- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.181
hee yap da yiyek
ya ama ben size bişey sordummmm![]()
Valla benim özel takip ettiğim bi site yok.
Emin olmadığım yada bilmediğim bi yemeğin tarifine bakıyosam fotoğrafı en güzel olanı seçiyorum genelde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee yap da yiyek
ya ama ben size bişey sordummmm![]()
açılmıyooooooooo
ama ben kakaolu çikolatalı vs. şeyleri pek sevmem sade yap litfen![]()
Emin olmadığım yada bilmediğim bi yemeğin tarifine bakıyosam fotoğrafı en güzel olanı seçiyorum genelde![]()
Bizde bugün denetçi var, adam karşı masadaki arkadaşı denetliyo ben de kk'ya yazıyorum iyi mi![]()
Yarın akşam eşimin patronunun evine yemeğe gidicez, ilk kez karşılaşıcam...Hiç sevmiyorum tanımadığım yere gitmeyi..
Size bu konuda sorum olacak kızlar;
Giderken ne götüreyim?
Çiçek mi yoksa bebek kıyafeti mi? (Eşi de 4 aylık hamile)
Hangisi daha uygun olur?
Emin olmadığım yada bilmediğim bi yemeğin tarifine bakıyosam fotoğrafı en güzel olanı seçiyorum genelde![]()
Öyle yapayım ben o zaman.
Ama bu un kurabiyesigillerin kakaoluları güzel oluyodu :)
Bizde bugün denetçi var, adam karşı masadaki arkadaşı denetliyo ben de kk'ya yazıyorum iyi mi![]()
yarın akşam eşimin patronunun evine yemeğe gidicez, ilk kez karşılaşıcam...hiç sevmiyorum tanımadığım yere gitmeyi..
giderken ne götüreyim?
çiçek mi yoksa bebek kıyafeti mi? (eşi de 4 aylık hamile)
hangisi daha uygun olur?
ben hepp önce portakal agacına bakarımm.. hep te aradıgımı bulurum. o hatunlar enfes sofralar hazırlyor.. hiçbir tarif tee cırt cıkmadı simdiye kadar. hee ola ki portakal agacı nda yok o zaman oktay usta![]()
Yarın akşam eşimin patronunun evine yemeğe gidicez, ilk kez karşılaşıcam...Hiç sevmiyorum tanımadığım yere gitmeyi..
Giderken ne götüreyim?
Hangisi daha uygun olur?
benim 2 tane var ama daha çok istiyorum :26:
oktayustam. ve portakal ağacı
ne verdilerse tutuyor valla
hele portakal ağacı'nın sütlacı var ya
bi yapıyom bolulu hasan ustu poh yemiş yanımda
ben kakaolu bi tek ıslak kek seviyorum
ısrar etme litfen sade yap şunu
sen ne iş yapıyosun denetçi geldi![]()
bide sey sorucamm.. simdi benim bebe gecen ay yan yatıyodu dr dönebilir didiydi.. simdii dimdik yatıyo.. kafa yukarda bacaklar asagıda makat geliş deniyomus.. dr bu kez dönebilir dimedi:26::26: sizinkiler nasıl duruyo acepp.. daha var ama döner heralde dimi??
Giderken ne götüreyim?
Hangisi daha uygun olur?
Bence çiçek götür azoş, sanki bebek kıyafeti daha samimi yada daha resmi olmayan yerlere gider.
Bence yani.
bide sey sorucamm.. simdi benim bebe gecen ay yan yatıyodu dr dönebilir didiydi.. simdii dimdik yatıyo.. kafa yukarda bacaklar asagıda makat geliş deniyomus.. dr bu kez dönebilir dimedi:26::26: sizinkiler nasıl duruyo acepp.. daha var ama döner heralde dimi??
evine de birşey alabilirsin
:13:
bence hiçbiri
şık bi pasta alın
hem sen de yersin kendi sevdiğini almayı unutma hahahahahaa
cicek götür bencede cnmm ilk defa gidiyosun madembenim de arkadasıma gitmem lazım. hediyeden kactıgım için gidemiyorum.. ama o bana nevresim almıstı bende mecbur alıcam aynı fiyata bişi.. bende sunu begendim ev hediyesi olarak.. valla cok param olsa herkese bunu hediye edicem
Eki Görüntüle 279338
Bak ben de sütlacı güzel yaparım ama nerden bakıyodum bilemedim.
Ama galiba portakal ağacından bakıyorum.
KK mühendisiyim ben
Sana hayatımın kısa özetini geçtim ya ciğerim, mühendisim.
Satınalmaya bakıyorum şu sıralar.Bi beş senedir filan.
Sen ne işle iştigal ediyorsunuz aceba?
Benim de makat gelişiydi hem de plasenta previaydı.
Sonra döndü, daha da çooook döner dediler ama bilemiyorum ne zamana kadar dönüyorlar...
Son haftalarda artık dönecek yeri kalmıyor sanırsam.
ne bileyim dr hep daha döner diyoduu sekli de ben soruyodumm eskişden kafa üstü duruyodu cünkü.. bu sefer kendisi makat geliş duruyo dedi. bekledim emme daha döner demedibende ilerleyen zamanlarda dönmez diye biliyorum.. cünkü ultrasonda bile 29 haftadan sonra net görüntü alınmıyomus sıkıstıgından
![]()