2012 Şubat Anneleri

nı demekmiş o? bizim dilimizden konuş bakayım doktor civanım...

o nedemek kızzzzzzz :26:

ne olcak yani, anlamadım tatlım :50: geçicidir inşallah...

hmm, gecmis olsun canım.. git tabii icin rahatlar ama bak doktor korkulacak bir durum yok demis bunu unutmayalim...

(Tsh da cıkmasın öyle dursun durdugu yerde benim munnosumu üzmesin bosyere....):29::29:

tatlım bende sen gibiyim... 8-9 kilo oldu alalı ama aynen bi önden ve yandan belli gibi hamilelik... senin doktor biraz abartmıs yani.. Ebru Salli kibin olmamazı mı bekliyor yani..ilahi senin doktor........

masallah tatlım :nazar: yavrun saglikliymis önemli olan bu.... asırısı tabii zarar ama bizimki normal bence icin ferah olsun.......

Teşekkür ettim datlum demek ki kulotlu çorap stoğumu artırmam lazım ;)

Hmmmm... İlaç kullanıyor muydun sen Bblaum? Yani daha öncesinde tiroit var mıydı?

Ay ne biliiim ben minnoşum yaaa, bak sayenizde öğreniyorum işte :D

Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Endokrinde ileri inceleme yapıldı tiroit hastası olmadığım ortaya çıkmıştı.
Değerim 1,8e gerilemişti, alt antikorları iyi çıkmıştı. USG temizdi.
Ama yine tiorit bezim zorlanmaya başlamış.
İlaç kullanmıyordum, troit hastası değilim ki.
Bi fasıl ağlayınca azcık toparladım ama moralim bozuk yine de.
Endokrine de 2 kasımdan önce randevu bulamıyorum.
Paranla rezillik.

bizzz geldikkkk.... su saate kadarr hastahaneydimm.. aclıktann bayılmadımm yaa daha da bayılmamm.. sekerrdi oydu buydu derkenn kan vermem 2 yi buldu:26::26: ama sükürr aclık toklukk sekerimmm normalmişş. bebügümünn kalbindeki odak ta gecmişş sükürler olsun:16::16::16::16: basyukarı duruyomus haala. beni sıkıstırdıgı yerde kafa var yanii sag kaburgamın altında:53: dudaklarıı cok düzgün didi dr.. ayy aynı annesi işte didimm cıkınca:1::1::1: boyu 32 cm agırlıgı 709 gr. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Paranla rezillik.

Tamam dur şimdi ağlama. Sakin ol bi. İnşallah önemli birşey değildir. Ben normalde de tiroit hastasıyım, ilaç kullanıyorum. Tiroit jkontrol edilebilir bir rahatsızlık. Umarım sendeki geçicidir. İlaç kullanmak zorunda bile kalsan umarım doğumdan sonra geçer gider. Özele de mi bulamıyorsun randevu? Gebeyim aciliyeti var falan desen....

bizzz geldikkkk.... su saate kadarr hastahaneydimm.. aclıktann bayılmadımm yaa daha da bayılmamm.. sekerrdi oydu buydu derkenn kan vermem 2 yi buldu:26::26: ama sükürr aclık toklukk sekerimmm normalmişş. bebügümünn kalbindeki odak ta gecmişş sükürler olsun:16::16::16::16: basyukarı duruyomus haala. beni sıkıstırdıgı yerde kafa var yanii sag kaburgamın altında:53: dudaklarıı cok düzgün didi dr.. ayy aynı annesi işte didimm cıkınca:1::1::1: boyu 32 cm agırlıgı 709 gr. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hoşgeldin Ecrin, gözün aydın ve maşallah... :nazar:

Paranla rezillik.

