2012 Şubat Anneleri

Olmuyormuş demedim kız oluyormuş :D Ama diyorum ben onları yapmıcam..
Ya ben hepsi bi arada çıksın diye 40ı olsun istiyorum, bi de anca saçımı boyatırım felan, güzel görünmem lazım, bebiş de ele avuca gelmiş olur, şimdi kucağına almak isterler.

:) ay ben yanlış okumuşum, boyatma kısmına gelince onu dr iyice sor emzirdiğin için boyatamıyabilirsin, ay evet oyle bir adette var elden ele gezdiriyolar aslında yanlıs mikrop gelen besiginde gorsun gitsin dimi ama

ben iki tane pantolon almıştım lcw den okulda giymek için, birini bir kez giyebildim, hemen bollaştı, diğerini bir kaç hafta giydim, ama bi tane kot ve kadife pantolonumun bellerini değiştirdim, şimdi onları giyiyorum ve çok rahat ediyorum. yazın yine lcw den çok ucuza aldığım iki hamile eteğinin kumaş kısımlarını pantolanlarıma diktirdim, hem ayarlamalı olmuş oldular böylece, inşallah doğum yapana kadar giyebilirim.:1:

bu konuyu devam ettiren herkes banlanıcak galiba! biri daha banlanmış, bebeklerle ilgili yazarken araya böyle konuların girmesi konudan koparıyor insanı tadı kaçıyor benimde kaçtı şahsen

Maalesef 2si de geri dönmeyecek..
İkinci üyelik alıp geri dönmek istememeleri tamamen kendi tercihleri.

niye????
saçma sapan olaylar yüzünden değermi?!
biz burda bi aile gibi olduk,hamileliğimizin başından beri herşeyimiz paylaştık,iyi ve kötü ne varsa birbirimizden destek alaraka bu zaman kadar geldik!
geriye çok az bi ayımız kaldı!yarı yolda bırakmak niye!ben kendi adıma konuşacak olursam gerçekten bu arkadaşlarımızın gitmesine çok ama çok üzüldüm!

Yok canım sebep sen olmadın ki, aslında bence dün yapıcaktı bugün yaptı, yani elbet olacaktı senin konu bahane olmuş oldu.

Dunkı konu ne?
Yada yazma ıyısı mı, yıne karısmasın ortalık.

sorumlu hissetcek bişi yok güselim için rahat olsun senlik bşi yok pusuda sessiz sedasız bekleyenler birden ortaya bir el bombası atıp kaçıyolar senlik bişi değil takipp anladın mı gprs alıcıları çok kuvvetli arkadaşlarımız var...

Anaaaa!
Sende ban yemıssın.
Ne oldu kı sımdı?
Neyse, ısıme doneyım ben ıyısı mı?
Kafam allak bullak oldu burada :26:

niye????
saçma sapan olaylar yüzünden değermi?!
biz burda bi aile gibi olduk,hamileliğimizin başından beri herşeyimiz paylaştık,iyi ve kötü ne varsa birbirimizden destek alaraka bu zaman kadar geldik!
geriye çok az bi ayımız kaldı!yarı yolda bırakmak niye!ben kendi adıma konuşacak olursam gerçekten bu arkadaşlarımızın gitmesine çok ama çok üzüldüm!

Evet, oylekı esım bıle alıstı sızden bahsetmeme.
Dun belım, sırtım cok agrıyordu mesela.
'Normal mı acaba?' dedı.
'Bılmıyorum' dedım.
'Sorsana forumdakılere' dedı :1:
O bıle herseyı paylastıgımızı bılıyor.
Ama ıste bı kere nazar degdı foruma.

Ablam bir tane vermişti öyle tayt dediğin gibi çok rahattı ama eşim çok dar diye izin vermez..:D
O nedenle hiç almadım..

benim eşimde tayyttan pek hoşlanmıyor!
geçende dışarı çıkarken uzun bi tuniğin üzerine taytımı giydim,anaammm oneymiş öyle,flalan filan diyo!
bu halimle bana kim bakacaksa!olmuşum 64 kilo!

Evet, oylekı esım bıle alıstı sızden bahsetmeme.
Dun belım, sırtım cok agrıyordu mesela.
'Normal mı acaba?' dedı.
'Bılmıyorum' dedım.
'Sorsana forumdakılere' dedı :1:
O bıle herseyı paylastıgımızı bılıyor.
Ama ıste bı kere nazar degdı foruma.

