2012 Şubat Anneleri

Merhaba hoşgeldin, gözünaydın canım...Kilo karşılaştırmasını gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe adresinden yapabilirsin..Ben o haftamızdaki kilosunu hatırlamıyorum :26:

pekela azoşummmm birde burdan hasaplayım en iyisimi bende kendimi sizlerle yarıştırıyorum anam en az 4-5 hafta gerideyim ama sankim tosuncuk doğuracam az diye dünden beri kafama taktım:((

bilmiyorum canım valla kızların kg dahamı az oluyormuşki:44::44:bu arada bende çok özeniyorum diş buğdayına falan gerçi daha zamanı var ama olsaun şimdiden organize etmek lazım:D ama kırk mevlüdüne annem kızıma bindallı ve gelinlik almış ikiside çok güzel hangisini giydireceğimi bilemedim

Aslında öyle bir bilgi yok ama kızlarınki sanki biraz daha geride forumda gördüğüm takip ettiğim kadarıyla.
Benim kızımınki aynı haftalardaki erkeklere göre bi 50 gram filan geride oluyor hep.

canım gözün aydın bence kilosu az değil

sağol canım bilmiyorum ki valla azelyada iyi dedi ama hiftiklendim bir defa artık kurcalarda kurcalarım:)))

Aslında öyle bir bilgi yok ama kızlarınki sanki biraz daha geride forumda gördüğüm takip ettiğim kadarıyla.
Benim kızımınki aynı haftalardaki erkeklere göre bi 50 gram filan geride oluyor hep.

olabilir belkide kemik yapılarıyla ilgilidir doktoruma saorayım diyecem ama dünki sorularımdan sonra birde bugün onun için arasam adam beni hasta olarak kabul etmeyecek artık:1:

olabilir belkide kemik yapılarıyla ilgilidir doktoruma saorayım diyecem ama dünki sorularımdan sonra birde bugün onun için arasam adam beni hasta olarak kabul etmeyecek artık:1:

Tatlım gebelik sitesinde 28 cm. ve 400gr.dır diyor ortama..Ama bunun 100gr. arasında fark olabilirmiş, 100gr. az ya da 100 gr. fazla..Genelde anne-baba genetiği ile ilgilidir, takılmamak gerekir diyor.

Yok anacım ya bebişin doğumu için, şerbet, fotocu, şekeri, yok isimli bilmem neysi, fenalıklar basmaya başladı beni ufaktan :27:

Heeeee evet valla ne çok detay var dimi :)))

kilosunu fazla takma, ama yanlış hatıramıyorsam benim kızım daha zayıftı seninkine göre o haftalarda.

Merhaba Yeliz, nbr nerelerdesin?

Ehh iste idare ediyoruz. Evle ugrasıyorum kendimle ugrasıyorum vaktim olmuyo pc ye oturmaya pek.

İİdrarımda kanımda iltahap vardı antibiyotik kullandım gecmedi sonra fitil verdi doktorum kasıntım acımam vardı vajinamda.

Simdi cok akıntım var sut kesigi gibi camasırım doluyo hemen :31:

bencede mantıklı olanı bu

mevlütte şerbet hakkaten gereksiz ama

ilk günlerde eve gelen misafire ikram etmek bence çok hoş olur yanındada güsel kızımın isminin baş harfinin olduğu yada bebek şekilli olan renkli kurabiye........

aynen öyle yapmalı

ebet te kendisi.

:13:

bence de bu daha mantıklı bizimde mevlütler kalabalık oluyor
mevlütte olmaz zaten

:13:

bilmiyorum canım valla kızların kg dahamı az oluyormuşki:44::44:bu arada bende çok özeniyorum diş buğdayına falan gerçi daha zamanı var ama olsaun şimdiden organize etmek lazım:D ama kırk mevlüdüne annem kızıma bindallı ve gelinlik almış ikiside çok güzel hangisini giydireceğimi bilemedim

genelde öyle oluyor canım doğan bebeklere de bakarsan erkeğin kgsu ve boyu hep daha fazla oluyo

Ayy bayılazaaammmm, düğünüm için bu kadar kafa patlatmadım kızzzzzz :122:

ay ben düğünde de çok uğraşmıştım

nerdesin seni merak ettiler :4:

Back
X