2012 Şubat Anneleri

canım öncelikle başınsağolsun
ama bu devirde kimse kimseye iyilik yapmıyor ve bir yardımları dokunacak diye ödleri patlıyor maalesef

allah razı olsun canım...sizin canınızıda sıkmak istemezdim dediğim gibi burası bunu konuşmaın yeri değil ama ağlamaktan kendime zarar verdim kimseyede anlatamadığım için yazarak rahatlarım belki kızlarla paylaşınca azalır belki azda olsa dedim..meğer kardeş eş dost hiiç kimse yokmuş..geminin direği gidince herşeyde bitiyormuş meğer

Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Endokrinde ileri inceleme yapıldı tiroit hastası olmadığım ortaya çıkmıştı.
Değerim 1,8e gerilemişti, alt antikorları iyi çıkmıştı. USG temizdi.
Ama yine tiorit bezim zorlanmaya başlamış.
İlaç kullanmıyordum, troit hastası değilim ki.
Bi fasıl ağlayınca azcık toparladım ama moralim bozuk yine de.
Endokrine de 2 kasımdan önce randevu bulamıyorum.
Paranla rezillik.

Geçmiş olsun cANInı sıkma mutlaka düzelir ,diyet falan vermedı mı doktor ?İnşallah randevuna kadar ıyıce guzel olur sonucun ..

Ne zamandır yüksek ama acaba? O kafama takılıyor...

canım ben hiç tsh yaptırmadım belki benimkide çok yüksektir
birde öyle düşün sen en azından öğrendin ve gerekenleri yapacaksın

allah razı olsun canım...sizin canınızıda sıkmak istemezdim dediğim gibi burası bunu konuşmaın yeri değil ama ağlamaktan kendime zarar verdim kimseyede anlatamadığım için yazarak rahatlarım belki kızlarla paylaşınca azalır belki azda olsa dedim..meğer kardeş eş dost hiiç kimse yokmuş..geminin direği gidince herşeyde bitiyormuş meğer

maalesef öyle bazen bu dünyada yapayalnız kaldığın bile oluyor
seni kimsenin anlamadığı
biz burda herşeyimizi konuşuyoruz canım rahat ol sende

hiç kimsenin kayınpederi benim ki kadar gıcık olamaz
lütfen kaptırmam kimseye birinciliği

ben kayınpederimi çok seviyorum
resmini salonumda başköşeye koydum
hatta oğluma onun adını vercem kısmetse
ama kendisini hiç tanımadım malisif
sadece anlatılanlardan biliyorum
2002'de rahmetli olmuş
hoş yaşasa sever miydim anlaşır mıydım bilmiyorum
ama eşim severdin diyo
annesine uyuz olduğumu da biliyo :1:
eşim sağolsun çok iyidir
kimin ne mal olduğunu bilir laf ettiğim de beni destekler :nazar:

Ay düğünde bile benim peder söylene söylene 2 bilezik zor aldı. Herşeyi ben ve eşim birlikte yaptık. Olmadığından değil, pintiliğinden cimriliğinden. Ama yine de babamdır kötüleyemem. Annemin de sanırım aklına gelmiyor bişeyler yapmak ya da vardır bir bildiği...

ay canım yaa ne kötü bişey sen evlatlarına yapmassın bunu yaşadığın için
annen evhanımıysa belki o yapamıyodur

hemşire umarım kötü bişi değildir. takma kafana sen neelr atlattın..

ben kaçar hatun kısmısı. kendinize iyi bakın. siyu...

nireye :19:

Tiroidim yükselmiş yine. Gebeliğin 8. haftasında filan 2,96 çıktı diye beni endokrine sevketmişti gebelerde 2,5 altı olmasını isteriz deyip.
Paranla rezillik.

