2012 Şubat Anneleri

suçu patronlara laf yetiştiemek ..daha raporuma iki ayım olduğunu söylemiş patronlarda iki ay daha maaş vermemek için beni işten çıkardılar..ne oluyosa burda telde anlatıyor..gıcık şey..bana yalakalık yapıyo çünkü daha işi pek bilmiyo ondan..işten çıkarsam beni arayabilmek için arayı düzeltmesi lazım anladın..bende açmadım bakmadım hediyeye...alayım mı alsam eşimde kızcak niye aldın diye almasam nasıl geri vercem neyi bahane etcem hem dediğin gibi ayıpta olur..bilemedim şimdi..:14:
ıkı ay daha maas vereceklerdı de, bedavaya vermeyeceklerdı ya.
Calısacaktın sende.
Cıkıs belgenı ımzalama derım, dogumdan sonra da ımzalama.
Eger tazmınatlı cıkarıyorlar ıse tamam ama bu sekılde hayır.
Bak, bızım ıs yerınde bır bayan dogum yaptı gecenlerde.
Kendı ıstegı ıle ayrıldı.
Bız buna ragmen onu kendı ıstegımızle cıkmıs gıbı gosterdık.
Sırf tazmınat alsın dıye.
Sen su durumda, hayde hayde alırsın tazmınatı.

Madem oyle, ıcınden de gelmıyor almak.
Goturme evıne, ertesı gun 'hay Allah unutmusum de'
Sonra yıne goturme.
Zaten 5 gun var, en sonunda da bırakırsın orada, almazsın.
Esek degıl ya, o da anlar.

Selam kızlar...
Umarım bebişler ve keyifler yerindedir..
Ben de tepikoğlum da iyi şükür Rabbime..
Görev yerim değişiyor bu arada..
Terfi gbi bişey...
Çok seveceğim ve mutlu olacağım bir kuruma geçiyorum.
Ama ne zaman bilmiyorum
Sabah beri bununla uğraşıyorum...

Tebrık ederım canım.
ınsallah hayırlısı olur.

üzülme bebegim yaa:38: sen kıdem tazminatı falan almıcak mısın cıkarken?? halledersiniz insallah bi sekilde allah büyük.. ay benim arkadasım cıkarken bi 5.500 falan aldı da ilac gibi o nedenlen herkese aynı seyi soruyorumm.. sende alcaksan rahat edersin kac yıldır calısıyosun bilmiyorum da:44:

ne kıdemi yok ki kıdemim falann nerdeeeeee..10 aylık elemanım daha..ssk devam etcek sadece doğum parası alcam inş bişey olmazsa onuda öderlerse ben rapor verene kadar....

valla öle olcak hugomm git gelll.. görümceme güvenim sonsuzz emme kayınvalidemle zevkimiz cok tutmuyo dogal olarakk aramızda 40 yas var:27::27::27: ama o para verip alsın da istemiyorumm.. anamm hemen kasıgım agrıyoo simdide cok randıman alamıcam kendimden.. bide wc sorunu var en önemlsi o:9::9::9: daha simdi tutamıyorumm o zaman bez baglamam gerek sokaga cıkarkenn.. hepp tisimm var arkadass yahu:27::27:

canım sorma tuvalet olayını çok kötü bendede valla daha demin gittim yine geldiii :27: kargoyu sordunmu kızz

ıkı ay daha maas vereceklerdı de, bedavaya vermeyeceklerdı ya.
Calısacaktın sende.
Cıkıs belgenı ımzalama derım, dogumdan sonra da ımzalama.
Eger tazmınatlı cıkarıyorlar ıse tamam ama bu sekılde hayır.
Bak, bızım ıs yerınde bır bayan dogum yaptı gecenlerde.
Kendı ıstegı ıle ayrıldı.
Bız buna ragmen onu kendı ıstegımızle cıkmıs gıbı gosterdık.
Sırf tazmınat alsın dıye.
Sen su durumda, hayde hayde alırsın tazmınatı.

Madem oyle, ıcınden de gelmıyor almak.
Goturme evıne, ertesı gun 'hay Allah unutmusum de'
Sonra yıne goturme.
Zaten 5 gun var, en sonunda da bırakırsın orada, almazsın.
Esek degıl ya, o da anlar.

