2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebişler alınana kıyafetleri görüyorum çok güzeller ama sizlere nacizane bi önerim olcak. Ben kimyacıyım ve bebekler yada çoçuklar için hazırlanmış kıyafetlerden baskılı olnalrdan kaçının. İnanın onlada öyle kimyasal boyalar varki hepsi kanserojen. Varsın baskısız olsun.. Bu sadece bir öneri..

Ben baskılı şeyleri zaten çok sevmiyorum, daha böyle büyümüşte küçülmüş kıyafetler, gömlekler hoşuma gidiyor..Ama baskısız bulmak da çok zorlaştı, illa koycaklar bi bambi :19:

Arkadaşlar bebişler alınana kıyafetleri görüyorum çok güzeller ama sizlere nacizane bi önerim olcak. Ben kimyacıyım ve bebekler yada çoçuklar için hazırlanmış kıyafetlerden baskılı olnalrdan kaçının. İnanın onlada öyle kimyasal boyalar varki hepsi kanserojen. Varsın baskısız olsun.. Bu sadece bir öneri..

evet kesinlikle haklısın bunu bir arkadaşım daha demişti organik ve baskısız olanları tercih et genelde seçimini yaparken diye!!hepimiz dikkat etmeliyiz aslında buna ama en cici bicilerde baskılılar beyaaaa

selamlarrr kızlarr..yeni doktordan geldim.seker yüklememiz yapıldı.sonuclar yarına..bebeğim gayet iyiymiş cok sükür.boyumuz posumuz yerinde ilerliyoruz..sizler nasılsınız bakalım?

merhaba arkadaşlar ben de çok sık yazamıyorum kusura bakmayın.
ben de bayıldım o şirinlere pembesinden alt üst aldım kızıma. kızıma aldığım ilk ciciler bunlar. bir tane daha kızım olduğundan ve ondan bi sürü kıyafet kaldığından pek birşey amayı da düşünmüyorum zaten. ama bunlara içim gitti ben de aldım gitti.
bu arada bacak kasılması için ayak ucunu yukarı doğru tutup bacağınızı uzatın yazmıştınız ya. bu gece tam kasılmıştı ki öle yaptım acayip rahatladım. çok sağolun...

güle güle kullan canım sen de

Valla niye 7, gönül 10 koymak istedi ama denedim çantama sığmadı :D
Bu arada burcuözge doğurdu mu? En son hamile haberini okumuştum.

hee sımadığından ne bilim özel bi anlamı varsa ben de 7 koyayım dedim :1:

burcu bu ay içinde kısmetse 10'undan sonra her an olabilir

Süt pompası işe başlayınca alıcam ben, ilk zamanlar evdeyim lazım olur mu bilemedim..Bende manuel var ama onu tavsiye etmiyorlar, sağması felan yorucu oluyormuş.

Normal doğumda 1 gün ama sezeryan 2-3 gün...
Hepsi tabiki lazım olmaz, hatta ev yakın ise getirilebilir bile sonradan ihtiyaç duyulan şeyler..Ama anakucağı sanırım bebeği eve götürürken taşımak için lazım :D

1 pijama ve 1 gecelik dedim.Bir de üzerlerine giymeye sabahlık..
Doğum yapacağım hastanedeki hemşireye sordum hangisi daha rahat diye; Bizim için farketmez ikisi de tercih ediliyor dedi..
Kıza da bravo yani, ama gerçekten emzirmek daha çabuk kilo verilmesinde oldukça etkili.

eşimle netten krafttın arabasını bulduk çok uygun fiyata port bebesi de var onu kullanırız diyorum hastane çıkışında ...

evet bende duymuştum..zaten yüksek ısıda yıkandıklarında baskılı resimler yıpranıyor ve çok kötü görüntü alıyor..nakışla işlenmişleri tercih ediyorum ben

bir arkadaşım medicanadan türkan hanıma gidiyodu

ankara bayındırda doktor bilmiyorum ama benim annem işbankası personeli.
bayındır da işbankasının.
gerek istanbuldaki hastanelerini, gerek ankaradakini anlata anlata bitiremiyor annem...

