2012 Şubat Anneleri

Nihahahahahahaha çok öngörülü gördüm seni babuş :28:
Seni görmek ne demek, sağ kolum yapcam seni ben :37:

sağolasın varolasın... artık parayı alnının ortasından vurucaz demek...

Yoktu cnm son 3-4 haftadır olmaya başladı. Doktorda gel bir idrar testi yapalım dedi ama neden idrar testi onu anlamadım.

alla alla nıye o acaba? goguslerın de buyume var mı çok? belki o agrı yapıyordur?

bende de var sırt ağrısı ama en çok sağ küregimin altı felaket ayrıca dayanılmaz oluyor bazen

benım iki kürek kemiği ve sırt dediğimiz her bölge. senelerdir çekiyorum da bu ara dayanılmaz olmaya başladı. gece kalkıp ağlıyorum yatakta dönemıyorum. öffff

ayy dün haberlerde yunus diye bi cocuk göstermişlerdii.. internet kafedeymş adamm onun hayatını kurtardı diye yazıyoduu.. adamın cansız eli cocugun oomzundaydı.. öle bakınıyoduu cok da saglıklıydıı yaa 12 yaslarında falan.. ölmüşş o cocukk ay nasıl olur anlamadımm.. baygın bile degildi yüzünde toz yoktu yaaaa.. mekanı cennet olsunnn yavrununn allah ımm soktayım

Gunaydın kızlar, nasılsınız?

Ben bır ıkı haftadır yogun bır sekılde calısıyorum.
Bırazdan toplantıya gırecegız, hazırlık yapıyorum onun ıcın.
Bır selam vereyım dedım.

Bu arada bır de dua ısteyeyım.
Is yerımızde henuz 20li yaslarda genc bır arkadasımız var.
Kanser suphesı ıle musahade altına alındı.
Annesını kanserden kaybetmıs, babası kanser ve kızının durumundan henuz haberı yok.
Guzel haberler alalım dıye dua edıyoruz.

Sızlerden de dua ıstıyorum.

Kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın.
Allah a emanet olun.

Allah şifa versin inşallah bişeyi yoktur

ButikBebe - özel alışveriş kulübü

kızlar lansinoh ürünleri var

benım iki kürek kemiği ve sırt dediğimiz her bölge. senelerdir çekiyorum da bu ara dayanılmaz olmaya başladı. gece kalkıp ağlıyorum yatakta dönemıyorum. öffff

haaa anladım senin hamilelikten degil yani gögüslerin vücuda göre büyükse onlarda yapıyor seninkiler nasıl acep

gÜNAYDIN....
Tetanoz aşıları 0-1 ve 6. aylarda...
Yani ilk dozdan bir ay sonra ve ilk dozdan 6 ay sonra (2.den 5 ay sonra)
Benim aile hekimliği 5 doz yapacağız 10 sene koruyacak dedi ama kendi doktorum 3 doz kafi dedi.

ben yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil.kendi doktorum sen bilirsin dedi.aile hekimi yapalım dedi.ben de kendi bildiğimi yaptım ,yaptırmadım.inanılmaz bi şekilde iğne olmaktan korkuyorum....

ayy dün haberlerde yunus diye bi cocuk göstermişlerdii.. internet kafedeymş adamm onun hayatını kurtardı diye yazıyoduu.. adamın cansız eli cocugun oomzundaydı.. öle bakınıyoduu cok da saglıklıydıı yaa 12 yaslarında falan.. ölmüşş o cocukk ay nasıl olur anlamadımm.. baygın bile degildi yüzünde toz yoktu yaaaa.. mekanı cennet olsunnn yavrununn allah ımm soktayım

iç kanaması varmış :14:

iyiyim tatlım .gece giren iğrenç krampları saymazsak.kalsiyum da kullanıyorum ama fatda etmedi.dün dr aradım magnezyuma da başlayalım dedi.sen nasılsın umarım sen de bebişin de iyisinizdir.

İyiyim canım valla hamdolsun.
Bana doktor en son kontrolde magvital diye biz magnezyumlu ilaç verdi, suya karıştırılıp içilen.
Kalsiyum da kullanıyordum, onun içinde de magnezyum vardı ama yeterli değil demek ki dedi.
Ama her zaman içme, krampın olursa birkaç gün içer bırakırsın kalsiyumuna devam et dedi.

