2012 Şubat Anneleri

kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum

1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana

1. sorunun cevabı herkes o kremi öneriyor, ama fiyatları hakkında bilgim yok..
2.si magnezyum ve kalsiyum ayrı ayrı şeyler..Ama bak magnezyumun erken doğumu engellediğini ilk kez duydum..Ben de arada kaytarıyor içmiyordum, içeyim bari bundan sonra düzenli olarakç...Magnezyumun sadece kramplar için olduğunu sanıyordum ben.Elevit kullanmıyor musun? Elevit kullanıyorsan ekstradan kalsiyum ilacı almana gerek yok.

UOTE=pismaniye;21555254]Günaydıın annişler
neler yapıyosunuz bakıyım bugün
günün konusu belli oldu mu

günaydın canım

benimde karnımın iki tarafı çok acıyor geriliyor gibi
ama bir yerine dokunduğumu hissedemiyorum[/QUOTE]

tatlım bende de oluyor, bak hatta merdivenlerden çıkarken sağ bacağımı atarken oğlumun bacaklarını hissediyorum. bazen bir tarafa toplanıyor top gibi oluyor canımyanıyo o zaman. bazen tam idrar torbama ve orama tekmeler atıyor, bende ilk zamanlar korkmuştum ama olabilirmiş.

sağolasın cnm benim bende çok mutluyum uçuyorum sevinçten

sağol cnm benim cvp için ilgin için desteğin için:54:

daha ben kızlardan 3 hafta geriden geliyorum ama 2 gece önce uykumdan ağlayarak uyandım nasıl bir acıdır o doğuruyorum sandım abartmıyorum sağ kasığımın altından bişi bastırıyo ama sinsice canımı yakıyo elledim bebeğim değildi o nasıl kalktığımı bilemedim yataktan eşim korktu iyimisin filan dedi ama arada birde olsa hafif kasılma şeklinde oluyo yine bende korkuyorum erken doğumdan ama onunla ilgisi yokmuş için rahat olsun benim iç karnım oldukça dar hatta geçenlerde yine bu yüzden yemek borum kezzap dökmüş gibi yanıyordu açmıyım acaba diyerek yedimde yedim o günlerde meer aşırı tokluktanmış şimdilerde oldukça az yemek yiyorum yanma kalktı ortadan muhtemelen seninde iç karnın dar olduğu için o kadar hissediyosun korkma allahın izniyle zamanında gelcek bebeklerimiz

bende de oldu geçen gün sağ tarafım göğsümün alt kısmında çok acı hissettim:50: ilk aylarımda göbek hizamda oluyordu...elimle dokunduğumda çok sertti orası bende doktoruma sordum genişliyorsun bebek büyüdüğü için kendi yerini genişletiyor dedi:emir_bebek:

sağolun kızlar yaaa, alışamadım herhalde hala vücudumdaki değişikliklere. herşeye takılıyorum:) aslında çok güzel bi duygu, kızımın bi yerleri avucumun içinde oluyo ama kötü şeyler düşünmekten tadını çıkaramıyorum. Rabbim esirgesin yavrularımızı, bizlere bağışlasın inş. :nazar:

ama neden neden saah sabah probisten bahsediliyo ki şimdi:31:

probis neki olasa bende yermiydim olaaa google bi arama yapıyım neymiş

ayyy kim sevmez probisi nasıl canım çekti aman yarabbi mutlaka almam lazım

Ehhehehehe probis krizi yarattım sabah sabah :) ben yemedim siz de yemeyin :32::33:

kızlar, konunuzu bölüyorum ama çok acil cevaplarınıza ihtiyacım var. çünkü artık tedirgin olmaya başladım :43:
hep birlikte beni rahatlatın lütfen. formun hepsini okumaya çalıştım ama soruma cevap bulamadım.