ya saolun kızlarr,bayan doktora gitmek istemioumm ben çok kaprisli oluyorlarr..ya normalde bayramdan sonra kendi kontrolüm war ama yine bu adet sancısı tarzında sancılarımm başladıı ve sancı başlayınca akıntımda çoğalıoo.kendi doktorum tüm muayeneleri yaptı bir terslik göremedi ama bide burda bi doktora görünsemmi dioum karar weremedimm:26:

alıntı yapmıştım ama tam o sırada KK'dan arkadaşım burcuözge'yle telefonda konuşmaya başlayınca ve bayağı da uzun konuşunca dönünce gökçe'nin gönderildiğini gördüm (bu arada şaşkınlıktan kurduğum cümle de bişeye benzemedi)tam olarak sebebini bilen var mı ben telefonda konuşurken kaçırdım galiba

valla güselim ortada yine bişi yok tüm geçmiş sayfaları okuyup bakın hepiniz teker teker %1500 eminim artık bundan takıntı adengökçe yi bizden iyi tanısın biri hadi hergün yazışan bizin arada bir gelip bakıyolar tek tük şeyleri görüyolar alay sanıyolar laf sokma sanıyolar sorgu suhal yok butun kabak onun başına patlıyo bu kk bizler sayasinde var biz kadınlar sayesinde ben üzen kıran en önemli şey ise yazılmış olan ve sonradan düzeltilen msj hormonlardan bahsedilmiş yazıyorum gögsümü gere gere eğer gökçede en ufak bişi farketse idik birimiz konuşurmuyduk??? ne alaycılığı kaldı ne hormonları bu hakareti etmeye kimsenin hakkı yok! site yöneticiside olsa kurucuda olsa.... diyebilcek hiçbişeyim yok bizler birer anne olcaz hepimiz aynı amaç için burdayız kimsenin kimseyi aşağıladığı yok fakat aşağılandığımızı hissettim ego tatmin etmekten başka bişi değil bu takmış kafayı gökçe ben yada bir başkası hepimizin başına gelebilirdi bu kınıyorum bu lafları........:20:

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Ben Gökçenin muhabbetinden zevk alıyorum ve asla alayvari, aşağılayıcı konuşmadığını da biliyorum.
Eğer alaysa onlar,en çok Azoşa bana takılır Gökçe, biz alınmalıydık önce.
Lütfen yöneticiye mesaj atalım ve bu haksızlık düzelsin arkadaşlar.

selam kızlar, Gökçe bir kaç kere banda cevap yazmıştı sağolsun, Üyeliğinin iptaline çok üzüldüm. Bende buraya ara sıra yaıyorum 1-2 kişi cevap veriyor bende tribe gireyim :)

Keyifler genel anlamda iyidir umarım? ben bayramdan sonra gitcem dr'a gelince yazarım. Bebek eşyalarınıda ufak tefek aldım, kendimle ilgili pijama vss kaldı yavaş yavaş yıkayacağım organik deterjan ile yıkayıp ütüleyip hurca kaldıracağım. Bebek arabasını aldık geriye park yatak ve komidin kaldı park yatak çok uygun da var çok fiyatlı da var bilemedim. Oda süslemesi yapmayacağım. Bebek şekeride eşimin iş yeri için 24 tane bebek arabalı bişi aldım içine şeker çikolata gibi bişi koyacağım, başka değişiklik olursa bende paylaşırım.

Herkese sağlıklı mutlu günler

selamlarrr kızlarr..yeni doktordan geldim.seker yüklememiz yapıldı.sonuclar yarına..bebeğim gayet iyiymiş cok sükür.boyumuz posumuz yerinde ilerliyoruz..sizler nasılsınız bakalım?

Hoşgeldin yavrum.Gelinim iyi haberlerini getirdin gel öpim seni :54: Maşallah :nazar:

hee sımadığından ne bilim özel bi anlamı varsa ben de 7 koyayım dedim :1:

burcu bu ay içinde kısmetse 10'undan sonra her an olabilir

Ay ne güzel maşallah ya :nazar: birdaha konuşursan selamımı söyle, hatırlamaz gerçi ama olsun :))

evet sporla çok güzel düşüyor....diyetten daha etkili.

peki sen bişey yiyip içmediğin müddetçe (şekere zararlı olan) hep mi yüksek oluyor

maşallah :nazar:

evet çok haklısın eşimin babası doktor o kadar titizki elinden gelse patiskalara sar bebeği diyo :(

aynen bende senin gibiyim
bir yanım çalışma bak diyor bu zamana kadar çalıştımda kenarda 3 kuruş param mı var
erkeklere de yaranılmıyor çocuğundan ayrı kalıyorsun boşuna
bir yanımda çalış kimseye güvenme kendi ayaklarının üstünde dur diyor
ama evde oturan arkadaşlarım benden daha keyifteler valla
oyüzden bende çalışmıcam :19:
Aynı fikirdeyim seninle.Yaranılmıyor .Zaten dediğin gibi bize ait bi paramız bile olmuyor.Ben de kendi kendime aynı şeyleri diyorum.Hem ev hanımı gibi bütün işlere kosusturuyorum.
Hem evin erkeği gibi para kazanmaya çalısıyorum.Ama yine de erkeğin aynı kahrını çekiyorum.Aynı zamanda öyle bir yapım var ki çalışmaya kendi paramı kazanmaya alışmısım
çok zor geliyo kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım fikri.Ama sanırım en iyisi koca parası yiyip,oğluşuma bakmak olucak:49:

Azelyacım 1 pijama takımı alcam demişsinde, yeni doğum yapan arkadaşlar bide gecelik şeklinde pijama alıyorlarmış. İlk zaman iyi oluyormuş, alttan kontrol felan olursa diye. Aklında bulunsun canımcım..

