• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

evet canım bu ilginc bir konu cidden.. mesela ben cok denedim belli baslı arkadaslar haric kesinlikle cevap alamadıgim insanlar var, ne gecmis olsun dediler bugüne kadar ne de koydugum bebis kıyafetlerine bile yorum yapılmadı... cok denedim hatta 1 aydır deniyorum yokk tık yok...
bisey yazsam mı mesela dedim sonra is büyür diye vazgectim...
yazanlarda sagolsun, yazmayanlarda ...

"yeter ki tadımız tuzumuz kacmasın kızlar; zaten herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var, herkes kendi dünyasında nelerle ugrasiyor.... burda birbirimize iyilik, güzellik katalım " seklinde bir kafa yapısıyla paylasımlarımıza devam ediyorum....

simdi sadece ben genel tutumumu ortaya koyup rengimi belli edeyim istedim...... saygılar, sevgiler......

çok ilginç ya sohbet arkadaşlık istemiyorsan sorularının cevabını dr. sitesinden,googleden yaz öğren,ne diye milletin keyfini kaçırıyosun,herkesin msn si,face i yok,burda çok güzel arkadaşlıklar önemli şeyler,sevinçler hüzünler paylaşılıyor,insanlar çok ilginç olmuş ya

Günaydın kızlar, ya geçmişe baktıkça gülüyorum, kalkıp bizlerin sorularına birtek cevap vermeyen kişiler, "ay bende sorularıma cevap alamıyorum" diye yakınıyorlar..
Almadan önce vermeyi öğrenmesi gerek insanların..Öyle değil mi..

GÜNAYDIN CANIM AMAN BOŞVER TAKILMA

merhaba seker anneler, nasılsınız?:3:
ya burda da LCW var olmasınada fiyatlar cok farklı.. misal 12 TLlik Tshirt .urada 25TLden satılıyor....off ya:43:

GÜNAYDIN CANIM NEDEN DEĞİŞİYOR ACABA FİYATLAR

Günaydın hanım milleti...
Nassınız bakalım...
Dün akşam hepiniz gittiniz fırçayı ben yedim yine:34:

GÜNAYDIN CANIM

cnm ben normalde 3 bedençorap giyiniyorum hamile çorabınıda geniş olsun die 4 beden aldım ohh rahat rahat ama kendi bedenime göre alsaydım 2 beden almam lasımdı

BANA 2 BEDEN ALMIŞ ANNEM AMA TAM OLDU ÇEKİNCE
BENDE 3 BEDEN ALIYIM DİYORUM ÇÜNKÜ ÇORAPLAR GENELDE AŞAĞI KAYIYOR YA

günaydın kızlar nasılsınız şöyle geçmişe bakıyım dedim bayaaaaaa fırça yemişik geyik muhabbeti yapıyomuşuz öyle diyolaaaaa :1::1:

GÜNAYDIN CANIM

günaydın canım..ya bazen sayfalar okadar hızlı ilerliyorki 15 dk 3-4 safya geçmiş oluyor bundan dolayıda bazen soruları görmek zorlaşıyor elbette bunu büyütmemk lazım bencede yanıt alınamıyorsa tekrarlanmalı sorular büyütecek bişey yok arkadaş biraz sinir yapmış sanırım gereksiz yere..birde herkes herkesin sorusunada cevap vermek zorunda değil banada oluyr bu alınmıyorum hiç

yahu sitede en fazla boş vakti olup takılan benim. geyiğin babasını çeviren de benim. hatta bazen sulu bi tip olduğum da oluyor. bazen sorularıma kendime çok yakın hissettiğim arkadaşlarımdan cevap da gelmiyor. napayım ben şimdi? atayım mı kendimi bi yerden! :)))

biraz değil arkadaşa koymuş bence bazı şeyler. içerlemiş büyütmüş büyütmüş içinde ve gelmiş patlamış burda durduk yere. ne diyim akıl fikir. :)))