canım dr neden bu testi yaptırdı sana peki?
geçmiş olsun dediklerinden bişey anlamadım ama umarım düzelirsin

bizzz geldikkkk.... su saate kadarr hastahaneydimm.. aclıktann bayılmadımm yaa daha da bayılmamm.. sekerrdi oydu buydu derkenn kan vermem 2 yi buldu:26::26: ama sükürr aclık toklukk sekerimmm normalmişş. bebügümünn kalbindeki odak ta gecmişş sükürler olsun:16::16::16::16: basyukarı duruyomus haala. beni sıkıstırdıgı yerde kafa var yanii sag kaburgamın altında:53: dudaklarıı cok düzgün didi dr.. ayy aynı annesi işte didimm cıkınca:1::1::1: boyu 32 cm agırlıgı 709 gr. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin
maşallah bebişine ve sana :nazar:

biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem

Canım başınsağolsun
Allah sabır versin
hamileyken böyle bişey yaşamış olman çok acı
Allah dert keder vermesin başka
zaten tırnağın varsa kaşıcaksın
yoksa kimseye gel kaşı demeye gelmiyo

canım ben hiç tsh yaptırmadım belki benimkide çok yüksektir
birde öyle düşün sen en azından öğrendin ve gerekenleri yapacaksın

Bakmışlardır canım bence gebelik başında, belki senin dikkatini çekmemiştir.

sagol tatlımmm.. seninde srunun cözülür insallah en kısa zamanda

İnşallah canım.

Geçmiş olsun cANInı sıkma mutlaka düzelir ,diyet falan vermedı mı doktor ?İnşallah randevuna kadar ıyıce guzel olur sonucun ..

İnşallah canım.
Diyet zaten yapıyorum şekerim olduğu için.

çilekde indirim vardı mesela 3 3,5 bin tl tam takım odası..benim alacağımda seninki gibi tek yatağı..sallanabiliyo,sabitlenebiliyo..dört çekmecesi var altında..beyazkrem..her rengi var gerçi...ama malı ney bilmiyorum..bu ay alcam inş allah izin verirse...:31:.

taklım hiç girme hazır mobilyalara yani çilek,istikbal,bellona ne blim fabrikasyon olanların hepsinin malı sunta ve sadece isim satıyo bunu anladım inan gidip bir çok mobilya görüp bir çok yer gezme şansım oldu 1 aydır bu işi sıkıca araştıyorum yani elle tutup gördüğün zaman bile anlayabiliyorsun adiliğini ve fiyatlar çok uçuk sunta alacaksan bak bir arkadaşımız 400 civarına praktikerden almış değmez 1000tlnin üzerinde paralar vermeye yazık günay yanii aynı işlev

Paranla rezillik.

:(( Ağlama canım ya, bak stres yapma, bak bebişe bi zararı yokmuş Allahtan..Tiroid pek bildiğim bi konu da değil ama tedavisi olduğunu biliyorum.

Maalesef öyle..Kardeş eş dost herkes iyi gün dostudur genelde.

canım dr neden bu testi yaptırdı sana peki?
geçmiş olsun dediklerinden bişey anlamadım ama umarım düzelirsin

Aslında ilk önce gebeliğin başında her şeye bakıyorlar ya, hemogramdır, hepatitlerdir, toxoplasmadır filan. Genel tarama.
Orada hafif yüksek buldu doktorum endokrine yolladı. Endokrinde detaylı tetkik yapıldı, temiz dendi.
Benim şeker de yüksek çıktı ya, o zaman diyetisyene gittim aynı hastanenin, o sordu bana hiç bizim hastanenin endokrinine geldin mi diye, ben de tiroit için gelmiştim böyle böyle olmuştu dedim.
E iyi bi daha bi git hem tiroitine bakarlar hem de şekerine bakarlar dedi.
Ben de bunu kendi kadın doğumcuma söyledim, ben pek gerek görmüyorum ama istersen bi tsh baktıralım kan tahlilinde dedi. Normal çıkarsa gitme boşver dedi.
Baktırdım bu sabah, 2 filan beklerken 4 çıktı….

bblacumcum geçmiş olsun cnm..
Seni rahatlatcak bir bilgim olsaydı keşke..
Ama Rabbim herşeyin hayırlısını verir..
En kısa sürede düzelir ve bebeğin etkilenmeden kucağına alırsın inş. cnm bnm..