üzülme canım yaa
dur bakalım daha doktora gitmedin belki önemli birşey değildir
ağlama kendini de bebeği de üzme lütfen
başka hastanelere baksan 2 kasımdan önce gitmek istiyorsan

Tamam dur şimdi ağlama. Sakin ol bi. İnşallah önemli birşey değildir. Ben normalde de tiroit hastasıyım, ilaç kullanıyorum. Tiroit jkontrol edilebilir bir rahatsızlık. Umarım sendeki geçicidir. İlaç kullanmak zorunda bile kalsan umarım doğumdan sonra geçer gider. Özele de mi bulamıyorsun randevu? Gebeyim aciliyeti var falan desen....

Evet özelde. BAşkent Üni. hastanesine gittim daha önceki yükselmede.2,96yken.
Antikorları ve usg temiz çıkmıştı, tsh da 1,8e düşmüştü ilaç vermemişlerdi.
Şimdi sırf laf olsun diye baktırdık tsh.a 4,08 olmuş.
Ama fT3 ve t4 bakılmadı. Onlar iyidir, bebeğe birşey olmaz korkma, sadece tiroit bezin artık zorlanıyor demek bu dedi doktorum.
Yarına randevu bulabilsem de gitsem ne iyi olurdu ama 2 kasım en erken.

Paranla rezillik.

geçmiş olsun tatlım, ağlayıp da manken kızı üzme... umarım yine düşer...

gözünaydın canım
şükürler olsun ki geçmiş o odacıkta
çok sevindim inan
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

üzülme canım yaa
dur bakalım daha doktora gitmedin belki önemli birşey değildir
ağlama kendini de bebeği de üzme lütfen
başka hastanelere baksan 2 kasımdan önce gitmek istiyorsan

Daha önce de çok aramıştım, endokrine yer bulmak çok zor canım.
Çünkü çok az hastane var ve inanılmaz yoğun.
Başkent oldukça da pahalı bi hastane olmasına rağmen full çekiyo valla.

Hoşgeldin Ecrin, gözün aydın ve maşallah... :nazar:

saol cnmm benimmm:16::16::16:

Ama fT3 ve t4 bakılmadı. Onlar iyidir, bebeğe birşey olmaz korkma, sadece tiroit bezin artık zorlanıyor demek bu dedi doktorum.

cok gecmiş olsunn tatlımm.. dur hemen üzme kendinii.. baska bi hastahaneye de sorsann.. eski sonuclarınla beraber gidersinn:44:

şuraya bak yaa kızlar fena indirimde dün annemle mağazasına gittik bakırköydeki fiyatlara minimum 20tl ekleyim kıyafetler çok güsel günlük giyime hitap ediyo fakat ben bayramda giymek için alacak bişi bulamadım elbiseleri hep penyeden basit görünümlü şeyler ama dediğim gibi çok kullanışlı ve rahattt alacaksanız kaçırmayın fiyatlar bedava :34:

Ben limangoda ebru maternıty elbiseleri göremedim ,link yok mu kızlar???

gözünaydın canım
şükürler olsun ki geçmiş o odacıkta
çok sevindim inan
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

aminn cnmmm benim insallahh.. üstümden bi yükk kalktı resmen.. azcık zayıf mı dedim ama dr cok normal dedi.. ellerini de yüzüne kapatmıss:9::9: sonra actı allahtann.. agız her zamanki gibi acılıp acılıpp kapanıyoduu.. ve hepp ekrana dogru bakıyo sanki biliyomuss gibi.. ayyy oo kadar güzel bebekler gördümm, hamileler vs.. drcumm bizde tam gün mesai yaptık burda dedim cıkarkenn.. hatta yan odadann kız aglayarakk cıkmıstı sabah. biz odaları gezerkenn oda yatanlar arasındaydıı dogum yapmıs:9::9::9::9:

biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem

Bak usg falan da temiz çıkmış elhamdulillah. Ayrıca öylesine de olsa bakılması da çok iyi olmuş bence. En azından çnlemi var onu alırsınız...

biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem

canım öncelikle başınsağolsun
ama bu devirde kimse kimseye iyilik yapmıyor ve bir yardımları dokunacak diye ödleri patlıyor maalesef

Back
X