Günaydın dünürüm gözünaydın..Benim için de yuvarlan kız :1:
günaydınn bebişimm...gell birlikte yuvarlanalım kuzuu..kuzeyle elaya amuda kalkmayı öğretirizz kızz:52:
Günaydın kulakların mı çınladı güzel?
Herkese bir layla şart diyorsun yani...:21::21:
günaydın aysebaharcımm.hosgeldin..şart valla her eve bi laylaa tatlı hatunn,benim büyyük dünür:52:
Günaydın canım.
Oh yuvarlan bakalım, layla kız bizi de diskoya götür :1:
günaydınn canımm..evett layla bizi diskoya götürrr:52:
nazooo halana selam;))

halama selamm mıı..a.s. direk sana yollayım canım.yok yokk azoşa yollayım ben onu :52: kadın enercik patlaması yasıyor azoşun yer silme tekniklerini duysa gadasını alır valla...(kayseride birini cok sevince gadasını aldığım derler :40:)

ben yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil.kendi doktorum sen bilirsin dedi.aile hekimi yapalım dedi.ben de kendi bildiğimi yaptım ,yaptırmadım.inanılmaz bi şekilde iğne olmaktan korkuyorum....

Doğrusu benim çok ağrılı olmadı tetanoz aşısı, genelde çok ağrılı olduğunu duydum ama...
Çok az acıdı...Ağrısı da çok hafif ve kısa sürdü.

İyiyim canım valla hamdolsun.
Bana doktor en son kontrolde magvital diye biz magnezyumlu ilaç verdi, suya karıştırılıp içilen.
Kalsiyum da kullanıyordum, onun içinde de magnezyum vardı ama yeterli değil demek ki dedi.
Ama her zaman içme, krampın olursa birkaç gün içer bırakırsın kalsiyumuna devam et dedi.

magnezyumu mu her zaman içme dedi.bana öyle bişey demedi sabah birini akşam birini iç dedi.

halama selamm mıı..a.s. direk sana yollayım canım.yok yokk azoşa yollayım ben onu :52: kadın enercik patlaması yasıyor azoşun yer silme tekniklerini duysa gadasını alır valla...(kayseride birini cok sevince gadasını aldığım derler :40:)

Hahahahha ayyyy doğumdan sonra yolla, bu ara rejime girdim :)))
Bende onun gadasını alırım :)) Gelecekteki halimi görüyorum onda :D

adese öperin... boşver yaptırma. gecen benım doktor da bana dunya ilaç yazdı... hiç birini kullanmıyorum. boşver..

ahahahaha o ikili varya yeminle bi dönemi kapatır yeni bi dönem açarlar ben diyim.

azo ve hala yanyana düşünemıyorum...

selam kızlar
uzun zamandır yazamadım, nasılsınızz...
bu arada tetenoz aşılarının 2. dozlarını ne kadar sonr vuruldunuz?

ben daha yaptırmadım 2.yi. doktorum 28 haftada dedi ikinci için ama zaten birinciyi de yaptırmasan olur demişti. sağlık ocağındaki değil de tetavax aşısı yaptır dediği için de 2.yi daha alamadım... her yerde bulunmuyor, alır almaz yaptıracağım.

böyle erken doğumlar moralimi bozuyor

Benimde canım..

tatlım evde bilgisayar kalmadı dağıttım....okulda da ders aralarında bu kadar fırsat bulabiliyorum.........

Günaydın canım naber?

iyiyim tatlım .gece giren iğrenç krampları saymazsak.kalsiyum da kullanıyorum ama fatda etmedi.dün dr aradım magnezyuma da başlayalım dedi.sen nasılsın umarım sen de bebişin de iyisinizdir.

NAsılsın adese?
Öğlencisin değil mi bu sene?

iyiyim canım.malesef sabahçıyım ve hiççç hoşlanmıyorum.....[/QUOTE]

Anladım canım.. Yakında bende dağıtıyorum..
Ayrıldıktan sonra izne zor girerim pc ye...
Bende henüz olmadım aşı..
Belki ilerleyen zamanlarda...

selam kızlar
uzun zamandır yazamadım, nasılsınızz...
bu arada tetenoz aşılarının 2. dozlarını ne kadar sonr vuruldunuz?

sağol canım... Sen nasılsın?

günaydınn bebişimm...gell birlikte yuvarlanalım kuzuu..kuzeyle elaya amuda kalkmayı öğretirizz kızz:52:

günaydın aysebaharcımm.hosgeldin..şart valla her eve bi laylaa tatlı hatunn,benim büyyük dünür:52:

günaydınn canımm..evett layla bizi diskoya götürrr:52:

Hoşbuldum canım.. Siz dünürler iyisiniz valla.
Sana layla ile ben selam söyledim canım bir iki sayfa önce. Ama uğraşacak ya işte...
Sorun değil...Selamına ayrıca bayıldım...:21::21::21:

Adengökce cnm

İdrar yolu enfeksiyonu bu tür ağrılara neden oluyormuş. O yüzden istemiş. Benim zaten bir hafta sonra şeker yüklemem var o zamana kadar dayanabilirsem birlikte yaptırırım ama dayanacagımı zannetmiyorum çok fena bir ağrı.

civil çocuk dünyasının sitesinde chicco bebek çantası 39,90 uygun mu fiyatı? bakım ürünlerini alanlar bir bakabilir mi?

Back
X