2012 Şubat Anneleri

canlarım hepinizden Allah razı olsun.Valla içimi ferahlattınız. Birden dünya başıma yıkılmış gibi hissettim:50: Rabbim hiçbirimizi çocuklarımızla sınamasın inş.Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Azelyam dr. öyle dedi valla sezaryana alınır dedi.Ama ben bir kaç dr. daha gidicem.Ben kesinlikle normal doğum istiyorum çünkü.Bazı hastanelerde çocuk dönsün diye kemer gibi bişey bağlayıp,suni sancı veriyorlarmış,gerekiyorsa öyle yaptırırım.Ekintos , benim dr. da değişebilir dedi ama ilişki ,iş yasakladı.Zaten bi iş yapmıyordum.artık suya sabuna dokunmam herhalde:1: gunısığım ,ewet erkek ..bunu duyduğum çok iyi oldu valla.Allah razı olsun.İçimdeki sıkıntı gitti :49:

aynen bende ultrasondan çıkınca dünyam başıma yıkılmış gibi hissetmiştim,genişlemeyi duyunca..şuan unuttum bile diyebilirim!
iki doktordanda duymak belki içimi daha fazla rahatlattı,bilemiyorum!
allhımada güveniyorum tabi!
içini ferah tut..

canlarım hepinizden Allah razı olsun.Valla içimi ferahlattınız. Birden dünya başıma yıkılmış gibi hissettim:50: Rabbim hiçbirimizi çocuklarımızla sınamasın inş.Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Azelyam dr. öyle dedi valla sezaryana alınır dedi.Ama ben bir kaç dr. daha gidicem.Ben kesinlikle normal doğum istiyorum çünkü.Bazı hastanelerde çocuk dönsün diye kemer gibi bişey bağlayıp,suni sancı veriyorlarmış,gerekiyorsa öyle yaptırırım.Ekintos , benim dr. da değişebilir dedi ama ilişki ,iş yasakladı.Zaten bi iş yapmıyordum.artık suya sabuna dokunmam herhalde:1: gunısığım ,ewet erkek ..bunu duyduğum çok iyi oldu valla.Allah razı olsun.İçimdeki sıkıntı gitti :49:

aynen bende ultrasondan çıkınca dünyam başıma yıkılmış gibi hissetmiştim,genişlemeyi duyunca..şuan unuttum bile diyebilirim!
içini ferah tut..

içini ferah tut..

Baby and Kids Kolej Mont - e-bebek.com

bilmem hatırlamıyorum belki gördüğüm zaman koymuşumdur alamayınca içimde kalmıştır yeni almaya başladım ya :1: 9 ay mı 1 yaş mı daha iyi?

bblau ve gökçe ban mı yedi üyeliğimi silindi

Şimdi 6 aylıkken temmuza felan denk geliyor, 9ken ekim, dediğin gibi 1 yaş daha uygun :D

tatlım anneme sordum az önce, sonuçta kız kardeşim daha 12 yaşında annem hatırlıyor net bir şekilde, benimde o çizgi yamuktu, yapısal birşey dedi. mesela benim karnım çatlamadı ama sol göğsüm en az 6 yerden çatladı. demek ki kremde faydasız(eğer çatlamak varsa yapımda) ah bu minikler şekilden şekile sokuyor bizi:1:

Hımm demek ki kişiden kişiye değişiyor..Doğumdan sonra kaybolması da değişiyormuş..Kiminde 3 ay kiminde 1 sene :18:

Ben de rahatsız oluyorum, bol bıraksam düşüyor, sıksam kesiyor izi çıkıyor lastik yerinin..
Eşofman giysem belime çekemiyorum, göbek altında tutuyorum, o zamanda orası rahatsız oluyor, yaz olsa ne güzel çek elbiseyi tamam.

Lastik kısmına bir şekilde dayanabiliyorumda bu kemer kısımları var ya pantalonların orası hafif sıkıyor gibi..
İç çamaşırının geldiği yer.. bebiş orda hareket ettikçe ben nasıl oturcağımı şaşırıyorum..:)
Ben L bir pijama takımı aldım beli geniş ii geliyor şimdilik ve birtanede eşofman altı aldım hamileler için LCW den..Ama söylemesi ayıptır kazıklanmışım :DBen 27 ye aldım nette 20 sanırım..Hem sezeryan felan olursam doğumdan sonrada giyebilirim..

Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..:(
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?

hamile pantolonları bana rahat geliyor..
evde normal eşofman giyorum ama yukarı çıkartamıyorum göbeğime rahatsız ediyor!aşağıda bırakınca hem oram buram açılıyor,belim falan,ve göbeğimin altını sıkmış oluyor!
böyle idare ediyorum işte.
geçenlerde 2-3 adet hamile iç çamaşırı aldım(kilot)en azından belimi tutsun diye m beden almışım ondada rahat edemedim!L beden alıcam !