cnm ben normalde 3 bedençorap giyiniyorum hamile çorabınıda geniş olsun die 4 beden aldım ohh rahat rahat ama kendi bedenime göre alsaydım 2 beden almam lasımdı

hımm dediğim gibi kesinlikle siyah çizme krem koton çorap siyah çanta on numara olur

hımm ben çıkaramadım :26: sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuşum

hımmm siyah ayakkabı güsel gider krem çorap bide fıstık gibi olursunuz
bu arada lcwnın bedenleri çuval gibi banada 38 beden oluyo göbek atıyorum :49: hamilik kompleksi düşünülerek hazırlanmış sanırım bende bayrama çok şık bir elbise grili siyahlı önünde kurdelesi var içine uzun kol siyah bir badi altıma siyah koton çorap siyah ayakkabı ve çanta saçlar maşalı birde makyaj oldumuydu tamamdır...

benim aldığımda bu
Fuin Hamile Giyim 3690 nolu ürün ben donarım die kotan çorap aldım valla çok üşüyorum

aynen aynen lcw denilen mağaza tamamen biz şişkolar için yapılmış. 36 beden hamile kıyafeti mi olur be? :))) bu arada elbısen açılmadı sitenin ana sayfası açıldı direk bebişim.

Canım hoşgeldin aramıza,Allah tamamına erdirsin :nazar:
Şöyle bi göz attım, yaklaşmış artık günün. Hayırlı haberler inşallah :16:

Ahahahaha babuş günaydın.Çok sinsiyimdir evelallah :)
Ben rüya yorumlamıyorum kız, topiğimizin genç kızlarının rüyalarını süslüyorum unuttun mu :34:
Ama şöyle diyeyim sen 3 vakte kalmaz, 3 ay gibi sanki, doğum yapacaksın ve akabinde 3 vakitte tüm doğum kilonu vererek bir keti holms olacaksın :34:

sinsiyiz kabul et babuş. :))) böyle gizliden gizliden siteyi izleyip banlatma konusunda üstümüze yok biliyosun. :)))

nihaıoaıaıhaıaha babuş bence şu an senin bi tarafın açıkta kalmış... rüyaların tersi çıkar kız. değil keti holms benden ancak akrep nalan olur 3 vakte kadar.

günaydın ahretlik. sakin ol gül ve geç. ben sabah sabah çok eğlendim. özellikle 3-5 kişi grup olmuşsunuz temalı pöykürme kısımları takdire şayan.
sağlam fırça yemişsin ama babuş. yarıldım okurken...
.

Fırça sağlam ama bizimki gayet ciddi ve resmi cevaplar vermiş, benim gibi bozmuyor kendisini :D:D Ajdardan grup olalım şarkısını sizlere armağan ediyorum :37:
Grup olalım grup...
Turp gibiyim turp turp :D:D

günaydın kızlar nasılsınız şöyle geçmişe bakıyım dedim bayaaaaaa fırça yemişik geyik muhabbeti yapıyomuşuz öyle diyolaaaaa :1::1:

laylaaaaaa günaydın hoşgeldin:16:

evet canım bu ilginc bir konu cidden.. mesela ben cok denedim belli baslı arkadaslar haric kesinlikle cevap alamadıgim insanlar var, ne gecmis olsun dediler bugüne kadar ne de koydugum bebis kıyafetlerine bile yorum yapılmadı... cok denedim hatta 1 aydır deniyorum yokk tık yok...

"yeter ki tadımız tuzumuz kacmasın kızlar; zaten herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var, herkes kendi dünyasında nelerle ugrasiyor.... burda birbirimize iyilik, güzellik katalım " seklinde bir kafa yapısıyla paylasımlarımıza devam ediyorum....

simdi sadece ben genel tutumumu ortaya koyup rengimi belli edeyim istedim...... saygılar, sevgiler......

