2012 Şubat Anneleri

aslında çocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ben ilkini çok üşür hasta olur diye çok giydiriyordum evden dışarı çıkmadıgım halde hep hasta olurdu bunda öyle yapmıcam tabiki evin sıcaklık durumunada bağlı evdeyken badi üzerine takımları ve yelek yeter uykudan kalkınca muhakkak yelek giydir dışarı çıkarkende uyku tulumu gibi olan giysiler varya onlar çok iyi oluyor fazla giydirmeyin yani bebekleri

Dimi bencede..Yatarken bi de zaten üstünü örtüyoruz..

kızlar internetten yemek tariflerini takip ettiğiniz ve hangisini yapsam tam tutuyo dediğiniz tavsiye edeceğiniz siteler ve kişiler var mı?

Bişey sorcam kızlar. Şimdi benim netten ve english home’dan aldığım lastikli çarşaflarım var.
Ama bunlara uyacak yorgan nevresimim yok mesela.
Yorgan kılıfları ayrı olaraktan satılmıyo mu ya :( Bulamadım hiç.

ikea nevresimleri ayrı satıyor diye biliyorum, nevresim + yastık kılıfı, çarşaf yok. tchibo da da vardı bi aralar, netten de bakabilirsin sitesine.

aslında çocugu nasıl alıştırırsan öyle gidiyo ben ilkini çok üşür hasta olur diye çok giydiriyordum evden dışarı çıkmadıgım halde hep hasta olurdu bunda öyle yapmıcam tabiki evin sıcaklık durumunada bağlı evdeyken badi üzerine takımları ve yelek yeter uykudan kalkınca muhakkak yelek giydir dışarı çıkarkende uyku tulumu gibi olan giysiler varya onlar çok iyi oluyor fazla giydirmeyin yani bebekleri

Buna cok katılıyorum.
Benım abımın esı, cocuklarını pek gıyındırmez.
Cocuklar da kısın bıle ayaklarından coraplarını cıkarırlar.
Ama cok nadır hasta olurlar.

Ablam ıse, cok dıkkatlıdır, evı sıcacıktır yıne de cocuklar hasta olur.

Hem gecen dıyorum kı esıme, 'artık adalara gıdemeyız, bebegımız hasta olur'
'E bu bebek, hasta olacak elbette' dıyor.

Haklı yanı, hıc hasta olmayacak dıye bır durum soz konusu olamaz.
Onemlı olan, Rabbım sıfasız hastalık vermesın.

Neyse, kacayım bende artık.
Yıne bu saate kadar hıc calısmadım, kk.nın buyuk yan etkılerı goruluyor bende :1:
Hepınızı opuyorum, Allah a emanet olun.

Buna cok katılıyorum.

Yıne bu saate kadar hıc calısmadım, kk.nın buyuk yan etkılerı goruluyor bende :1:

evet tamamen haklısın benim oğlan 6 aylıkken evin içinde bronşid olmuştu ne kadar gözünün içine bakarsan o kadar hasta olurlar

ühhhh naptın yaaa lahana gibi sarcaz mı çocukları :53:

ayhh ne bilimm ondan sordum iştee:9::9::9::9:

Ev doğalgazlı ise bezinden sonra çıtçıtlı body, sonrasında tulumu giydir tamam..Külotlu çorap fazla gelir bence.

ev dogalgazlı deill cnmm klima:50:
üstüne zıbın altına kilotlu çorap
onun üzerine ya tulum yada badiyle ayaklı alt tulumlardan

:16::16::16::16::16::16::16::16:
kızlar internetten yemek tariflerini takip ettiğiniz ve hangisini yapsam tam tutuyo dediğiniz tavsiye edeceğiniz siteler ve kişiler var mı?

portakal agacı:46::46::46::46::46::46:

Buna cok katılıyorum.

ben hiç giyinememm kat kat,esimde giyinmezz,, bi takım giyuerim ince cok üsüresem yelek sabahlık alırım üstüme. gerekirse battaniyeye sarılır yatarım ama giyinmem..esimde klimanın önğnde kısa kollu atletiyle oturur:27: ama böylelyim diye cocugu da hasta etmiyimm..ayy tecrübesizlik ne kötü
üstünüde birkaç ay açmıyo sonra tepikliyor bunun içinde en iyisi uyku tulumları tavsiye ederim oğlum 6 yaşına kadar uyku tulumuyla yattı sonrası içinde satılmıyodu alamadık:))üstünü hiç örtmez çünkü

bende uyku tulumu alıcam bebişe.. ıkea dakini cok begendim onu alıcam

Back
X