2012 Şubat Anneleri

valla güselim ortada yine bişi yok tüm geçmiş sayfaları okuyup bakın hepiniz teker teker %1500 eminim artık bundan takıntı adengökçe yi bizden iyi tanısın biri hadi hergün yazışan bizin arada bir gelip bakıyolar tek tük şeyleri görüyolar alay sanıyolar laf sokma sanıyolar sorgu suhal yok butun kabak onun başına patlıyo bu kk bizler sayasinde var biz kadınlar sayesinde ben üzen kıran en önemli şey ise yazılmış olan ve sonradan düzeltilen msj hormonlardan bahsedilmiş yazıyorum gögsümü gere gere eğer gökçede en ufak bişi farketse idik birimiz konuşurmuyduk??? ne alaycılığı kaldı ne hormonları bu hakareti etmeye kimsenin hakkı yok! site yöneticiside olsa kurucuda olsa.... diyebilcek hiçbişeyim yok bizler birer anne olcaz hepimiz aynı amaç için burdayız kimsenin kimseyi aşağıladığı yok fakat aşağılandığımızı hissettim ego tatmin etmekten başka bişi değil bu takmış kafayı gökçe ben yada bir başkası hepimizin başına gelebilirdi bu kınıyorum bu lafları........:20:

Kesinlikle katılıyorum. Gökçe asla durduk yerde kimseyle dalga geçmez, alay etmez. Üslubu şakacıdır ama bunlar alay değildir.
Birkaç yazısını okuyunca, eğer evveliyatı bilinmiyorsa öyle düşünülebilir. Bilakis ekstra hassastır insani konularda.
Bakın geçmişe biri bebeğini kaybetme korkusuyla karşı karşıyadır, durumunu anlatmıştır, Gökçe karalar bağlar, yazamaz, günlük olaylardan konuşamayacak hale gelir, müsaade ister gider.Duramaz bile.
Ben şahidim ki, kim burada üzücü bir rahatsızlıktan bahsetse bana mesaj atar özelden, ne kadar üzüldüğünü ifade eder.
Geçmişteki olaylardan dolayı kendisine önyargılı yaklaşıldığını düşünüyorum.
İma ve alaydan ceza alacaksak, ben birkaç ima göstereyim size, beddua içerikli hem de.
Ama aynı önyargı bence bana da var.
Hakaret olmadığı sürece banlanma olayına karşıyım.Söylemek istediğim çok şey var ama, canım öylesine sıkkın ki ifade edesim gelmiyor doğrusu.

valla güselim ortada yine bişi yok tüm geçmiş sayfaları okuyup bakın hepiniz teker teker %1500 eminim artık bundan takıntı adengökçe yi bizden iyi tanısın biri hadi hergün yazışan bizin arada bir gelip bakıyolar tek tük şeyleri görüyolar alay sanıyolar laf sokma sanıyolar sorgu suhal yok butun kabak onun başına patlıyo bu kk bizler sayasinde var biz kadınlar sayesinde ben üzen kıran en önemli şey ise yazılmış olan ve sonradan düzeltilen msj hormonlardan bahsedilmiş yazıyorum gögsümü gere gere eğer gökçede en ufak bişi farketse idik birimiz konuşurmuyduk??? ne alaycılığı kaldı ne hormonları bu hakareti etmeye kimsenin hakkı yok! site yöneticiside olsa kurucuda olsa.... diyebilcek hiçbişeyim yok bizler birer anne olcaz hepimiz aynı amaç için burdayız kimsenin kimseyi aşağıladığı yok fakat aşağılandığımızı hissettim ego tatmin etmekten başka bişi değil bu takmış kafayı gökçe ben yada bir başkası hepimizin başına gelebilirdi bu kınıyorum bu lafları........:20:

zaten en üzücü yanıysa banlandığında da söz hakkı tanınmamış olması söylediklerine ben de katılıyorum
arkadaşlardan birisi hastane çantası sordu
ben yapmadım bilmiyorum ki ne konuluyor içine cevap vermedim
he ayrıca bilen cevap veren de var
hem her konuda zaten bilgim olsa burda işim ne?
burda bilgi paylaşımında bulunmak için varım

Hoşgeldin yavrum.Gelinim iyi haberlerini getirdin gel öpim seni :54: Maşallah :nazar:

Ay ne güzel maşallah ya :nazar: birdaha konuşursan selamımı söyle, hatırlamaz gerçi ama olsun :))

hatırlar canım niye hatırlamasın aleykümselam söylerim
bu arada çeyiz topiğinden çok kişi doğurdu :nazar:
ve hamile olan var :nazar:

Evet bazen diyetime uygun yesem de tolere edemiyor vücudum.

hee anladım canım o zaman sen fırsat buldukça yürü
gebelik şekeri değil dimi senin ki normalde de var
şeker olunca bebek şişman mı doğuyo sadece
ya ne çok sordum :17:

öp benii öppp:38: uzunca bir gelinin olacakk haberin olaa :52:
2 gün düzgün giremedim ne oldu şimdik gökçeye :(( konuyu hiç bilmiyorum.geçmişide takip edemedim ama su kadarını söylemek gerekirsee kasıt varsa gercekten ayıp oluyorr.kim yapıyorsa en cokta ona ayıp...sen gördüğün yerde selam sölee azosumm...

allah razı olsunn.bütün bebişlerimizee 41 keree masallahhh:nazar::nazar:

cümlemizden

Kızlar bence hepimiz adengökçe için yöneticiye mail atmalıyız.Belki yaptıkları haksızlığın farkına varırlar:47:

Canım ama sen işinin okulunu okumuşsun, tahmin ediyorum ki iyi şartlarda çalışıyorsun.İşini seviyorsan bi süre ara ver sonra devam et imkanın var ise.

malesef öyle bi imkanım yok .Süt izni için 4 ay öncelikle..Bakalım Rabbim neyi hayırlı kılarsa onu yaşatır inş hepimize ..

Kesinlikle katılıyorum. Gökçe asla durduk yerde kimseyle dalga geçmez, alay etmez. Üslubu şakacıdır ama bunlar alay değildir.
Birkaç yazısını okuyunca, eğer evveliyatı bilinmiyorsa öyle düşünülebilir. Bilakis ekstra hassastır insani konularda.
Bakın geçmişe biri bebeğini kaybetme korkusuyla karşı karşıyadır, durumunu anlatmıştır, Gökçe karalar bağlar, yazamaz, günlük olaylardan konuşamayacak hale gelir, müsaade ister gider.Duramaz bile.
Ben şahidim ki, kim burada üzücü bir rahatsızlıktan bahsetse bana mesaj atar özelden, ne kadar üzüldüğünü ifade eder.
Geçmişteki olaylardan dolayı kendisine önyargılı yaklaşıldığını düşünüyorum.
İma ve alaydan ceza alacaksak, ben birkaç ima göstereyim size, beddua içerikli hem de.
Ama aynı önyargı bence bana da var.
Hakaret olmadığı sürece banlanma olayına karşıyım.Söylemek istediğim çok şey var ama, canım öylesine sıkkın ki ifade edesim gelmiyor doğrusu.

boşverin zuzular bunu bizden başkası anlayamaz elin abdullah öcalanını bile bişi yapmadılar cezasını çekiyo adam
burda adelet varmı bilemiyorum fakat bildiğim tek şey böyle bişey hangimize olsa burda savunacağımdır tarafsızım haklı olanın yanındayım idda ediyorum bu sitede gökçe kadar adeletli gökçe kadar hassas gökçe kadar terbiyesini bozmadan kabuğuna çekilen kadın görmedim seni burda yaşatıcağız gökçe

Yahu işlerden 40 yılda bir bi boşluk buluyorum, bi foruma göz atayım diyorum her seferinde bi karışıklık, bi banlanma, bi sıkıntı... Allaallaaaaa...

Geyik yapıldığından, sorulan sorulara cevap verilmediğinden şikayet eden bir üye olmuş sanırım. Üyenin şahsı için konuşmayacağım zira tanımıyorum, daha doğrusu anımsadığım bir mahlasa sahip değil. Ancak şunu çok iyi biliyorum ki; hiç bir platformda hiçbir insanın diğer insanları pohpohlamak, sordukları her soruya cevap vermek, bunun için mesai harcamak zorunlulukları yok. Kaldı ki burası "teknik mevzular" konusunda (yatak gibi) herkesin fikir sahibi olmasının zorunlu olduğu bir forum değil. Bilen arkadaşlar zaten cevap veriyorlar. Bilmiyorlar ve cevap da vermiyorlarsa kimsenin kimseyi suçlamaya, hakaret etmeye hakkı yok. Kimse kimsenin tebaası değil burda.

