişim. Bir de kıpırdamamlıymışm bir saat. Ne cinsim ya. Doğumdan korkmuyorum çatı muayenesiyle şeker testinden korkuyorum.

Mümkün olduğunca erteliyorum tahlili anomali taraması da yapacaklar oğluma. Zevkli mi gerici bir deneyim mi, yaptıran var mı daha önce.

$155139141116.webp $elips-bebek-odasi-modelleri.webp $Fulya bebek odasi ankara.webp $klasik-bebek-odasi-modelleri.webp $mehmetNL_babykamer-lief.webp kızlar bunlarda hangisi sizce fikir verin bana

3 tane film indirdim..
zookeper

ayyyy ben felekten 1 gece 2 yi sinemada izledimmm.. koptummm resmennn koptummm.. zaten ortada dpgru düzgün komedi olmaıdıgından gülmeye yer arıyorum:9::9::9::9::9:

Back
X