- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.461
benimde aklımdan o geçiti bugün!
uzun zamandan beri girememiştim,okuyamadım,merak ettim bende!ne oldu acaba?inşallah bebeği iyiidir(
bende geçmişi okuyamıyorum canım umarım iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde aklımdan o geçiti bugün!
uzun zamandan beri girememiştim,okuyamadım,merak ettim bende!ne oldu acaba?inşallah bebeği iyiidir(
valla bilmiyorum her konuda bitanedir eşim ama bu konudada kabul etmessem dünyayı zindar eder burda bana
ailem benim için düzen kurdu buraya onları çağır sonra bırak kalk git olcak şeymi konular çok karışık ayrıntıyla anlatmaya kalksam
10 sayfa sürer içim daralıyo kendi aldığı kararla benide ikna etmeye çalışyooooo allahım bana güç ver tansiyonum yerlerde ona eminim ellerim titrio artık....bir kaç gün giremessem merak etmeyin beni
üf zabaaann köründe bi bakayım dedim helloo :80:
ben ciddi ciddi merak ediyorum kızları![]()
azoşş sonuçta benim didinerek kurduğum düzenimi altüst edecek bir yöntem istiyor eşim istanbulu bırakıp izmire taşınmayı kafasına koymuş bende çocuğumda helak olacağız bu uğurda bide üstüne ailemi ezip geçmek zorunda kalacağım yani arkama dönüp baktığımda ailem olmayacak![]()
canım ailem beni buraya yerleştirdi onlar ev verdiler yuva açtılar iş verdiler bize eşim işten çıktı sonrasında başka bir işe girdi zaten burda bizimkiler epey kırgınlık yaşadılar kendi içlerinde şimdide burdan çekip gitmeyi istiyor doğumu beklese iyi bu halimle taşınmayı düşünüyo ben daha çocuğumun eksiklerini tamamlamamışken ev kurmak bir sürü borç altına girmeye kalkıyo.biz evlendiğimizde kurulu bir düzene geldik eşyalı bir eve girdik mobilyamız bile yok bugün çıksak kafadan 20bin lira sırf ev kurmamıza gidecek onu geçtim izmire taşınırsak orda kendine iş yeri açmayı düşünüyo bunun içinde bir o kadar daha lazım ama malesef birde işin şu tarafı var bunlara karar veriyo ama bunlar ne ile yapılıyo hiç düşünmüyo birikimimiz yok bir kere ben kaygılanmıyımda kim kaygılansın burda olsak doğumdan sonra çalışacaktım ben ama oraya gidersem çocuğuma bakacak kimse olmadığı için onuda yapamıycam bir kişinin çalıştığı ile ev nasıl döner bu kadar masraf nasıl kapanır aklım ermiyo inan çaresizlik beni üzen akşam eve geldi komşumuz çağırdı çaya oraya gittik bişeyde konuşamadık öylece kaldı dün nasılsam bugünde öyleyim oğlum üzülüyo biliyorum ama elimde olan bişi değil ki buİşin zor gibi görünüyor,peki eşin ne zaman taşınmayı düşünüyor,doğumdan hemen sonra gitmez heralde?Ailen şu anda senin yanına mı gelmişti,sen de onları da götüreceğini söylersin..Böyle bir zamanda desteksiz yapamayacağını,bebek bakımının zor olduğunu anlatırsın olmaz mı?Umarım eşin fikrinden wazgeçer ve sen de üzülmezsin,çünki bütün üzüntümğzğ bebeklerimiz içimizde salgılanan hormonlarla hissediyormuşKendimizi telkin etmemiz lazım ama hassas dönemde kötü birşey olunca da dediğin gibi moral falan kalmıyor.Allah sabır vwersın ,gülümsemeye calıs lütfen..
![]()
günaydın kızlarrrrrr
canım yaaa ne desem seni rahatlatamıcak biliom
çok üzüldüm senin adına aile çok ama çok önemli ya offf
Rabbimmm yardımcın olsun hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh
canım öncelikle sakin ol sonuçta allah ne yazdıysa onu yaşayacağız hepimiz
eşinin taşınmak istemesindeki sebep ne
sen kaygılarını söyleyince ne diyor
canım ailem beni buraya yerleştirdi onlar ev verdiler yuva açtılar iş verdiler bize eşim işten çıktı sonrasında başka bir işe girdi zaten burda bizimkiler epey kırgınlık yaşadılar kendi içlerinde şimdide burdan çekip gitmeyi istiyor doğumu beklese iyi bu halimle taşınmayı düşünüyo ben daha çocuğumun eksiklerini tamamlamamışken ev kurmak bir sürü borç altına girmeye kalkıyo.biz evlendiğimizde kurulu bir düzene geldik eşyalı bir eve girdik mobilyamız bile yok bugün çıksak kafadan 20bin lira sırf ev kurmamıza gidecek onu geçtim izmire taşınırsak orda kendine iş yeri açmayı düşünüyo bunun içinde bir o kadar daha lazım ama malesef birde işin şu tarafı var bunlara karar veriyo ama bunlar ne ile yapılıyo hiç düşünmüyo birikimimiz yok bir kere ben kaygılanmıyımda kim kaygılansın burda olsak doğumdan sonra çalışacaktım ben ama oraya gidersem çocuğuma bakacak kimse olmadığı için onuda yapamıycam bir kişinin çalıştığı ile ev nasıl döner bu kadar masraf nasıl kapanır aklım ermiyo inan çaresizlik beni üzen akşam eve geldi komşumuz çağırdı çaya oraya gittik bişeyde konuşamadık öylece kaldı dün nasılsam bugünde öyleyim oğlum üzülüyo biliyorum ama elimde olan bişi değil ki bu
günaydın cümleten kızlar...
ben bir işe kalkıştıysam altından kalkacağım demektir diyo ben heryerde ekmeğimi taştan çıkartırım kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum kimseye güvenerek evlenmedim çocukta yapmadım diyor cnm:26:
ben bir işe kalkıştıysam altından kalkacağım demektir diyo ben heryerde ekmeğimi taştan çıkartırım kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum kimseye güvenerek evlenmedim çocukta yapmadım diyor cnm:26:[/QUOTE
inşallah hakkınızda en hayırlısı olur canım. zor bir karar
günaydın kızlarrr...geçmişe bakamadım ama umarım herkescikler iyidir..
leader canım senin bi sıkıntın var sanırım.allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım.sıkma canını bugünlere tekrar dönülmüyor.her ser gibi gözükende bi hayır vardır derler..üzülmeee![]()
günaydın canım gezdiniz mi dün
Günaydın kızlar... umarım ki herkes iyidir... Ben dün doktora gittim, hamd olsun bebisin gelisimi normal seyrinde gidiyormus masallah 855gr cıktı..normal bir deger sanırım..
Ama gelgör ki; amniyo sıvısı fazla dedi... inanılmaz canım sıkıldı tabii... bakalım, bugün idrar ve seker testlerimi veriyorum.. eger seker yoksa birdaha ayrıntılı ultrasona sokacakmıs, yakın takip gerekiyormus....
dualarınızı bekliyorum canlar, insallah bir sorun yoktur yavrumda....