- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.481
Günaydın kız milleti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm.gezdikk,bebişlere ciciler aldık insan görünce rahat duramıyo kii..poposunda tavsan ponponu olan bi tulumda aklımız kaldı uygun renkleri ve bedeni yoktu.bayram dönüşü artık![]()
günaydın kızlar... Umarım ki herkes iyidir... Ben dün doktora gittim, hamd olsun bebisin gelisimi normal seyrinde gidiyormus masallah 855gr cıktı..normal bir deger sanırım..
Ama gelgör ki; amniyo sıvısı fazla dedi... Inanılmaz canım sıkıldı tabii... Bakalım, bugün idrar ve seker testlerimi veriyorum.. Eger seker yoksa birdaha ayrıntılı ultrasona sokacakmıs, yakın takip gerekiyormus....
Dualarınızı bekliyorum canlar, insallah bir sorun yoktur yavrumda....
Günaydın kız milleti.
ohh ne güzel canım yaa
iyi ki tanışmışsınız dimi
günaydın canım
fazla olunca ne oluyormuş ki
ya bu sıvı az olsa bi dert çok olsa bi dert demekki
cnm benim biz eşimle izmir karşıyakada tanışıp evlendik ve orada iş bulamadığımız için buraya yerleştik zaten aslında izmir bana yabancı bir memleket değil seviyorum orayı istanbuldan iyi bir yer yaşanacak olarak fakat sorun iş kaygısı anladın sen onu dua ediyorum zaten umarım gitmeyiz şu durumda çok zor onu anlatmaya çalışyorum anlayabilirse...tatlım geçmişi okudum şimdi, durumun gerçekten moral bozucu . ayrıca nasıl senin fikrini almaz kafasına göre böyle ciddi bir karar alır anlayamıyorum. bu tür kararlar ortak alınır diye düşünüyorum. senin en duygusal dönemin ailene en çok ihtiyaç duyduğun dönem,, yeni bir şehre alışmak zor (bu arada ben izmirdeyim ciddi söylüyorum seni yalnız bırakmam o ayrı ama) yani bence en iyisi dua edip eşinin bu taşınma fikrinden biran önce caymasını istemek
ailesi zaten bu kararı kafasına sokuyo abiside işten çıkarıldı ortak bir iş kurmasını istiyolar ki ben bunu hiççç istemiyorum sonu karmaşık bir iş ve ortak olursa ortalık dahada karışacak cnm yoksa eşimin kafasında böyle bir düşünce yoktu 2 haftadır bin tilki dolaşıyo beynindeşu erkekler kadar düşüncesizi yok ya görsen bir de çok düşünceliler
ailesiyle konuşsan kandıramazlar mı
inşallah cnm inşallah tek temennim buinşallah hakkınızda en hayırlısı olur canım. zor bir karar
günaydın kızlarrr...geçmişe bakamadım ama umarım herkescikler iyidir..
leader canım senin bi sıkıntın var sanırım.allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım.sıkma canını bugünlere tekrar dönülmüyor.her ser gibi gözükende bi hayır vardır derler..üzülmeee![]()
Günaydın hatunlar..
Pikopatcığım umarım kötü bir şey değildir..Herşey normal seyrinde devam eder..Ayrıntılıya ne zaman girmiştin acaba? Kaç haftalıkken yani..
ben bir işe kalkıştıysam altından kalkacağım demektir diyo ben heryerde ekmeğimi taştan çıkartırım kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum kimseye güvenerek evlenmedim çocukta yapmadım diyor cnm:26:
günaydın canım hoşgeldin
Günaydın hatunlar..
Pikopatcığım umarım kötü bir şey değildir..Herşey normal seyrinde devam eder..Ayrıntılıya ne zaman girmiştin acaba? Kaç haftalıkken yani..
günaydın canım hoşgeldin
Biz de gezelim özge, hem ikimiz de tombiliyiz hem de İstanbul şartlarına göre yakın sayılırız![]()
cnm benim biz eşimle izmir karşıyakada tanışıp evlendik ve orada iş bulamadığımız için buraya yerleştik zaten aslında izmir bana yabancı bir memleket değil seviyorum orayı istanbuldan iyi bir yer yaşanacak olarak fakat sorun iş kaygısı anladın sen onu dua ediyorum zaten umarım gitmeyiz şu durumda çok zor onu anlatmaya çalışyorum anlayabilirse...
ailesi zaten bu kararı kafasına sokuyo abiside işten çıkarıldı ortak bir iş kurmasını istiyolar ki ben bunu hiççç istemiyorum sonu karmaşık bir iş ve ortak olursa ortalık dahada karışacak cnm yoksa eşimin kafasında böyle bir düşünce yoktu 2 haftadır bin tilki dolaşıyo beyninde
inanmıyorum siz giderseniz onlarda gelecek yaniiiiii
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım.. ama lütfen yavrunu düsün cok üzülme annesi.. (tabii ki kolay degil)..
umarım ortak bir cözüm bulabilirsiniz.....
evet kız doğru ama ben avrupa yakasında oturuyorum
bir tek mesai saatleri içinde burdayım
Günaydın canım...
Hoşbulduk bebişim naber?
Bugün pek bi sevgi pıtırcığı buldum kendimi![]()
elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum kıyamıyorum evladımada zaten belkide ondan bu kadar yıpratıyorum kendimi bütün kaygım kendimide geçtim bebeğim için cnm umarım ortak bir kararla kapanır bu konu
Ortada buluşuruk napalım![]()
evet bende öyleyim
izin kağıdımı imzaya yolladım imzalanırsa yarın gelmicem işe
hemde doktora gitçem bebişlerimi görmeye çok mutluyum bu yüzden
hızla faturaları bitirmeye çalışıyorum
seninle kapı süslerine bakalım diye
alalım da bulunsun evde acil doğururuz falan![]()
Günaydın canım....Bebeğin kilosu normal, ben de 25+2de girdim usg.ye 827 gramdı bana çok çok az ortalamanın altı dedi, ama netten baktığımda normal görünüyor pek çok sitenin takip çizelgelerine göre.
Gebelik şekeri olan durumlarda amniyon sıvısı artıp-azalabilirmiş, ama bence diyetle yada en olmadı insülinle dengelersin canım, canını sıkma.
Dualarım seninle gör bak birşey çıkmayacak inşallah.
günaydın canım
fazla olunca ne oluyormuş ki
ya bu sıvı az olsa bi dert çok olsa bi dert demekki
Günaydın hatunlar..
inanmıyorum siz giderseniz onlarda gelecek yaniiiiii