Bu arada iş yerinde bir arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı bugün göreve başladı. Kız 18 kilo almış, bir fit olmuş 4 ayda anlatamam. Nasıl oldu dedim. doğumdan sonra diyetisyene gitmiş, emzirenler için bi diyet uygulamış, bide emzirmiş. gitmiş kilolar.. Bende bunun üzerine eti cin yeddim, zaten veriliyo kilolar diye:46::46:
Yarasıııııııııııınnnnnn:1:

Azelyam sende mecbur olmasan çalışmam diyosun.İşte beni bir de bu etkiliyor.Çünkü ben mecbur değilim.Evimiz var. Borcumuz da çok yok.Eşim idare edebilir.Ama ben de bu kadar okudum,çok iyi bir işim var diye kopamıyorum işimden.Vicdanım çok rahatsız oluyor.Bazen diyorum ki , acaba çalısmaya mecbur olsaydım daha mı iyi olurdu.En azından bu ikilem arasında kalmazdım

valla güselim ortada yine bişi yok tüm geçmiş sayfaları okuyup bakın hepiniz teker teker %1500 eminim artık bundan takıntı adengökçe yi bizden iyi tanısın biri hadi hergün yazışan bizin arada bir gelip bakıyolar tek tük şeyleri görüyolar alay sanıyolar laf sokma sanıyolar sorgu suhal yok butun kabak onun başına patlıyo bu kk bizler sayasinde var biz kadınlar sayesinde ben üzen kıran en önemli şey ise yazılmış olan ve sonradan düzeltilen msj hormonlardan bahsedilmiş yazıyorum gögsümü gere gere eğer gökçede en ufak bişi farketse idik birimiz konuşurmuyduk??? ne alaycılığı kaldı ne hormonları bu hakareti etmeye kimsenin hakkı yok! site yöneticiside olsa kurucuda olsa.... diyebilcek hiçbişeyim yok bizler birer anne olcaz hepimiz aynı amaç için burdayız kimsenin kimseyi aşağıladığı yok fakat aşağılandığımızı hissettim ego tatmin etmekten başka bişi değil bu takmış kafayı gökçe ben yada bir başkası hepimizin başına gelebilirdi bu kınıyorum bu lafları........:20:

Valla ben konuşunca savunuyor oluyorum, onun için sadece şu an katıldığımı belirticem :46:

Azelyam sende mecbur olmasan çalışmam diyosun.İşte beni bir de bu etkiliyor.Çünkü ben mecbur değilim.Evimiz var. Borcumuz da çok yok.Eşim idare edebilir.Ama ben de bu kadar okudum,çok iyi bir işim var diye kopamıyorum işimden.Vicdanım çok rahatsız oluyor.Bazen diyorum ki , acaba çalısmaya mecbur olsaydım daha mı iyi olurdu.En azından bu ikilem arasında kalmazdım

Canım ama sen işinin okulunu okumuşsun, tahmin ediyorum ki iyi şartlarda çalışıyorsun.İşini seviyorsan bi süre ara ver sonra devam et imkanın var ise.

kızlar sütümüz olması için ne önerdi doktorlarınız benimki 1lt.süte denk beslen dedi ya süt iç ya peynir ya ayran günde en az 1lt. bulacak dedi.sizler ne yiyorsunuz bunun için

Pişmaniye bu mesajı beğendi:16:

Hoşgeldin yavrum.Gelinim iyi haberlerini getirdin gel öpim seni :54: Maşallah :nazar:

Ay ne güzel maşallah ya :nazar: birdaha konuşursan selamımı söyle, hatırlamaz gerçi ama olsun :))
öp benii öppp:38: uzunca bir gelinin olacakk haberin olaa :52:
2 gün düzgün giremedim ne oldu şimdik gökçeye :(( konuyu hiç bilmiyorum.geçmişide takip edemedim ama su kadarını söylemek gerekirsee kasıt varsa gercekten ayıp oluyorr.kim yapıyorsa en cokta ona ayıp...sen gördüğün yerde selam sölee azosumm...
peki sen bişey yiyip içmediğin müddetçe (şekere zararlı olan) hep mi yüksek oluyor

maşallah :nazar:

allah razı olsunn.bütün bebişlerimizee 41 keree masallahhh:nazar::nazar:

Back
X