Neyse.... 3755 inci sayfadayım. Hızlı hızlı okuyup geliyorum bekleyin anacım.

kızlar ben çıkıyorum malum iş saatlerimiz değişti bizim servise yetişmem lazım...sütünüz olsun diye neler yiyorsunuz dedim kimse bişey demedi bi söleyin hele neler yiyonz yarın okurm iyi akşamlar....

Gökçe'ye hak veren çok..Hak verenler de konunun içinde başından sonuna kadar bilenler..Umarım bir sonuca varabiliriz.Şu an eminim ki "banlanmamak" için fikirlerini belirtemeyen arkadaşlarımız da çok..Onlar da iki kelam etse de Gökçe'nin tarzından dolayı üyelik iptali edilmesinin yanlış olduğu ispatlanmış olsa.

kesinlikle ve kesinlikle sonuna kadar haklısın canım dolu söze boş konuşmayım:46::46::46::46:

bir arkadaşım medicanadan türkan hanıma gidiyodu

ankara bayındırda doktor bilmiyorum ama benim annem işbankası personeli.
bayındır da işbankasının.
gerek istanbuldaki hastanelerini, gerek ankaradakini anlata anlata bitiremiyor annem...

ya saolun kızlarr,bayan doktora gitmek istemioumm ben çok kaprisli oluyorlarr..ya normalde bayramdan sonra kendi kontrolüm war ama yine bu adet sancısı tarzında sancılarımm başladıı ve sancı başlayınca akıntımda çoğalıoo.kendi doktorum tüm muayeneleri yaptı bir terslik göremedi ama bide burda bi doktora görünsemmi dioum karar weremedimm:26:

ne dersinizzz kızlar bi fikir söyleyebilirmisiniz

hee anladım canım o zaman sen fırsat buldukça yürü
gebelik şekeri değil dimi senin ki normalde de var
şeker olunca bebek şişman mı doğuyo sadece
ya ne çok sordum :17:

Şu an için gebelik şekeri. Daha önce yoktu.
Başka anomaliler de olabiliyor, doğunca hipoglisemi oluşabiliyormuş bebekte filan.
Çok da araştırmıyorum moralim bozuluyor.
Bebeğim iri değil hamdolsunki.

Kızlar bence hepimiz adengökçe için yöneticiye mail atmalıyız.Belki yaptıkları haksızlığın farkına varırlar:47:

Tamam atalım. Ben de o fikirdeyim zaten.

Gökçe'ye hak veren çok..Hak verenler de konunun içinde başından sonuna kadar bilenler..Umarım bir sonuca varabiliriz.Şu an eminim ki "banlanmamak" için fikirlerini belirtemeyen arkadaşlarımız da çok..Onlar da iki kelam etse de Gökçe'nin tarzından dolayı üyelik iptali edilmesinin yanlış olduğu ispatlanmış olsa.

evet canımmm bundada sen haklısın kimse taşın altına elini atmıyor bugün ona yarın haksız yere banada olabilir demiyor ya neyseeeeeeeeee

Demokratik bir şekilde hak aramaktan neden banlanalım Azoş.Fikir belirtildi diye banlanacağımızı sanmıyorum.
Herkes fikrini hür şekilde, saygı çerçevesinde belirtsin.
Hakaret etmeden...
Ben Gökçeyle özelden de görüşüyorum, görüşeceğim de, benim irtibatım zaten kopmaz.
Ama neden bu platformdan men edilsin ki.Ben burda paylaşım yapsın istiyorum, bunu isteyen de çok kişi var biliyorum.
O zaman istediğimizi belirtmeliyiz.

amaç kimseyi doldura getirmek değil bu bir protesto değil ama artık o kadar çok olduki bu son zamanlarda birgün üşenmedim geçişin tamamını okudum neden böyle oluyo die ama gördüm ki arkadaş tamamen suçsuz ömrümde böle şey görmedim farklı bir tarzı olan arkadaşımızdı gökçe en çok konuştuğumuz fikirlerimiz en çok dinleyen ve olumlu yönde bişiler yazan aradaşdı eğer alaycı die düşünülüyorsa kesinlikle bu yanlış çünkü en çokda keniyle kafa bulurdu ne bileyim ya gitmiş olması bide harbiden gerekli bişi yokken çok saçma sabahtan beri kaç kişi o kız için yorum yazdı tek sorumlu gökçe tutuldu... cibanbaşı algılandı kız zeki,çevik,akıllı,sempatikliği çekilemedi ne yazıkkı ama bu site onsuz çok rutin olacak o karakteriyle bir akım başlattı burda üzüntümüzle üzüldü sevincime ortak oldu yeri geldi altımıza kaçırdık ona gülmekten asonsör hıkayesi onu tanımayan bilemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......................:14:

sonuna kadar gökçeye hak veriyorum..kimse kimseye cevap yazmak zorunda değil.bu nasıl bir sacmalıktır.bu insan bu yorumları yaparken kalkıp kimse şikayet etmemiş onu etrafına saldırırken.bu da buranın iyi niyetli insanlarla dolu olduğunu gösterir.ağır hakaret,küfür benzeri olmadığı sürece bu üyelik iptali olayı cok can sıkıcı aynı zamanda gurur kırıcıdır.bir kaç kendini bilmeyen yüzünden gökçe arkadasımızın gitmesine üzgün ve sinirliyim.ben halen kasıt olduğunu düşünüyorum.ayrıca kendi adıma bundan sonra vereceğim cevaplar,ve kişiler bellidir.2 kurusluk zevkimiz var yaa.burası ego tatmin etme yeri değil bence..

canım müdürümün yanındaydım, hemen geçmişe göz attım, bende sen ve bblaula aynı fikirdeyim. gökçe için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya da hazırım. fikrimide belirtirim, bence bu forumda hakaret olmadığı sürece banlanma olmamalı. o konuya gelince o arkadaş ciddi anlamda yapılan sohbetlerle ilgili ağır eleştiriler yaptı. gökçe direk cevap vermeden duygularını ifade etti bence. ki bende o arkadaşa çooooook kırıldım. yani son olarak gökçe arkadaşım geri dönsün istiyorum.

amaç kimseyi doldura getirmek değil bu bir protesto değil ama artık o kadar çok olduki bu son zamanlarda birgün üşenmedim geçişin tamamını okudum neden böyle oluyo die ama gördüm ki arkadaş tamamen suçsuz ömrümde böle şey görmedim farklı bir tarzı olan arkadaşımızdı gökçe en çok konuştuğumuz fikirlerimiz en çok dinleyen ve olumlu yönde bişiler yazan aradaşdı eğer alaycı die düşünülüyorsa kesinlikle bu yanlış çünkü en çokda keniyle kafa bulurdu ne bileyim ya gitmiş olması bide harbiden gerekli bişi yokken çok saçma sabahtan beri kaç kişi o kız için yorum yazdı tek sorumlu gökçe tutuldu... cibanbaşı algılandı kız zeki,çevik,akıllı,sempatikliği çekilemedi ne yazıkkı ama bu site onsuz çok rutin olacak o karakteriyle bir akım başlattı burda üzüntümüzle üzüldü sevincime ortak oldu yeri geldi altımıza kaçırdık ona gülmekten asonsör hıkayesi onu tanımayan bilemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......................:14:

Tüm geçmişi mi okudun :53: Tebrik ediyorum canım seni ya :D:D
Bu arada dediklerine katılıyorum..Beğen butonu olsaydı basmıştım kesin :34:
Gökçe varken geyik iyi ilerliyordu ya, bak gör dut gibi kalırız şimdi..

....................................

neden cevap vermıyosrunuz sizin her sorulana cevap vermek gibi bi sorumluluğunuz var bilmiyor musunuz dalga geçer tarzda bi mesaj yazdım ya ben.

.........................................

niye cevap vermiyorsunuz hanımefendiye??? buranın amacı sorulan her soruya bilgin olmadığı zaman bile atlayıp trt spiker ses tonuyla ve ciddiyetiyle cevap vermek değil mi? bu sitenin böyle bi şartı olduğundan bahsetmediler mi hiç size???

teee allam yaa!!! niye gruplaşıyorsunuz kızım? neden ayrım yapıyorsunuz? neden herkesi sevgiyle kucaklamıyorsunuz?

bakın hanımefendi mağdur olmuş, üzülmüş yazık değil mi?

Kimseye dalga gecer tarzda yazamassiniz ! Bu yaziyi ilk mesajda dalga gecer tarzdaki uyeyi asagilamasini tasvip ediyorsaniz arkadasinizin banini kaldiracagim. 1 kisi evet bu tarzda sorun yok desin 1 kisi lakin 1 kiside evet uslup hos degil derse konu kapanacak !

Bakalim en yurekliniz kim, madem insanlari zorluyorsunuz buyrun ben rica ediyorum...

Bu mesjalari tasvip eden 1 kisi varsa hemen yazsin fakat sakin cumlesinde AMA kelimesini kullanmasin !

Back
X