:)))))))
benimkide alıştı kız!eşim yani!
ne yazışıyorsunuz bütüngün orda,ne buluyorsunuz okadar yazışacak faln diyo!:9:

ARKADAŞLAR banlanan yada üyeliği silinen arkadaşlarımı çok seviyorum çok ta özliycem. bu topikte kimseyle en ufak bir sürtüşmem olmadı.(dünü kapattım, dün dünde kaldı, bugün bir tane bile yorum yapmadım. 3 bebeğini kaybetmiş 4. hamileliğini yaşayan biri olarak (ki YÜKSEK RİSKLİ GEBELİK yazan bir heyet raporum var, her an yanımda taşıyorum) bebeğimi düşünerek tartşmalardan uzak durucam. kimse sinem neden yorum bile yapmadı diye düşünmesin,dün epeyce yoruldum ve yıprandım.

Bu mesajımdan sonra büyük ihtimalle ben de buradan gönderilmiş olucam..
Ama yapılan haksızlık karşısında sessiz kalamıcam..
leader neden gitti? Ne suçu vardı?
aysebahar burda laf attı "herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor" diye..Sonra dediğinin arkasında duramadı ve mesajını değiştirdi..aysebahar'ın cezası neden verilmiyor?
Bu siteden gökçe, bblau, şimdi de leader ın gitmesine sebep aysebahar'dır..Bu insan sizi sırtınızdan vurur kendisine dikkat edin..
Allah'a emanet olun hoşçakalın.

evet dediğin gibi olmuş canım!
hemen geç kalmadan senide banlamışlar,yada üyeliğinmi iptal oldu bilemicem!
aramızdan bir kişi daha gitmiş oldu !!!.(((((
yakında forumda kimse kalmayacak!
inşallah en yakın zamanda geri gelirsiniz!:5:

:)))))))
benimkide alıştı kız!eşim yani!
ne yazışıyorsunuz bütüngün orda,ne buluyorsunuz okadar yazışacak faln diyo!:9:

Yooo butun gun takıldıgımı bılmıyor.
Kızıyor sonra, ısını yapmıyor musun dıye.

Azelya da gıtmıs.
Noluyor ya!
U1 ne demek?
Oda mı bır daha gerı donmeyecek.

Azelya da gıtmıs.
Noluyor ya!
U1 ne demek?

U1 in nedemek olduğunu bende merak ettim!
tamamen üyeliği silindi demekmi acaba!:((((
forum artık fazla ilerlemez gibi geliyor bana!
aşağıda birsürü isim var ama oarkadaşlarda sadece takip eden,arada yazanlar sanırım!
hoş bende arada hiç giremediğim oluyr..
pek neşesi kalmayacak forumun şimdiden söyliyim!:((((((

Azelya da gıtmıs.
Noluyor ya!
U1 ne demek?

aşağıda birsürü isim var ama oarkadaşlarda sadece takip eden,arada yazanlar sanırım!

Azelya da gıtmıs.
Noluyor ya!
U1 ne demek?

bence de pek ilerlemez artık.

Gidenler banlanmamıs kızlar hepsinin uyeligi silinmis. Buranın iyice tadı kactı valla. Nerde o ilk aylarımızdaki samimiyet dostluk. Hepsi silinip gitti. Herkes nazar degdirdi bize. En cok konusan birbirine destek olan topik bizimkiydi ama goruyorum ki hepsi yalanmıs..

kızlar gerçekten şaşkınlıkk içindeyim, neler oluyo ?
kimse kalmadı topikte., aden,azelya,bblau,leader ... gerçekten hepsi çok eğlenceli çok tatlılardı..
yazık gerçekten çokkk üzüldüm...paylaşılamaycak ne var ortada?
hepimizin sağlıklı bebekleri var, rabbime şükretmek dururken ufak şeylerle uğraşmaya ne gerek varki.işlerine bu hale gelmesine her kim neden olduysa gerçekten çok ayıp... bundan sonrada
topikte bebek ve hamilelik dışında lütfen kimse bişey yazmasın bence...

Gidenler banlanmamıs kızlar hepsinin uyeligi silinmis. Buranın iyice tadı kactı valla. Nerde o ilk aylarımızdaki samimiyet dostluk. Hepsi silinip gitti. Herkes nazar degdirdi bize. En cok konusan birbirine destek olan topik bizimkiydi ama goruyorum ki hepsi yalanmıs..

gerçekten nazar değdi..
inanki çok üzüldüm bende..

gerçekten bu çok can sıkıcı boyutlara ulaştı ve maksadınıda çok ve çok aştı artık nedir bu paylaşılmayan yaaa anlamadım gitti.hayır üyelik iptali nedir bu böyle ağır hakaret aşağılama olmadıkça nedendir bu iptal..

Back
X