Heh bak ne güzel dedin canım ya, buraya kaç kere geldim bebeğimin durumunu yazdım, gelsin bakalım 1 kerecik "gözünaydın" dedi mi? Bir kerecik dediğin gibi aldıklarıma "güle güle giysin" dedi mi? Yok demedi..Ama geldi soru sordu illa 10 kişiden cevap gelecek..Oldu, ben kimsenin derdiyle ilgilenmiyim, kimseye gözaydınlığı vermiyim herkes benim sorularımı yanıtlasın, bu topic için zaten bizler özel seçildik, gelen her soruyu yanıtlıyoruz..Yok böyle bir enayilik..Valla bana göre bu enayilik.
Sinirlenmiyorum ama göz göre göre haksızca laflar sarfetmiş buna tepkisiz kalmak olmaz.

BANA 2 BEDEN ALMIŞ ANNEM AMA TAM OLDU ÇEKİNCE
BENDE 3 BEDEN ALIYIM DİYORUM ÇÜNKÜ ÇORAPLAR GENELDE AŞAĞI KAYIYOR YA

valla cnm ben dar şeyleri pek sevmiyorum çorapta afedersiniz apış aramı sıkmayacak be belimden düşmeyecek büyük olsun zararı olmaz die düşündüm :9: ama elbiselerde kotlarda t-shirtlerde dar severim o yüzden eski kotlarımı daha hamile kalır kalmaz bıraktım bi kenara tayt gibiler bebeğimi sıkıştırsın istemedim:49:

yahu sitede en fazla boş vakti olup takılan benim. geyiğin babasını çeviren de benim. hatta bazen sulu bi tip olduğum da oluyor. bazen sorularıma kendime çok yakın hissettiğim arkadaşlarımdan cevap da gelmiyor. napayım ben şimdi? atayım mı kendimi bi yerden! :)))

:)))bence hiç sinir bozmamk lazım amaç bu ben buna inanıyorum sıkmayın sakın canınızı :)))gülün geçin şekerler...

Haklısın..Zaten o arkadaşa cevap versen de dilediklerinden alıntı yapıyor..Gelsin katılsın muhabbete adam mı ayırıyoruz biz? Beni burda germeye hakkı yok valla..Daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak :27:

daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak:)))))koptum okuyunca ilahi güldürdün beni canım yaaa..bozma sinirini herkes bir düşünmüyor işte

saygısını sevgisini yediğimin. şu naifliğe bak yaa... maşallahh...

Haklısın..Zaten o arkadaşa cevap versen de dilediklerinden alıntı yapıyor..Gelsin katılsın muhabbete adam mı ayırıyoruz biz? Beni burda germeye hakkı yok valla..Daha çok konuşcam sayfalar arasında kaybolacak :27:

puhauhaua yarıldım be. aynen. verecem konuşmayı verecem sululuğu görecek. :)

sayfalarr cok hızlı gidiyoo ben bazen kendi yazdıgım seyi bulamıyorumm cevaplarıma bakmadıkca:31::31: bu kadar büyütmeye gerek yok bence.. :19:

ee yani :))) hoşgeldin bu arada.

Fırça sağlam ama bizimki gayet ciddi ve resmi cevaplar vermiş, benim gibi bozmuyor kendisini :D:D Ajdardan grup olalım şarkısını sizlere armağan ediyorum :37:
Grup olalım grup...

Heh bak ne güzel dedin canım ya, buraya kaç kere geldim bebeğimin durumunu yazdım, gelsin bakalım 1 kerecik "gözünaydın" dedi mi? Bir kerecik dediğin gibi aldıklarıma "güle güle giysin" dedi mi? Yok demedi..Ama geldi soru sordu illa 10 kişiden cevap gelecek..Oldu, ben kimsenin derdiyle ilgilenmiyim, kimseye gözaydınlığı vermiyim herkes benim sorularımı yanıtlasın, bu topic için zaten bizler özel seçildik, gelen her soruyu yanıtlıyoruz..Yok böyle bir enayilik..Valla bana göre bu enayilik.
Sinirlenmiyorum ama göz göre göre haksızca laflar sarfetmiş buna tepkisiz kalmak olmaz.

