- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evet![]()
selam kızlar,
keyifsiz birgün. hem deprem hem de vücudumdaki tuhaf ağrılar. şimdi de yemek yapmam lazım ama sürekli erteliyorum. azcık dinelniyim, şunu yapayım bunu yıkayayım diye. bakalım akşama yetişecek mi? şöööle ekmek arası beyaz peynir domatesi nasıl götürürdüm aslında ama yasaklaaaaaar yasaklar
keyifler nasıl?
ay senin kendi ailende mi yapmıyo beterin beteri var deseneseninkiler nası yapmıyo yaaa imkanları mı yok
gerçi imkan işi değil bu yaaaa
alırsın 1 milyona yün patik örersin olur biter
Hımmmm, onu bilmiyorum ki
Verdiler ben de aldım, ama ne zaman giydiricem onu bilmiyorum bak![]()
evet akşam eczanından sonra anneninde bebeğinde eşyası bırakılmaz dışarıda
40 gün annenin de bebeğinde mezarı açık derler oyüzden mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaz
ve anne ile bebek 40 gün tek bırakılmaz musallat olunmasın diye
biz bebeği bile odada tek bırakmadık 40 gün
valla azo sakıncalı demiş ama ben tuza yatırma işini de babuşdan duydum zaten şimdi. bızde banyo suyuna katılır azıcık. gerçi sakıncalı olsa babuşa oludru bişeyler. baksana kadın akıl küpü...
ha kız için de kesılıyor dıyın canımı yiyin boyle :)))
kız valla bende e be anneanne daha neler dedım ama eskı bı olaymış bu baya. ama tüysüz fare olucak bebişim. ehehehehhe...
Tatlım corap meselesini bilmiyorum... :26:
bende iyiyim tatlım hamd olsun, saol... öyle tabii ki eksikler kesinle bitmez, bitmeyecek... liste yapmak en süper fikir, bende yapıp yapıp güncelliyorum..ehehe.... daha sık görüselim canım inan bugün girerken aklımdaydın sonra ismini görünce sevindim yani.
neyse ben kaçar neşem yok şuan...sonra gelirim..sizlerinde canını sıkmim şimdi.....byyyyyyyyyyy
selam seker... evet öyle cidden... beyaz peynir ve domates neden yasak??:26::26: merak ettim...
hiç kimsenin kayınpederi benim ki kadar gıcık olamaz
lütfen kaptırmam kimseye birinciliği
selam kızlar,
keyifsiz birgün. hem deprem hem de vücudumdaki tuhaf ağrılar. şimdi de yemek yapmam lazım ama sürekli erteliyorum. azcık dinelniyim, şunu yapayım bunu yıkayayım diye. bakalım akşama yetişecek mi? şöööle ekmek arası beyaz peynir domatesi nasıl götürürdüm aslında ama yasaklaaaaaar yasaklar
keyifler nasıl?
ekmek yasakama domates peynir onsuz olmaz ki
![]()
Bence evet![]()
hiç kimsenin kayınpederi benim ki kadar gıcık olamaz
lütfen kaptırmam kimseye birinciliği
Ay düğünde bile benim peder söylene söylene 2 bilezik zor aldı. Herşeyi ben ve eşim birlikte yaptık. Olmadığından değil, pintiliğinden cimriliğinden. Ama yine de babamdır kötüleyemem. Annemin de sanırım aklına gelmiyor bişeyler yapmak ya da vardır bir bildiği...
Keşke bilen biri bize söylese değil mi çocuğun tulumunun içine ne giydireceğimizi...
Ay ben bunları ilk kez duyuyorum yaaa. Tek bırakılmaz derken? Ben annemlere hemen 1 hafta 10 güne geri dönsünler evlerine demeyi planlıyordum. Gündüzleri ben beekle evde tek kalıcaktım. Kalamayayım mı yani anlamadım bişiii.... Bir de korktum yaaaaa
Peki banyo suyuna ne zamana kadar ve ne kadar atılıyormuş?
Bide bırak tüylüsünü tüysüzünü, ben fare görsem bayılır kalırım :)
Ben de seni görünce sevindim tatlım. Yavaş yavaş bitireceğiz inşallah eksiklerini minnoşların :)
Kendine iyi bak canım. Allah'a emanet ol.
Bu sabah tahlil vermiştim, diyetisyen dedi diye tsh ve tam idrar.
İdrar tahlili temiz çıktı ama tsh yüksek çıktı.
Doktorumu aradım korkacağın bir durum yok ama tiroit bezi zorlanıyor demektir bu, endokrine gideceğiz dedi.
Of![]()
ayy alemsin hatun...bende anlamadım nasıl ne alaka diye, sasirdim.. azcukk ye anam azcukktan bise olmassssss
Doktorumu aradım korkacağın bir durum yok ama tiroit bezi zorlanıyor demektir bu, endokrine gideceğiz dedi.
Of![]()
şeker beni önceden tanıyan kim görse aynı tepkiyi veriyor: "çok hoş olmuşsun, önden bakmasam anlamam hamile olduğunu, erkek olduğu nasıl belli, top gibi duruyor"
ama doktor bey aldığım 9 kilo sebebiyle beni yerin dibine soktu, spor yapamıyorum, okul çok yorucu dedim. böyle bahane mi olur dedi. bana azcık gıcık oluyor galiba kendisioğlumda da mı fazla kilo dedim. yok o alsın, ona serbest. sen almamalıydın bu kadar didi, evet evet bayaaa kötü şeyler didi bana kızlar. oğlum da tosuncuk olmuş buarada. 24+6'da 1035 gr
çıktı
Of![]()
Of![]()
şeker beni önceden tanıyan kim görse aynı tepkiyi veriyor: "çok hoş olmuşsun, önden bakmasam anlamam hamile olduğunu, erkek olduğu nasıl belli, top gibi duruyor"
ama doktor bey aldığım 9 kilo sebebiyle beni yerin dibine soktu, spor yapamıyorum, okul çok yorucu dedim. böyle bahane mi olur dedi. bana azcık gıcık oluyor galiba kendisioğlumda da mı fazla kilo dedim. yok o alsın, ona serbest. sen almamalıydın bu kadar didi, evet evet bayaaa kötü şeyler didi bana kızlar. oğlum da tosuncuk olmuş buarada. 24+6'da 1035 gr
çıktı
ya ben unuttum oğlumun bebekliğini
ama kıyafet aldığımız kadın tulumun içine çorap giydirin
bebeklerin ayakları çok üşür dedi :26:
Of![]()
kız tulumların içine gıydırecez tabisi. kış bebeği da bunlar üşürler annem ayakları...