2012 Şubat Anneleri

Çok cücel yaaa..Ama hakkat kazık, bu arada lohusa şerbeti olayını yapmıcam ben ya, o bardak takımı bana fazla..Kaç kişi gelir bilmiyorum, tüm bardakları süslemek lazım çünki bi kere ikram ettin mi yıkaması var, yıkasan süsü bozulur.

Şu üstündeki hayvanları bulsak benim annem yapar bunu da...
Görümcem de yapabiler belkim de, bilemiyorum.....

evet güzeller ben daha önce yapan görmedim hiç
acaba nerde yapılıyor evde mi hastane de mi
çok güzeller ama
cnm lohusa şerberti 40 mevlütünde dağıtılıyo o süslü bardaklarıda yapması çok kolay tülleri hazır satılıyo zaten bardağa alıp geçiriyosun o kadar bide sürahinin süsü var
geçmişi okumadım bacım. derdin nedir? hemen bi el atayım olaya. (girişgen ruhum iş başında)

özele msj atcam lahanam burdan konuyu daha uzatmamayım emi dünden beri herkesi etkiledi bu konu sanada özelden yazayım bebişim:54:

canım hani adettendir ya misafirlere lohusa şerbeti dağıtılırr

bizim insanımızda düşünmüş taşınmışşşşş bunları bölee süslemişşş

bende daha önce kullananı hiç görmedim

ama şahsen farklı olduğu için hoşuma gittiii

dünde bi arkadaşımla konuştum bi organizasyon şirketi ile anlaşmış komuşusu sanırım
doğımu sezeryan yapacakmış 2 gün hastanede kalacağı için gelen misafirlere ikram etmek için
süslü kurabiyeler yapmışlar kağıt bardakları süslemişler lohusa şerbeti içinde süsülemeler yapmışlarr
bir sürü bişeyler yapmışlar bende çok heveslendim yaa
farklı olmak güsel olur ya

evet çok güzel olur ama organizasyon şirketi filan ne bileyim
bende heves ediyorum böyle şeylere ama zor biraz

kızlar kolsuz uyku tulumu gerekli mi sizce?

gerekli olup olmadığını bilmiyorum ama aldım ben çok tatlıydı
dayanamadım:27:

$bugday.webp$masa.webp

kızlar yeğenimin diş buğdayından

Bence fotoğraf işi daha mantıklı, doğum fotocusu, bütün bu organizasyonu toplasan aynı fiyata denk gelir..Şerbet uçar resim kalır :23:

katılıyorum. 10 puan azoşaa... gereksiz buldum bende bu olayı. yahu zaten 40 mevlütünde gelecek 50 kişi (bizim burda öyle tanıdık akraba eş dost derken 50yi buluruz kesin) pilavıydı, etiydi, tatlısıydı, ayranıydı derken bi de şerbet dağıtamam kimseye...

benim abimle eşinin geçen mevlütü vardı benim mönümün aynısı onlarda da vardı sadece küçük kutularda gül kokulu mor tesbih dağıttılar. süperdi çok beğendim. ben de öyle bişi yaptıracam. kutusu falan çok şıktı. üstünde de kurdele bi de etiket koymuşlar. abimle gelinin adı yazıyor.

şerbetten daha mantıklı değil mi?

cnm lohusa şerberti 40 mevlütünde dağıtılıyo o süslü bardaklarıda yapması çok kolay tülleri hazır satılıyo zaten bardağa alıp geçiriyosun o kadar bide sürahinin süsü var

özele msj atcam lahanam burdan konuyu daha uzatmamayım emi dünden beri herkesi etkiledi bu konu sanada özelden yazayım bebişim:54:

tımam beybi...

Bu diş buğdayı olayının hastasıyım ama bizim o tarafta pek yapılmaz bu...

eminönünde kesin vardır canım
hangilerini yapmaya karar verdin

Daha karar vermedim aslında.
Ama ağırlaşmadan bi gitmek lazım şu eminönüne....

katılıyorum. 10 puan azoşaa... gereksiz buldum bende bu olayı. yahu zaten 40 mevlütünde gelecek 50 kişi (bizim burda öyle tanıdık akraba eş dost derken 50yi buluruz kesin) pilavıydı, etiydi, tatlısıydı, ayranıydı derken bi de şerbet dağıtamam kimseye...

benim abimle eşinin geçen mevlütü vardı benim mönümün aynısı onlarda da vardı sadece küçük kutularda gül kokulu mor tesbih dağıttılar. süperdi çok beğendim. ben de öyle bişi yaptıracam. kutusu falan çok şıktı. üstünde de kurdele bi de etiket koymuşlar. abimle gelinin adı yazıyor.

Bizim oralarda da şerbet olayı pek olmaz, Eskişehirde, varsa da bilmiyorum ben ama daha çok pilav-et, pilav-tavuk, ayran-içecek, tatlı kombinasyonları olur.
Yada pide yaptırılır.
Öyle ikramlar daha iyi bence de.
Bi de şeker yada dediğin gibi bir anı dağıtılır...

tımam beybi...

Bence de daha mantıklı..Ben şerbet sevmiyom zaten :D

Keçe nerden alınır ki?

Üyelik bilgilerini girersen, direkt o ürün geliyor...

Hiç bilmiyorum ki keçe nerde bulunur :26:

bencede hiiiiççç gerek yok öle organiizasyon şirketine falann

beni maddii olaarakk aşarrr yaniii

ama kendimiz bence yapabiliriz bazı şeyleri ya

şahsen ben çok seviom böle el becerisi isteyen şeyleri

malzeme olsun yeterrr

zevkle yaparımmm vallaa

hem maliyette baya düşer

doğumdan önce inşallahh arkadaşımla baya bişey yapacaz kendisi çok beceriklidir

Back
X