:(( Ağlama canım ya, bak stres yapma, bak bebişe bi zararı yokmuş Allahtan..Tiroid pek bildiğim bi konu da değil ama tedavisi olduğunu biliyorum.

Maalesef öyle..Kardeş eş dost herkes iyi gün dostudur genelde.

Bilmiyorum azoşum valla dondum sanki.
Bir şey olsa doktorum söylerdi herhalde kafana takma dediğine göre bir şey yoktur Allahın izniyle.

Ne zamandır yüksek ama acaba? O kafama takılıyor...

Benim bir ölçümümde t3 ve t4 değerleri 4 ve 11, tsh da 7 çıkmıştı onda bile doktorum tamam hemen yeni ilaç dozu ayarlıyoruz dedi. Onu bile telaş yapmadı. Allah'ın izniyle bebeğin iyidir. Şuanda zaten bildiğim kadarıyla bebek kendi tiroid hormonunu kendi üretiyor olmalı. Onlar melek annesi. Allah korur inşallah... Hiç stres yapma, çünkü stres direk artıyor tiroid değerlerini.

biliyorum yeri burası değil ama anlatmazsam birilerine patlayacağım..allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin babamı kaybedeli 2 ay oldu ama herkesin yeni yeni maskelerinin ardından yüzleri gözüküyor.babam öldüğünden dolayı sgk işlemleri aktive edilmediği için muayene olamamıştı burda sırf muayene olsun diye getirmiştim oysaki kayseriye yanıma annemle kardeşimi..sabahtan beri ona telefon buna telefon neticesinde hallettim burdan taa karabükteki işlemleri ama ordaki yanı başında olan insanlar parmaklarını bile kıpırdatmadı ...ben bu stresle inşallah kızıma bir zarar vermem

Canım yaa öncelikle başın sağ olsun... Maalesef insanlar, ki bunu daha çok en yakınlarımız yapıyor, sorumlulukları başkalarına yıkma konusunda epey uzmanlar. Yapan biri var nasılsa, x yapar nasılsa düşüncesiyle kimse kılını kıpırdatmıyor. Sağlık olsun de geç. Kendine de stres yapma lütfen...

hepiniz çok sağolun rabbiz sizlere vermesin bu acıyı inşallah..neyse iyi akşamlar ben çıkıyorum kimsenin keyfini kaçırmayım daha fazla:5::5:

Aslında ilk önce gebeliğin başında her şeye bakıyorlar ya, hemogramdır, hepatitlerdir, toxoplasmadır filan. Genel tarama.
Orada hafif yüksek buldu doktorum endokrine yolladı. Endokrinde detaylı tetkik yapıldı, temiz dendi.
Benim şeker de yüksek çıktı ya, o zaman diyetisyene gittim aynı hastanenin, o sordu bana hiç bizim hastanenin endokrinine geldin mi diye, ben de tiroit için gelmiştim böyle böyle olmuştu dedim.
E iyi bi daha bi git hem tiroitine bakarlar hem de şekerine bakarlar dedi.
Ben de bunu kendi kadın doğumcuma söyledim, ben pek gerek görmüyorum ama istersen bi tsh baktıralım kan tahlilinde dedi. Normal çıkarsa gitme boşver dedi.
Baktırdım bu sabah, 2 filan beklerken 4 çıktı….

benim de hamileliğimin başında bakmışlardı
ama değerini bilmiyorum
normal çıktı demişti doktor
peki bebeğe ne gibi bi zararı var

hepiniz çok sağolun rabbiz sizlere vermesin bu acıyı inşallah..neyse iyi akşamlar ben çıkıyorum kimsenin keyfini kaçırmayım daha fazla:5::5:

Öyle düşünme lütfen.Sen burda tabiki canını sıkan şeyi paylaşacaksın, keyfi kaçan okumaz olur biter.Öyle biri olduğunu da sanmıyorum.
Bende kaybettim babamı nur içinde yatsınlar, ev hep eksik kalıyor onlar yokken :(

Son düzenleme:
Back
X