- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #38.301
doktorunu arayıp bilgilendirebilirsin, gel derse gidersin erken. :44:
benim de kafam karıştı...
:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunu arayıp bilgilendirebilirsin, gel derse gidersin erken. :44:
en zor yanıda bu sanırım, artık kantinde oturur vakit geçirirsin yada mağazaları falan gezersin çevresinde varsa, güzel sonuçlar alırsın inşallah
canım bende dün yaptırdım..doktorumun dediğine göre sınır 140!
ben sınırı geçtim malesef 145 çıktı.o yüzden yarın gidip 100 gr lık şeker yükliyecekler.bundada 3 saat bekliyorsun.her saat kan alıyorlarmış!
okadar saat hastanede nasıl geçer bilmiyorum.
canım bende dün yaptırdım..doktorumun dediğine göre sınır 140!
ben sınırı geçtim malesef 145 çıktı.o yüzden yarın gidip 100 gr lık şeker yükliyecekler.bundada 3 saat bekliyorsun.her saat kan alıyorlarmış!
okadar saat hastanede nasıl geçer bilmiyorum.
yooo canım yaaa keşke öyle olsa!hiç biryere gidemiyorsunki!orda oturup beklemek gerekiyor!dünkü hemşire hastane dışına çıkıp gezme dedi!en fazla kantin okadar!
bayanlar birşey sorucam hamileliliğin getirdiği zorluklar neler size veya göbeğinizin:) ? ( tabi tatlı zorluklar diyelim )
Ayyy geçmiş olsun canım yaa.. Allahım korumuş.. İyisin demi..
Bende geçen seni sormuştun göremiyorum diye..
kızlar merhaba,şeker yüklemesini yaptırdım bugün..
dediğiniz gibi çok basit bir olaymış:)
sınır 120 imiş,benim 129 çıkmış...
doktor kontrolünde getir demişti sonucu..yani haftaya perşembe..
araya tatil girdiği için erken yaptırmak zorunda kaldım...
ne yapsam ki?
Geçmiş olsun güzelim. Artık denge mekanizması kalmıyor hamilelikte. Ama birşey merak ettim, tickerdaki bezelyenin içinde dolu bebiş var. Hakikaten dördüzlerin mi olacak?
Ben de aynen hic onune bakmadan yukari cikan birisi yuzunden nerdeyse dusuyordum yemekhanede, tokezledim adama dikkat edeyim derken, elimdeki tepsi ve bardaklar sarsildi ama kurtardik cok sukur. Seninki de iyiymis , duzgun inis yapmissin
Kendi adima iyiyim Aysebahar'cim da isler yogun, okuyamadim ama bugun olanlari(sikayet ve banlanmalari) okudum ve uzuldum acikcasi, herkes herkesten suphe eder duruma gelmeden, birbirini kirmadan su is bi tarihe gomulse de guzel guzel sohbet etsek.
Benim de karnim durgunluk safhasindan buyume safhasina gecti galiba yine boyle karin altinda agrilar var, kas sancisi gibi, yarin dinlenicem ise gelmek yok yuppii
Nese bir web sitesinde indirimler baslamis, hala pahali ama kaliteli urunler var, bi bakarsiniz : Kırmızı Kuzu
bizden sevgiler![]()
Gecmıs olsun.
Banada yarın seker yuklemesı yapılacak.
Korkuyorum bende.
Zıra son gunlerde tatlıyı fazla kacırdım.
aa niyeki? sonucumu etkiliyormuş ilginç
Canım işler yoğun..
Şimdi de derse kaçtım aslında..
Allah korusdu evet sağol canım benim
Canım aç gittin değil mi?
iyi çıkmasına sevindim..
evet aç gittimm.
ama referans aralığında sınır 120 yazıyor.
benim 129 çıkmış...
Canım merhaba benim 4. bebeğim...
Ondan o bezelye 4 üzlerle dolu...
Canım bugün olanları tam okumadım..
Aslına bakarsan okumakta istemiyorum...
Uzun zaman oldu geçmişi okumayalı..
Ama insanların gerçek yüzleri zamanla ortaya çıkıyor
Yönetim herşeyi biliyor zaten..
Bugün ve önceki günlerde yaşananlar üzüyor hepimizi..
Burası şubat anneleri olarak paylaşım yapacağımız bir alan..
Ve ben böyle yapıyorum artık...
dediğin siteye baktım..
gerçekten güzel şeyler var
aynen bu 2 haftadır inanılmaz çikolata yiyorum gündüz akşamlarıda yetmiyormuş gibi tatlı ama ben kendimi bildim bileli tatlıya çok düşkün olmuşumdur hamilelikten değil yani, umarım etkilemez, gerçi belirti yok ama bellide olmaz gizli falan olabilir:)
göbeğimde 2-3 haftadır kahverengi gebelik çizgisi belirdi!
çoraplarımı giyerken iki kat oluyorum!.))
çok kilo aldım !ben benlikten çıktım artık!
bel ağrısı oluyor arada!
sizlerdekiler ne???
Neymiş gerçek yüzleri? İnan bana onları sevenler seni sevenlerden daha çok bu topicte.
canım bblau olsa bunu çok iyi açıklardı!
banlanmış .((((
içtiğimiz şekerli suyun kana tam olarak karışması iiçinmi neden,öyle bişey dedi hemşire ama pek dinleyemedim.
oturdum bekledimiallahtan dün eşimle gitmiştik,1 saat geçiverdi anlamadan!yarın yalnızım,yanıma kitap,gazete falan götrümeyi düşünüyorum!
o çizgi bendede belirdi, hatta eski insanlar o çizgi için söyle derler biliyormusunuz bilmiyorum ama suan bakınca egridir o yavas yavas göbek delıgı hızasına yaklasınca dogumda yaklasıyor demekmiş...
ben oturup bacak bacak ustune atıp giyiyorum,
ayakkabıda zorlanıyordum onada uzun bir cekıcek aldım oda hal oldu
ama temizlik yaparken ve ayakta fazla kalınca o gunbel agrısından oluyorum ıkı buklum oluyorum resmen
birde evle iş arası 10 dk yurume mesafesınde yururken karnım cok gerılıyor tas gıbı oluyor gaz afaln degıl
bayaga uzunmus benımde:)
1 saat bisey degil , bana ac karnına gel demisti peki sekerli su içince beklerken yemek yemege ızın varmı acaba?
1 saat bisey degil , bana ac karnına gel demisti peki sekerli su içince beklerken yemek yemege ızın varmı acaba?