- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.441
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın tabii bebişlere de![]()
sende iyi bk..bende kaçar cnm...byyyyyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim babuşAllah birdaha yaşatmasın aynı sıkıntıları inşallah
![]()
İnşallah bu bölüm yakacak kendisiniKurtulcaz ondan...
Ahh canım ya, anlatmak istemiyorsan anlarım, ama rahatlamak istersende anlat, burda sıkılırız diye düşünme..
Gün doğmadan neler doğar Allah büyük, ama bebişi üzme bak annesi şans getircek o size ben çok inanıyorum..Neye inanırsan o gelir seni bulur buna da inanıyorum...
Öyle karanlık yol felan deme eşin donanımsız bir insan değil ki elbet olacak bir iş, zamanı var demek ki...
azoşş sonuçta benim didinerek kurduğum düzenimi altüst edecek bir yöntem istiyor eşim istanbulu bırakıp izmire taşınmayı kafasına koymuş bende çocuğumda helak olacağız bu uğurda bide üstüne ailemi ezip geçmek zorunda kalacağım yani arkama dönüp baktığımda ailem olmayacak![]()
sende iyi bk..bende kaçar cnm...byyyyyyyy
Kendine dikkat et, yarın doktora sabahtan gideceksin sanırım, inşallah sıradan bir ağrıdır, hoşçakal![]()
eşim ve işleri konu azoş artık dile getirmek istemiyorum işin içinden çıkılmaz bir hal aldı çözüm bulamıyorum çıkamıyorum işin içinden karamsarlığıda geçtim yıkım dönemindeyim ve gözyaşlarıma engel olamıyorum sizin canınızı sıkmak istemiyorum biliyorum ki konuşarak çözülcek bir konu değil ama varlığınızı bilmek bana yetiyo
yok cnm geçmişte bişi yazmadım önümde koca karanlık bir yol var ama sonu çıkmaz tahmin edebiliyorum ve yapabileceğim çıkabileceğim bir yol yokkk konu bu kapalı şekilde anlatmış olayım desteğiniz için yinede çok sağolunn![]()
Aaaa deme canım ya, halbuki iş imkanı İzmir'e oranla İstanbul'da daha çok...Yani eşin ikna olur inşallah..Ailen istemiyor haliyle gitmeni, bebişte olacak inşallah eşin fikir değiştirir..Zorlada götürcek değil ya canım, hadi sıkma canını, tek kişinin kararı ile olmaz bu işler.
Çok sevindim babuşAllah birdaha yaşatmasın aynı sıkıntıları inşallah
![]()
azoşş sonuçta benim didinerek kurduğum düzenimi altüst edecek bir yöntem istiyor eşim istanbulu bırakıp izmire taşınmayı kafasına koymuş bende çocuğumda helak olacağız bu uğurda bide üstüne ailemi ezip geçmek zorunda kalacağım yani arkama dönüp baktığımda ailem olmayacak![]()
BBLAUcum haberlerine sevindim. inşallah hep böyle devam eder...
byee canım
cuma günü izin alacağım ya zaten cuma giderim doktora artık
sağol canım sorduğun için
ben de çıkıyorum birazdan cümleten hayırlı akşamlar
Bana da müsade...
Kendinize iyi bakın![]()
Tatlım Rabbim sağlık kederi vermesin, inşallah eşini ikna edersin....
İş önemli ama aile desteği de çok önemli, anlar inşallah seni.
anlıycağını hiç sanmıyorum güselim amin çünkü eşim herşeyi kendi elde etmek istiyo herşeye sırt dönmeyi göze almış beni korkutan güçsüz bırakanda bu hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve üzgün kaldığımı hatırlamıyorum kimseye anlaracak tek bir lafım yok ne kendi aileme ne eşimin ailesine ne konu komşuya burda ne paylaşıyosam
Anlıyorum canım seni. Yani belki olayı bilmiyorum ama hayatımda zaman zaman çaresiz hissettiğim vakitler oldu. Tüm yolların kapandığını sandığım…Ama Allah çok büyük, O’na zorluk yok, “Ol!” buyurursa olur.
Sen en ufak şüphe duymayarak Rabbine sığın, bizim çıkış göremediğimiz zamanlarda en iyisi budur, bizi imanımız ayakta tutar.
İnşallah bir şey olur ve sana güneş doğar böyle dua ediyorum senin için.
iyi akşamlar yine ben girdim herkes çoktan çıkmış bile , su zaman işini bi tuttuıramadım gitti neyse arkadaşlar kahogulo diye bi arkadaş vardı suyu azalmıştı acaba ondan bi haber varmı