24+6 haftalık bebişim var biliyosunuz.
sıkıntım şu, arada bir göbüşümde acı oluyor, elimle göbeğimi ovaladığımda kızımın bi yerlerini hissediyorum ve orası çok acıyo ve ağrıyo. geriliyor orası iyice. biraz dinlendikten sonra bide göbüşümü sevince geçiyo, galiba yer değiştiriyor. o zaman rahatlıyorum. doktoruma sordum, plasentaya çok yakın demişti ve hiç bir zararı olmaz endişelenme dedi.

ama burda bi sayfa okumuştum şimdi bulamıyorum, buna benzer bi sorun paylaşmıştı bi bayan. bi kaç kişide bende de aynı şey oldu demişti ve erken doğum yapmışlar. 27 haftasında falandı sanırım erken doğum yapan bayanda :44:

gelelim asıl meseleye, sizde de aynı şeyler oluyor mu?
benmi abartıyorum acaba ? lütfen bana cevap yazın, beni rahatlatınnnnnn :52:

Benim de oluyor, arada yaslandığı yer acıyor, bazen göbek deliği çevresi acıyor gibi.
Hatta eşime diyorum ki dişi mi var bunun acıtıyo :) Bazen de tırnakları var tırnaklıyo karnımın içini diyorum :)
Ben erken doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum rutin şeyler belli ki çoğumuzda olduğuna göre….

Kendimi hafif hissediyorum 63 kilo olmama rağmen :1: Suçluluk duygusundan arındım dikkat ettiğimden beri :)) Çok şükür az kaldı, sen de doğumdan sonra bir tatlı ziyafeti çek en ballısından :16:

Çekicem çekicem.Şarküteri ürünlerinden özlediklerim var, onları yicem :34:

CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖPÜYORUM SİZİ
CEVAP VERMEYİP KENDİ ARALARINDA GRUPLAŞAN ARKADAŞLARA TÜÜÜÜ DİYE TÜKÜRÜYOR VE ONLARI KINIYORUM :60:

Bak ben yeni gördüm senin sorunu ama tükürdüğün için cevap vermicem sana :63:
Kınıyorum seni ve çok pis laflar hazırlıyorum sana.Az sonra.
Çıkışta bekle beni sen.

çok şükür taşınma muhabbeti 2 yıl ertelendi en azından yavrum büyüycek ben çalışabilcem sanırım rahatladım dün konuyu eşimle açıklağa kavuşturduk çok mutluyum kendimde kutlama yapıyorum
AZOŞ YİNE AKLIMA SOKTU GİTTİM ALDIM GELDİM HOŞBEŞİ 2 TANE CÜCÜK PAKET

Leader taşınmıyomuşsunuz?
Bugün biraz geriden geliyorum anca okudum da, ay çok sevindim ya.
Oh hadi gözün aydın tatlım.

Gece iki kere felan birde wcye kalkıyorum ben ,sonra uyu uyuyabilirsen :6:
Hele bu gece yine kalktım wcye gözlerim kapalı resmen uykum kaçmasın diye :D Sonra dedim bebiş olsaydı ne yapardım acep..
Benim herifin uykusu çok ağır öle kolay kolay uyanmaz..Ve geçenlerde uykusunda böyle genleşirken gözümü patlatıyordu yanlışlıkla az kalsın..:37:

Ama olsun kız boşuna dememişler Cennet anaların ayağı altındadır diye..
Evlatlarımız hayırlı olsunda..

Ben de çok uyanıyorum. Hele dün gece eşim Ankaradaydı, yalnızdım hiç uyuyamadım….
Yalnız o uykuda genleşme nedir limonum?
Benim eşimin de uykusu ağır ötesi, genleşip çakmasın gözüme :))))

ay ne güzel yaaa benim ki 4, ama bu sefer 5 hafta sonra çağırdı çünkü 32. haftaya denk geliyo rapor yazcak

Benimki de ayda bir çağırıyo. Hele bi ara 6-7 hafta olmuştu araya 2. Düzey ve trafik kazam girince….
Beni de 26 kasımda çağırdı şimdi, rapor için.

ben biliyorum ve diktim gitti :34:...........
buarada sen kac kilo aldın bacım ben kacırmısım...... bak ben bildigin 10 kilo oldu yani (masallllllaaaaaaah)))))

4 kilo 4 :32::46:

kız bi durun kız yetişemiyorum. 3 fatura yazayım dedim ene gaza basmışlar yine.

