- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.421
okuyorum..iyi yaa daha vaktim var..28 kadar beklim baridayanabilirsem hazırlık için...
![]()
canım ben de hala bişey almadım ki senden öndeyim
alınır alınır ben korkmuyorum alışverişten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyorum..iyi yaa daha vaktim var..28 kadar beklim baridayanabilirsem hazırlık için...
![]()
iyi akşamlar arkadaşlar. mesaim bitti, evde internetim yok. yarın sabah görüşmek üzere. ay şimdiden özledim sizi
insallah cnm benim.. o zaman elefera dogru sölüyo cok sacma imzalama cıkısını. o zaman tüm haklarından feragat etmiş oluyosun zatenn. hakkını arasan da alamazsınn..
sormadım balımm ama cuma günü yollucam ona göre. anneme gitcem cünkü o arada yollayayımm..
elefera o dahada ayıp olmazmı yahu...bilemedimki şimdi..gıcık şey..getirdi koydu önüme hee..sabahtan beri şimdi tenezzül etti..oda vermek istemiyodu kesin..
![]()
canım ben de hala bişey almadım ki senden öndeyim
alınır alınır ben korkmuyorum alışverişten![]()
selamm
ohh kayınvalideye gell
tamam bebişimmadres gerekiyosa söylersin veririm
Sevmıyorsam, hıc de kendımı zorlamam.
Unuttum yahu, otesı var mı kı derım, sorarsa da.
Gercı oyle bırı ıle bır daha gorusmem kı, acıklama da yapayım.
Al, gormeyecegı bır yere koy o zaman.
Sen ısten gıttıkten sonra bulsun, anlasın vermek ıstedıgın mesajı.
Ya bılmem canım, da ben kinciyimdir.
Oyle haksız yere bırı bana trip atıyorsa hıc unutmam ve aman alıancakmıs, uzulecekmıs dıye de dert etmem.
Neyse kactım ben, opuyorum senı kocaman.
Ve tabıı benı seven herkesı
ıyı aksamlar hepınıze cıcı anne adayları.
Kızlar ben geldimmmm
bblau geldim sonunda
ayşebahar hoşgeldin senin adına sevindim
eşim ve işleri konu azoş artık dile getirmek istemiyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı çözüm bulamıyorum çıkamıyorum işin içinden karamsarlığıda geçtim yıkım dönemindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum sizin canınızı sıkmak istemiyorum biliyorum ki konuşarak çözülcek bir konu değil ama varlığınızı bilmek bana yetiyoHayırdır güzelim ya kim sinirlendirdi seni? Bende çitos yedim![]()
hayırdır canım? geçmişi okuyamadım, daha önce yazdıysan kusura bakma. ciddi birşey yoktur umarım
eşim ve işleri konu azoş artık dile getirmek istemiyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı çözüm bulamıyorum çıkamıyorum işin içinden karamsarlığıda geçtim yıkım dönemindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum sizin canınızı sıkmak istemiyorum biliyorum ki konuşarak çözülcek bir konu değil ama varlığınızı bilmek bana yetiyo
yok cnm geçmişte bişi yazmadım önümde koca karanlık bir yol var ama sonu çıkmaz tahmin edebiliyorum ve yapabileceğim çıkabileceğim bir yol yokkk konu bu kapalı şekilde anlatmış olayım desteğiniz için yinede çok sağolunn![]()
eşim ve işleri konu azoş artık dile getirmek istemiyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı çözüm bulamıyorum çıkamıyorum işin içinden karamsarlığıda geçtim yıkım dönemindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum sizin canınızı sıkmak istemiyorum biliyorum ki konuşarak çözülcek bir konu değil ama varlığınızı bilmek bana yetiyo
yok cnm geçmişte bişi yazmadım önümde koca karanlık bir yol var ama sonu çıkmaz tahmin edebiliyorum ve yapabileceğim çıkabileceğim bir yol yokkk konu bu kapalı şekilde anlatmış olayım desteğiniz için yinede çok sağolunn![]()
iyi ozaman yaa..haa şöyle almadık deyinde bizde korkmayalım geçmi kaldık diyee..:18:![]()
ay kendisi baldan tatlıdır yaaa, maşallah diyim, tahtaya duvara vurayımhergün arar sorar, gelemiyorum yardım edemiyorum diye dertlenir
ben korkmuyorum alışverişten diyince. bir matematik seti var "ben korkmam matematikten" bize de böyle bir kitap lazım![]()
Şükür bugün de bitiyor...Akşama muhteşem yüzyıl varCanımın Sultanı....
Çok acıktım ama varya bildiğiniz gibi değil..![]()
özgecim bi buluşamadık ya.
Önce kardeşime biraz para yolladım havale yapayım derken oyalandım.
Sonra da doktorum aradı, maşallah subhanallah değerlerin çok iyi dedi.
Hamdolsun ya.
Bebeğimi etkiler mi bu dalgalanmalar dedim, bebeği besleyen Ft4 hiç bozmadı kendisini, herşey yolunda dedi
Allah kem gözlerden saklasın, bu badireyi de atlatıyorum Rabbimin yar ve yardımcılığıyla....
özgecim bi buluşamadık ya.
Önce kardeşime biraz para yolladım havale yapayım derken oyalandım.
Sonra da doktorum aradı, maşallah subhanallah değerlerin çok iyi dedi.
Hamdolsun ya.
Bebeğimi etkiler mi bu dalgalanmalar dedim, bebeği besleyen Ft4 hiç bozmadı kendisini, herşey yolunda dedi
Allah kem gözlerden saklasın, bu badireyi de atlatıyorum Rabbimin yar ve yardımcılığıyla....
diyom işte korkmaaaaa
ayyy sıktı beni o dizi hele o bi uyuz girdi ya diziye köle olan kız
ay o konuşurken kusacam bigün
ne sinir sesi konuşması ve oyunculuğu
papucumun türkan şoray'ı![]()