- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #35.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARRRRR SİZE SÜPER Bİ YER BULDUMMMMMMMMM
zel Ssleme Malzemeleri - Craft Hobi Scrapbooking Elii Elence Ssleme Online Alveri
KIZLARRRRR SİZE SÜPER Bİ YER BULDUMMMMMMMMM
zel Ssleme Malzemeleri - Craft Hobi Scrapbooking Elii Elence Ssleme Online Alveri
Mrb, nerelerdesin merak var forumda![]()
nerdesin seni merak ettiler![]()
Fazla keçe yokmuş ama burda ya![]()
la müslümanlar bana da diyin da napıyosunuz bunlarla?
napıcaksınız bana da yağpın. ya da dıyın ben de yapayım yaaaaaaaa...
güzel anneler hepinize merhaba sağlığınız keyfiniz yerındedır inşallah.bu gun aylar önce istekte bulunduğum hamıleyım setı geldı mutlu oldum çocukların annelerine koştuğu gıbı bende anlatmak için hemen sızlere koştum :)![]()
la müslümanlar bana da diyin da napıyosunuz bunlarla?
napıcaksınız bana da yağpın. ya da dıyın ben de yapayım yaaaaaaaa...
güzel anneler hepinize merhaba sağlığınız keyfiniz yerındedır inşallah.bu gun aylar önce istekte bulunduğum hamıleyım setı geldı mutlu oldum çocukların annelerine koştuğu gıbı bende anlatmak için hemen sızlere koştum :)![]()
Tatlım gebelik sitesinde 28 cm. ve 400gr.dır diyor ortama..Ama bunun 100gr. arasında fark olabilirmiş, 100gr. az ya da 100 gr. fazla..Genelde anne-baba genetiği ile ilgilidir, takılmamak gerekir diyor.
ya ben daha önce 2 elimle bi şey doğrultamadığım sölemiştim
bana ablam yapcak![]()
:)) Güle güle kullan canım.Bana da primadan geldiğinde çok mutlu olmuştum![]()