babuşun genel tavrı bu. delirmesi için damarına iyi basmak lazım. ya da son yaşadıklarımızdan dolayı babuş da bu tip insanları ciddiye almamayı öğrendi... ;)))

pek bitmedi hazırlıklar cuma yola çıkıyom,doğumu memlekette yapcam kıyafetleri hazır bebişin,ufak tefekler kaldı,bi de park yatağını ordan alcaz,deniz kim ya,hande var bi tek,sonlara geldik çatırdamaya başladık bebişimiz kız,doğum kanalına girmiş baskı yapıyo alt kemiklere bi riskimiz yokmuş,normal doğum yapabilirmişim,dr. günlük 1 saat yürü bugünden itibaren dedi,öyle işte tosunumuz 2700-2800 civarında,aralığın 5 i gözüküyo doğum normal şartlarda,bakalım nasıl olcak,sen nasılsın,senin bebişin kız mı,erkek mi nasıl gidiyo

Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah darısı başımıza biz de 35leri görelim :nazar:

günayyyydddınnnnnn:3::3::3::3::3: annamm giremez oldum hiçç:26: ne ev işi bitiyo ne sokak.. kendime birr hamişş kotu aldımm.. alta baska yatırım yapmadım son 3 ay diye düsünerekk 2 tane üst aldımm.. dün görümcem de bi tane hediye etti gecmiş dooom günüm dolaysı ile..:21::21: diger görümcem de bir tunik verdi bana amaa tam aradıgım seydii.. zara da 90 tl idii bi benzerii cok geldiydi almadıydım.. o giymiyomuss. nası mutlu oldum anlatamam.. dün yine sokaga cıkcagımı anlayınca kaslarımı alıverdim hemenn.. iyi ki almısımm vallahi yüzüm gözüm acıldı.. tam depresyon tipine girmişim yani. kendime dip temel bi temizlik de uygulayınca dipcik kimin olucemm o da bi iki gün sona artık:23::23::23::23: cok memnun oldum klasik hamiş kıyafeti almak zorunda kalmadıgıma:31::31::31::31:

güle güle giy canım aldıklarını

sağol canım benım darısı herkesın basına ben artık gidiyorum dersım var öpüyorum hepınızı uslu uslu yazısın emi:1:

kolay gelsin

Nassınız bakalım...

Ben Ümraniyede bi mağazadan aldım canım.

üff uzakmış bana

bu arada dün söylenen bişeye cevap vermek istiyorum
doğumdan sonra sanki görüşcekmiyiz ki?
ben 14 haziran 2009'da evlendim
ve tabii ki onun öncesinde burdaydım
Azelya'yı evlenmeden önce çeyiz hazırlığı döneminden tanıyorum
ve şu an bebek hazırlığı yapıyoruz
yani evlendikten sonra sanki görüştük mü
evet demek ki görüştük
demek ki görüşülüyor
ve benim çeyiz topiğinden çok çok çok sevdiğim arkadaşlarım var bana uzak olsalar da
ve hepsini gerçek anlamda çok seviyorum
ve ben ocak anneleri topiğinden geldim
çeyiz hazırlığı döneminden 3 -4 tane arkadaşım ocak annesi
hala görüşmeye devam ediyoruz

Nassınız bakalım...

GÜNAYDIN CANIM

günaydın canım
Grup olalım grup...

günaydınlar olsun sinirlenme şeker herkes istediği gibi konuşuyor işte:20:

evet demek ki görüştük
demek ki görüşülüyor
ve benim çeyiz topiğinden çok çok çok sevdiğim arkadaşlarım var bana uzak olsalar da

:16:
Tabi ki görüşücez, o demek ki elini ayağını çekecek ondan öyle yazmış..Daha zayıflama topiğimiz, sonra 2012 şubat melekleri büyüyor topiclerimiz olacak hayırlısıyla..:nazar:

ayy kurban oluyum sana ben rejimdemisin :((((( şimdi sen o tatsız çubuklardanmı yiyon azoş

Çubuk yemeye başlamadım :P ekmeği kestim :43: artık dilimliyorum felan diyormuşum :27: ıykkk tamam kötüydü bu :1:
Ekmeği kesince eti hoşbeşimi, hamurişini de kestim...Daha önümde 2 haftam var doktora gitmek için..