Lastik kısmına bir şekilde dayanabiliyorumda bu kemer kısımları var ya pantalonların orası hafif sıkıyor gibi..
İç çamaşırının geldiği yer.. bebiş orda hareket ettikçe ben nasıl oturcağımı şaşırıyorum..:)
Ben L bir pijama takımı aldım beli geniş ii geliyor şimdilik ve birtanede eşofman altı aldım hamileler için LCW den..Ama söylemesi ayıptır kazıklanmışım :DBen 27 ye aldım nette 20 sanırım..Hem sezeryan felan olursam doğumdan sonrada giyebilirim..

Heee kemer yerini diyorsun, ya kilotlu çorapta oluyor benim de bi de oturunca, sanki yeri yetmiyor da vuruyor o zaman :D
Olsun netten gelişi de hesap et kargo parası :D

Ya kızlar artık hamile pantalonlarının bile içinde rahat değilim ben..:(
Oturduğumda sanki bu pantalonun bel kısmı bebeğin baş kısmına denk geliyor ve o hareket ettikçe ben rahatsız oluyorum..:S
Eşofmanlarla mı gezcem sürekli anlamadım ki:S
Bende bir tuhaflık mı var ki?

tatlım aynı sorunu bende yaşadım. hatta 15 gün ara ile 2 pantolon daha eskimeden kaldırdım dolaba. en sonunda eşim dedi bu böyle olmaz sana çok kaliteli, ve doğuma kadar kullanacağın bir kot alalım dedi. gittik kemeraltına, zuhal giyim var(ebru maternitynin ürünlerini satıyor) baktım tam o kasıkların hizasından da ayarlanabilen süper kotlar var, hemde tarz duruyor. kadın nasıl bilgili hemen giydirdi, tam 14 kilo garantisi var, 14 kilonun üstüne çıkmadığın sürece (ki çıksamda giyermişim) doğuma bile gidersin dedi. Allahım nasıl rahat, sanki bana miras kalmış gibi sevindim. şimdi de çoook rahatım. 101 TL ama çok kullanışlı. çizmelerle giyiniyorum üzerine spor bluzler. (kamuda çalışıyorum ama müdürümden izin aldım kot giymek için)

Şimdi 6 aylıkken temmuza felan denk geliyor, 9ken ekim, dediğin gibi 1 yaş daha uygun :D

Hımm demek ki kişiden kişiye değişiyor..Doğumdan sonra kaybolması da değişiyormuş..Kiminde 3 ay kiminde 1 sene :18:

valla bizim gelinin 1,5 yasında kızı var onun dogumdan 2-3y sonra kayboldu

valla ben hamile pantalonlarının kalıplarını begenmiyorum o yüzden en güzel çözümü şu kot desenli taytlar varya onlardan aldım 2-3 farklı renkte onları giyiyorum ustune uzun tuniklerle bel lastikleride yok denecek kadar gevsek rahat içinede kalın çorap giyiyorum malım çalıştıgım için oooh:)

bblau ve gökçe ban mı yedi üyeliğimi silindi

üyeliği silindi güselim 2sininde :47: sıra bende pusuya yattı biri bekliyorum bakalım benim amacım efendi gibi konuşşup konuşarak çözmek ama kimse buna yeltenmiyor.ne demişler insanlar konuşa konuşa...heyvanlar koklaşa koklaşa anlaşırmış...

aynen bu 2 haftadır inanılmaz çikolata yiyorum gündüz akşamlarıda yetmiyormuş gibi tatlı ama ben kendimi bildim bileli tatlıya çok düşkün olmuşumdur hamilelikten değil yani, umarım etkilemez, gerçi belirti yok ama bellide olmaz gizli falan olabilir:)

Ben hamılelıgımın ılk 4 ayında resmen tıksındım tatlıdan.
Sımdı canım cekıyor ama :17:
Belırtısı nasıl olur kı?

tatlıyla bir ilgisi yok diyorlar, çünkü ben de çok düşkünümdür, Allah'a şükür çıkmadı.
ınsallah canım.
Cunku dayanamadım ve bıraz once bır dılım pasta daha yedım :43:

aaa
yaaaa bblaunun üyeliği tamamenmi silindi!
şimdi okudum!ben sadece banlandı sanıyordum!
şimdi daha çok üzüldüm!:(((((((((

Boyle oldu ıse uzulurum.
Konunun buralara kadar gelmesıne zaten uzuldum.

üyeliği silindi güselim 2sininde :47: sıra bende pusuya yattı biri bekliyorum bakalım benim amacım efendi gibi konuşşup konuşarak çözmek ama kimse buna yeltenmiyor.ne demişler insanlar konuşa konuşa...heyvanlar koklaşa koklaşa anlaşırmış...

Ama kapsama alanı dısında dıyor.
Belkı gerı donerler.

Sımdı kendımı sorumlu hıssettım.
Sormasaydım keske bblau ya.

Back
X