Tebrık ederım canım.
ınsallah hayırlısı olur.

elefera o dahada ayıp olmazmı yahu...bilemedimki şimdi..:57: gıcık şey..getirdi koydu önüme hee..sabahtan beri şimdi tenezzül etti..oda vermek istemiyodu kesin..:57:

merhaba kızlar,

ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcak :27: eve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: adam bana 9 diyo, aman Allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor :25:

Vay anasını ilk defa canım abur cubur çekince koşa koşa bakkala gidip, hoşbeş almadım...Onun yerine elma yiyorum, kendimi tebrik ediyorum :D:d
Hoşbeş dedim de leader gelmedi niyekü :26:

bugünki abur cubur faslını şimdi sonlandırdım azoşş beni unutmadığın için sağol sinirlerim o kadar bozuk ki tatlı muhabbetinizin içine etmek istemedim canım çok sıkkın bugğn patos acılı ve cubuk kraker yedim 2 pardak çayla dahada dünyayı yiyebilirim sinirim geççek gibi değil oğlum bile sinirli sinirli vuruyo bana ağlamak ağlamak sabaha kadar ağlamak istiyorum:43:

merhaba kızlar,

ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcak :27: eve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: adam bana 9 diyo, aman Allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor :25:

Ohhh benim gibi biri daha, gel sarılayım :70: Bende nerde kilo yapıcı şeyler var onları yiyorum, pizzalar, hamur işleri, kekler, pişiler ay hepsini yesem bıkmam :25:

iyi akşamlar arkadaşlar. Mesaim bitti, evde internetim yok. Yarın sabah görüşmek üzere. Ay şimdiden özledim sizi

iyi akşamlar canım

merhaba kızlar,

ağzıma fermuar taksam kapatsam hiiiiiiiiiiç açmasam çok iyi olcak :27: Eve adımımı atar atmaz 2 kek, 1 çikolata yedim. öğrencilerin gün boyu yedirdiklerini saymıyorum bile :26: Adam bana 9 diyo, aman allahım diyo, benim yaptığım şu zevzekliğe bakın. Annemler kayınvalidemler memleketlerden koli koli meyve yolluyor. Ama benim canım hep zararlı şeyleri çekiyor :25:

kız sen niye böyle geç kalıyorsun

bugünki abur cubur faslını şimdi sonlandırdım azoşş beni unutmadığın için sağol sinirlerim o kadar bozuk ki tatlı muhabbetinizin içine etmek istemedim canım çok sıkkın bugğn patos acılı ve cubuk kraker yedim 2 pardak çayla dahada dünyayı yiyebilirim sinirim geççek gibi değil oğlum bile sinirli sinirli vuruyo bana ağlamak ağlamak sabaha kadar ağlamak istiyorum:43:

Hayırdır güzelim ya kim sinirlendirdi seni? Bende çitos yedim :17:

hayırdır canım? geçmişi okuyamadım, daha önce yazdıysan kusura bakma. ciddi birşey yoktur umarım

valla zor ecrincim biz karı koca çalıştık kaç ay beş kuruş yok acil bişey olsa inan kenarımızda yok..napcam bilemedim..inş evladlarımız bereket getirir...allah yardım etsin inş..zor milletde dışardan gördümü? bunlar kenara para koymuştur diyo..nerdeeee...:25:

ne kıdemi yok ki kıdemim falann nerdeeeeee..10 aylık elemanım daha..ssk devam etcek sadece doğum parası alcam inş bişey olmazsa onuda öderlerse ben rapor verene kadar....

insallah cnm benim.. o zaman elefera dogru sölüyo cok sacma imzalama cıkısını. o zaman tüm haklarından feragat etmiş oluyosun zatenn. hakkını arasan da alamazsınn..

canım sorma tuvalet olayını çok kötü bendede valla daha demin gittim yine geldiii :27: kargoyu sordunmu kızz

sormadım balımm ama cuma günü yollucam ona göre. anneme gitcem cünkü o arada yollayayımm..

iyi akşamlar arkadaşlar. mesaim bitti, evde internetim yok. yarın sabah görüşmek üzere. ay şimdiden özledim sizi

güle güleeeee

merhaba kızlar,

selamm
ohh kayınvalideye gell

hayırdır canım

,
kızz dünürr asabi yapma cocuguu :20::20: ne oldu balım sana?? ayy ben elime gecirince neler yiyorum bi bilsenn:26::26: bi kacamaktan bişi olmass..

Ohhh benim gibi biri daha, gel sarılayım :70: Bende nerde kilo yapıcı şeyler var onları yiyorum, pizzalar, hamur işleri, kekler, pişiler ay hepsini yesem bıkmam :25:

aynen... cipsler gizli stokta. eşimden kaçtığım bir anda lüpletiyorum. hüsmen aga gibi koca bir ekmek arası peynir domates yiyebilirim şuan. azcık yiyince tadı çıkmıyorki. ohhhh sabahlar olmasın beyaaa :D :56:
iyi akşamlar canım

kız sen niye böyle geç kalıyorsun

ben çalışıyorum ya gündüz giremiyorum canım. dersim 3'te bitiyor aslında ama 4'ten önce çıkamıyorum bir türlü okuldan...
:25:

leader sakin ol derin nefes al bakim..eğer olasılığın varsa abdest al sinirin geçer....çocuğuda sinirli etcen...takma neyse boşverrrrrrrr.....kimse kimsenin halinden anlamıyo bu devirde......:57:

Back
X