Grup olalım grup...

Günaydın azoş :))))
Çok resmiyimdir sorma.Böyle durumlarda bi kıyafetim var hemen onu giyiniyorum :)
Benim kızdığım nokta ne biliyo musun, yatak çok önemli konu, ama bebek şekeri, hastane süslemesi değil.
Onlar faydasız. Yani bence eşit önemde konular...
Hani sağlıkla alakalı birşey sorsa kimse önemsemese sitemini anlayabilirim de...
Ben çok merak ettim geriye dönüp şimdi bakıcam acaba böyle sitem ederken kendisi bana şekerimde, tiroitimde, tansiyonumda bir yorum yapmış mı?
Cidden merak ettim.

Son düzenleme:
evet demek ki görüştük
demek ki görüşülüyor

hiçç!!! laf işte konuşmak için konuşmuş olmak...

:16:
Tabi ki görüşücez, o demek ki elini ayağını çekecek ondan öyle yazmış..Daha zayıflama topiğimiz, sonra 2012 şubat melekleri büyüyor topiclerimiz olacak hayırlısıyla..:nazar:

inşallah bebişim. azoş kız zayıflama topiği açın ama. valla bak orda da en çok ben konuşacam söz:))

Günaydın canım :34: Nasılsın?

Günaydın tatlım.. :16:

cnm sende internet sitesinden al olssun bitsin cnm git mağazada dene o kadar para verme ödeyeceğin ekstra 5 tl filan kargo ücreti olur yani

canım Kıbrıstayım buraya kargo varsa bile astarı yüzünden daha pahalıya denk geliyor...

çok ilginç ya sohbet arkadaşlık istemiyorsan sorularının cevabını dr. sitesinden,googleden yaz öğren,ne diye milletin keyfini kaçırıyosun,herkesin msn si,face i yok,burda çok güzel arkadaşlıklar önemli şeyler,sevinçler hüzünler paylaşılıyor,insanlar çok ilginç olmuş ya

derya bunları bana demedin di mi :34: ehehe cünkü onları yazan ben diilim.... onun disinda evet aynen arkadaslıklar cok tatlı burda... ayrıca bazı arkadaslarımız o kadar cok yardımcı olmaya calisiyor ki sorulan sorulara onları ayrı tebrik etmek lazım........

günaydın canım sen nerede oturuyorsun?

Kıbrısta oturuyorum canım...

Günaydın sekercim.. gümrük giriyo diye sanırım....

Grup olalım grup...

Haklısın güzelim.. demek ki gercekten bazen gözden kacabiliyor ister istemez.. cok cevap istiyosan kibarca birkez daha hatırlatıver... yeter ki iyi niyet olsun... sonucta herkes iyi niyetli gercekten.. ben ona emin olmasam zaten niye geleyim di mi ama...

ama birbirimizi uyarırkende kırıcı olmamak en güzeli ve daha önemlisi gereklisi..................

Çubuk yemeye başlamadım :P ekmeği kestim :43: artık dilimliyorum felan diyormuşum :27: ıykkk tamam kötüydü bu :1:
Ekmeği kesince eti hoşbeşimi, hamurişini de kestim...Daha önümde 2 haftam var doktora gitmek için..

evettt kötü esprikti ama olsun olur arada açlığına veriyom:35::35:bende moralini bozayım öyleyse ben daha 1 kg aldım hamile olduğumdan beri azoşcum ama şekerim olduğundan bende şüpheleniyorum dur bakalım benim sonuç nasıl çıkcak

Back
X