Aferin sana o zaman cnmcm :)
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız acep yahu..:37:
Aşağıya denetim için bir iniyorum (markete) kuruyemiş mi dersin meyve reyonumu şarküteri mi unlu mamüllerdeki simitlermi pastalar mı tatlılar mı aaaahh ahhhh içim gidiyor..
Çikolatalardan içeceklerden hiç bahsetmiyorum..:26:

aynen. anemin de babamın da dükkanı var. ne zaman yanlarına uğrasam off off kriz geçiriyorum. o milkalar, kakaolu kekler, içecekler.

bi de bişey de yemeyince darılıyolar. ama gecen babam "gokçe tam tohli oldun kız" dedi bağa:))) eheheh tohlii. besili yani. ay bi de annem bana gelince dolduruyor ortalığı. ya şimdi minnak çokoprenslerden, browni intenselerden getirmiş. akşam yemekten sonra gözümün içine bakıyolar yemeden de olmuyo :(((

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı

hiçççç cevap veremem şekerim kusura bakma. ;)))

bana da verdiler aile hekimliğine gittiğimde ama ben doktoruma sormadan kullanmadım. tavsiyem doktoruna danış...eğer doktorundan memnun değilsen zaman geçirmeden değiştir yada söylediklerine güvenip içini rahat tut bence:20:

Ayy çok harika, çok zevklisin...Sade odalara bayılıyorum.

cok tesekkür ederim canım :16:

evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa

Ebru Şallı insan mı ya, nasıl kilo almamış o yaaa :19:

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm alıcam almalıyım şirinlerrr

Al al :1:Güle güle giydir.

yawww bencede konuşalım merak ediyorum alanlar varmı nasıl dizayn edecekler...bende aldım odayı ama daha gelmesine epey var çok merak ediyorum oda nasıl olcak bilerek geç istedim odayı çünkü hergün baka baka kafayı yerim die düşündüm ocak başı teslimat olcak

Keşke Aralıkta teslim alsaydın, o mobilya kokusu anca çıkardı..Bi de yerleştirirdin yavaş yavaş, son ay çok çabuk yorulacaksın.

1-bende eczaneye sordum 50 tl lıerac ama kalmadı dedi arkonun çatlak önleyici kremini aldım 30 tl
2-doktorum dün verdi magnezyumu çatı ağrım içinmiş kraplarada iyi gelir dedi yani yeni başladım faydası olurmu bilmem

Ben cildim için baden yağı ve vazelin aldım ama anca hafta sonları sürüyorum onları yoksa yağlı yağlı gibi geliyorum kendi kendime..:D Normalde bir büyük kutuda Arko krem almıştım sadesini( meyvelileri tüylenme yapıyormuş kozmetikçi arkadaşım dedi..) onu bütürmek üzereyim hergün duş alıp göğsüme ve karnıma sürüyorum gerilmesini önlüyor..
Yani lierac kullanmadım:S

Benim doktorumda ilaç verme taraftarı değil..
Magnezyum vermedi sadece madenssuyu iç dedi..
Şuan sadece elevit ve coraspirin verdi doktorum onları kullanıyorum..

Son düzenleme:

lierac genelde aynı fiyatlarda, ben de bakınmıştım ama almadım bebe yağı sürüyorum, gerçi bazen pişman oluyorum çünkü göğüslerimde çatlaklar oldu. magnezyumu kramplar için vermişti, düzenli içmeye çalışıyorum, kramplarım azaldı ama kesilmedi tamamen.

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

çok güzeller :34:

cok tesekkür ederim canım :16:

evet cok dogru sükretmek lazım.. tabii ki saglimiza özen gösterecegiz ama kilo almadan da olmuyor yani, gerci Ebru Salli kibin olaydık hiç kilo almazdık bak, yaaaaaaa yaa

ay bırak şu doğuştan asilzade tavırlarıyla ortalıkta salınan çakma prensesi. bi o'na, bi gülben ergene gıcıgım var acayip. bi de geçen çağla şıkel 15 cmlik bişi için 6-7 kilo alan kadınları anlamıyorum dedi.
en son elimdeki toz bezini suratına doğru attım ama tv den doğru farketti mi bilemem. terbiyesiz. 15cmlik bişeymiş.

