- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.361
yok tatlım + ya bastım ama tik olmuyor
Nerdeki + ya basıyorsun? Bastığın + nerede?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam ama beceremedimönce istediğim kişilerin yazılarına + yapıyorum eee sonra alıntı ile cevapla yaptım olmadı
tamam canım,balaım bende neler çıkacak!bu 10 kilo almaya pek de iyi şeyler çıkmayacak gibi geliyo!hayırlısı artık!
:)) Birşey değil canım..
Ya Kahogulo ne yaptı acaba, hiç girmiyor mu?
hangi magnezyum ilacını verdi canım?adını söyleyebilirmisin?
ben ilk defa doğum haneye girip nst ye bağlandım!kendimi çok tuhaf hissetmiştim o gün!
aferin kısss
gerçi hepimiz öyle düşünüyoruz
önce sağlık
hangi magnezyum ilacını verdi canım?adını söyleyebilirmisin?
ben ilk defa doğum haneye girip nst ye bağlandım!kendimi çok tuhaf hissetmiştim o gün!
Nerdeki + ya basıyorsun? Bastığın + nerede?
başka nerde + var ki![]()
Klavyede varİnsanlık hali yanlış anlamış olabilir.
bblau ben geldim sen yok oldun
benimde ayrıntılıda bebeğimin böbreğinde genişleme çıkmıştı sonra ben başka bi hastanede tekrae ayrıntılıya girdim ki doktorum hiç bir sorun olmayacağını söylediği halde içim rahar etmedi yinede!diğer doktorda aynı şeyi söyledi bu kesinlikle bi sorun değildir erkek bebeklerin bi çoğunda olur dedi!rapora bile yazmadı!önemli olan böbrek dokusunun iyi olmasıymış çok şükür ki bebeğimniki iyiydi!
bende internette araştırıp down sendromuna kadar gelmiştim ama down sendromu için daha başka bulgularında olması gerekiyormuş,şüükür ki öyle şeyler yoktu!
doktorumdan sonradan öğrendiğime göre kendi oğlundada 2 cm kadar bi genişleme varmış ultrasonda,doğuma kadar düelmiş!benimki cm bile değil mm idi!onu duyunca içim biraz daha rahatladı!
allahım bebişlerimizi bize bağışlasın!
Ecrın, sen hıc bır sey almadın mı daha?
evet önce sağlık sonra gerisi para pul güzellik beş para etmez
magnorm canım
portakallı suya atıon içion tadı süper
başka nerde + var ki![]()
+'lara tıklayınca konuya cevap ver de canım.
Alınan kiloyla alakalı değil be canım, biraz gebeliğe başlanılan kilo, biraz da genetik miras.
Ben 4 kg aldım daha ama bi sürü şey çıktı.
Ben de merak ediyorum...
hahahahahahahhahahahahaha ne salağım o hiç aklıma gelmemişti yok canım ona basmıyodur
hahahahahahahhahahahahaha ne salağım o hiç aklıma gelmemişti yok canım ona basmıyodur
hıı doğru söylüyorsun yaa dediğin gibi kiloyla alakalı değil bu şeker.bu aralar taylıyı fazla kaçırınca korktum işte ..:26:
tatlım benim de teyzemde çıkmıştı bu hamilelik şekeri, aynı senin gibi istediği gibi yiyip içemedi bile(bebeği etkilemesin diye) ama şimdi o yapmış olduğu diyetin faydasını nasıl gördü var ya, eski fiziğinden daha güzel bir fiziği var, bildiğin çıtır. fazla kilo almadığından vücudu deforme olmamış. çok kilo alınınca eskiye dönmek çok zormuş ve ben 10 kilo aldım şimdiden![]()
bende ısık hatası olmasını cok istemiştim. ama radyoloji uzmanı gördü, dogum dr u onayladı, pediyatrik kardiyologa gittik o da gördü, yetmedi meger kendi dr umun makinesinden de görülebiliyomus baktı o da gördü.. sonrada bize beklemek düstüöyle cnmm önemsiz cıkabiliyo ama işte panikliyo insan.. yarım gün agladıydım ben.. dr dolasımı vs normal demesine ragmen ya kalbi durursa ya bişi olursa vs diye yedim kendimi. öglen kardiyolog bişi yok deyince rahatladım
rabbim hepimizn meleklerini korusunn
yani söyle ki görümcemden gelen 3_4 ince tulum var, 5 cift falan corap var, 5 tane tek alt var ayakları acık ve kapalı, 3 tk pijama var ama 3_6, bide sey var 5_6 tane falan cıtcıtlı body.. :26::26: