2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım pek öğleden sonra okuyacam inşallah naptınız merak ediyorum:))dün doktora gittik kızıma detaylı ultrasonda baktı doktor organları incelendi şükürler olsun bir sıkıntı yok inşallah..nasıl büyümüş sıpam 25 cm 330 gr mış sanki azcık kilosu az gibi geldi ama siz benden baya öndesiniz kızlar acaba boş yeremi panikliyorum??tetenoz aşımın ilk dozunuda vuruldum diğeri 28 kasımda.nasıl kasark gitmişsem kendimi hemşireye kaç fünde geçer dedimde baya kendini hazırlamışsın kötüye dedi bana ama ondanada şükür hiç ağrım vs bişeyim olmadı benden bu kadar siz nasılsınız????

Özgenin verdiği sitede atlı karınca var, o çok hoşuma gitti ama pahalı beeee

$[6941603425874587]100_0707.webp

anam o ne kız? diş buğdayı ne ola ki?

nası yani bilmyo musun

bende diş buğdayı yapmıştım oğluma
ama hiç bunlar aklıma gelmemişti
sadece evi süslemiştim

Keçe nerden alınır ki?

eminönünden alınır canım

kız bi alıntı yapmayı beceremedin :1:

şimdiki bebişine yaparsın canım

Bu diş buğdayı olayının hastasıyım ama bizim o tarafta pek yapılmaz bu...

Daha karar vermedim aslında.
Ama ağırlaşmadan bi gitmek lazım şu eminönüne....

Bizim oralarda da şerbet olayı pek olmaz, Eskişehirde, varsa da bilmiyorum ben ama daha çok pilav-et, pilav-tavuk, ayran-içecek, tatlı kombinasyonları olur.
Yada pide yaptırılır.
Öyle ikramlar daha iyi bence de.
Bi de şeker yada dediğin gibi bir anı dağıtılır...

canım ablam da lohusa şerbeti dağıttı ama mevlütte değil
mevlütte bebek şekeri, pilav, tavuk, ayran, tatlı vardı
hayırlı olsun diye ayrı ayrı her gelene de şerbet verdi

merhaba kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım pek öğleden sonra okuyacam inşallah naptınız merak ediyorum:))dün doktora gittik kızıma detaylı ultrasonda baktı doktor organları incelendi şükürler olsun bir sıkıntı yok inşallah..nasıl büyümüş sıpam 25 cm 330 gr mış sanki azcık kilosu az gibi geldi ama siz benden baya öndesiniz kızlar acaba boş yeremi panikliyorum??tetenoz aşımın ilk dozunuda vuruldum diğeri 28 kasımda.nasıl kasark gitmişsem kendimi hemşireye kaç fünde geçer dedimde baya kendini hazırlamışsın kötüye dedi bana ama ondanada şükür hiç ağrım vs bişeyim olmadı benden bu kadar siz nasılsınız????

maşallah canım :nazar:
senin ki kız mıydı belki kgsu ondan azdır
ben hiç hatırlamıyorum o zaman kaç olduğunu

bu arada benim bile diş buğdayım var
hatta resimlerim
nası bilmezsin adennnn :21:

ark merhaba inanılmaz ağzım kuruyor özellikle sabah saatlerinde...su içiyorum hiç faydası olmuyor...gebelik şekerim 150 çıkmıştı...lütfen yardım

bencede mantıklı olanı bu

mevlütte şerbet hakkaten gereksiz ama

ilk günlerde eve gelen misafire ikram etmek bence çok hoş olur yanındada güsel kızımın isminin baş harfinin olduğu yada bebek şekilli olan renkli kurabiye........

Merhaba hoşgeldin, gözünaydın canım...Kilo karşılaştırmasını gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe adresinden yapabilirsin..Ben o haftamızdaki kilosunu hatırlamıyorum :26:

Bu diş buğdayı olayının hastasıyım ama bizim o tarafta pek yapılmaz bu...

Bizim oralarda da şerbet olayı pek olmaz, Eskişehirde, varsa da bilmiyorum ben ama daha çok pilav-et, pilav-tavuk, ayran-içecek, tatlı kombinasyonları olur.
Yada pide yaptırılır.
Öyle ikramlar daha iyi bence de.
Bi de şeker yada dediğin gibi bir anı dağıtılır...

bizim oralarda da tavuklu pilav ayran tatlı birde bebek şekeri dağıtılır mevlütte
zaten kalabalık olur mevlüt
ben organizasyonları hastanede düşünüyorum

Ablamada kaynı hastaneye buna benzer birşey göndermiş..
Daha süslü çiçekli felan..Bebişlerde var..
Çok güzel bir jest..Keşke bizede gönderen olsa ama nerde..

oo ne şanslı ablan

canım gözün aydın bence kilosu az değil

Özgenin verdiği sitede atlı karınca var, o çok hoşuma gitti ama pahalı beeee

Eki Görüntüle 279692

evet çok güzel kaç paraymış ki

nası yani bilmyo musun
şimdiki bebişine yaparsın canım

inşallah canım

bence de bu daha mantıklı bizimde mevlütler kalabalık oluyor
mevlütte olmaz zaten

maşallah canım :nazar:
senin ki kız mıydı belki kgsu ondan azdır
ben hiç hatırlamıyorum o zaman kaç olduğunu

bu arada benim bile diş buğdayım var
hatta resimlerim
nası bilmezsin adennnn :21:

bilmiyorum canım valla kızların kg dahamı az oluyormuşki:44::44:bu arada bende çok özeniyorum diş buğdayına falan gerçi daha zamanı var ama olsaun şimdiden organize etmek lazım:D ama kırk mevlüdüne annem kızıma bindallı ve gelinlik almış ikiside çok güzel hangisini giydireceğimi bilemedim

vay anasına yaaa... neler varmış böyle. doğum için organizasyoncu tutmak falan??? elbette süper olmuştur da gerek var mı?

gökçem attım msjı ben yemeğe çıkayım koca gece uyumadım biraz kestireyim yukarda kendinize ii bakın gelirim yine inşallah bye

bizim oralarda da tavuklu pilav ayran tatlı birde bebek şekeri dağıtılır mevlütte
zaten kalabalık olur mevlüt
ben organizasyonları hastanede düşünüyorum

oo ne şanslı ablan

canım gözün aydın bence kilosu az değil

evet çok güzel kaç paraymış ki

bence de bu daha mantıklı bizimde mevlütler kalabalık oluyor
mevlütte olmaz zaten

Ben hastanede fazla kişi beklemiyorum...
Arkadaşlarım gelirler, kalanı gelirse eşimin akrabaları ki sanmıyorum pek akrabalardan gelen olsun.
Bir de annesinin komşuları.
Benim asıl organizasyonum Eskişehirde olur herhalde.
İnşallah.

Back
X