15 cmlik bişeyler uğruna neler yaptığını burdan açıklardım da dua etsin açıklamıyorum.

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

harika... hatta ubermuhteşemler.

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

burda şirinler hastası biri vardı ama kimdi hatırlayamadım

ben yağ sürüyorum canım krem filan almadım
şimdilik iyi gibi

magnezyumu kullanmıyorum ama cuma randevum var doktora sorucam
erken doğumu engellemek için önemliymiş

sor canım bana da söylersin :)

1. sorunun cevabı herkes o kremi öneriyor, ama fiyatları hakkında bilgim yok..
2.si magnezyum ve kalsiyum ayrı ayrı şeyler..Ama bak magnezyumun erken doğumu engellediğini ilk kez duydum..Ben de arada kaytarıyor içmiyordum, içeyim bari bundan sonra düzenli olarakç...Magnezyumun sadece kramplar için olduğunu sanıyordum ben.Elevit kullanmıyor musun? Elevit kullanıyorsan ekstradan kalsiyum ilacı almana gerek yok.

demir ilacı kullanıyorum yani doktor verdi de ben içmeyi unutuyorum hep
magnezyumu muhakkak hergün içmen lazım bir gün içmesen olmaz dedi kadın
ama benim doktorum demedi öyle birşey oyüzden kararsız kaldım bende

Ehhehehehe probis krizi yarattım sabah sabah :) ben yemedim siz de yemeyin :32::33:

Bak ben yeni gördüm senin sorunu ama tükürdüğün için cevap vermicem sana :63:
Kınıyorum seni ve çok pis laflar hazırlıyorum sana.Az sonra.
Çıkışta bekle beni sen.

:)))))))))) haha bende neden cevap vermedin diye şaşırmıştım
hadi gel karınlarımızı tokuşturalım :)

1- seker o markayı duydum tavsiye ediyolarda catlak icin mi göğüs icin mi bilmiyorum.. ben mustela kullanıyorum catlak önleyici olarak...... ama hic birsey almasan bile enazından nemlendirici sür, birde kakao yagı diye duymustum bilemiyorum ama......

2- benim doktorumda pek ilac veren bi doktor degil.. istedim de vermedi hatta.. kalsiyum hapı icin süt ic, bol bol yogurt ye dedi.. omefa 3 icin balık ye dedi... magnezyumunu lafini etmedi .. ama Rennie bildigim magnezyum karbonat zaten..
ama elevit ve demir hapı kullanıyorum, onları ihmal etme demisti........

bence cok zarif bir oda..

masallah canım :nazar::nazar: :49:

$155139141116.webp$elips-bebek-odasi-modelleri.webp$Fulya bebek odasi ankara.webp$klasik-bebek-odasi-modelleri.webp$mehmetNL_babykamer-lief.webp daha öncede paylaşmışdım ben almıcam bunlardan birini yaptıracağım karar veremedim daha

Benimki de ayda bir çağırıyo. Hele bi ara 6-7 hafta olmuştu araya 2. Düzey ve trafik kazam girince….
Beni de 26 kasımda çağırdı şimdi, rapor için.

probis ne diye merak ettim baktım çokoprens değil mi bu ya

bu nerdeeeeeeeeee hayatım çok güselll yaaaa bende istiyorummmmmmm

unnado com

kızlar şirinler'in üstünü mavi altını beyaz mı alayım sizce?

karnının gerilmesinden dolayı korkan arkadaş, arada fatura yazdım kaçırdım cevap veremedim.

karın gerilmesi bu aralar bende de var. özellijkle akşam yemeğinden sonra acayip geriliyor. ve sert tepkiler veriyor yavrum. artık tekmeleri canımı yakmaya başladı. özellikle alt kısımlara attığı tekmelerde korkkuyorum.

yanı demem o ki gerilme normal. alan daralıyor, yavrular buyuyor. onlarda daracık alanda kısa paslaşmalar yapıyolar. napsınlar...

Back
X