- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #38.481
Herkese günaydın cuma günlerini çok seviyorum ( malum çalışıyorum ) ama bu cumayı ayrı bir sevdim çünkü uzun bir bayram tatili var önümde gerçi perşembe cuma birleştirilse daha güzel olurdu ama ne yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cevabin icin tesekkurler..
Burda gecen gun bir ebe ile randevum vardi... Kontrolde gunde 10 kez oynamasi gerek, ve hep ayni saatler civarinda olur genelde dedi... Eger saatleri degisirse, veya hareket hissetmezsen kontrole gel demisti...
Ama daha ileriki haftalar icin gecerlidir bu herhalde diye dusunuyorum... Benim bu kadar duzenli ve sIk hareket hissetmem icin erken sanirim...:26:
Ahahayy iyidir kocam benim :) insanlığı iyidir çok fena olmaz ona çekerse canım :)
güzel bir sabah. oğluşum karnımda mini mini geldik işe. kahvaltımızı yaptık vee teyzelerimize katılalım dedik. ohh bayram tatili de geliyor.![]()
günaydın herkeseeeee
sabah sabah içim şişti geçmişe bakındım biraz
arkadaşlarımızın gitmiş olmalarına üzüldüm umarım geçicidir ve gelirler en kısa sürede
zaten bugün son araya bayram tatili giriyor
döndüğümüzde hepimiz bir arada güzel paylaşımlar yaparız inşallah
günaydınnn canımmm...sorma dün baya gerildi gene ortalık üstelik sebepsiz yere(inşallah canım inşallah düzelir herşey
tatlım az önce bende endişelendim, sonra karnımı okşamaya başladım, 10 dk filan sevdim kuzucuğumu, meğer uyuyormuş, uyandırdım. sakın endişelenme. sabahları benim oğluşumda mahmur oluyor, zor açılıyor babası kılıklı. bende çok evhamlıyımdır ama doktor hemen panik yapma oynar mutlaka dedi
kucaklarımıza bi alsak, gözümüzün önünde bi olsalar, o zaman rahatlıcaz işte..günaydın; bazen bana da oluyor kimi zaman bizim küçük hanım öğlene kadar miskinlik yapıyor, o yüzden canını sıkma:) eskiden hareketlerini hissetmediğimiz zamanlar daha da endişeliydik...
günaydın herkese...
kötü bir gece geçirdm uykumdan sıçrayarak bacağıma giren kıramp ağrısıyla uyandım gecenin bir vakti ve malesef o halde işe geldim...hala acısı çekiyorum..haberleri okudum rusya ve azerbaycandan binlerce hemşire ve doktor gelecekmiş sinirlerim bozuldu inşallah güzel bir bayram geçirmeyi ümit ediyorum...
evet okurken acayip darlandım valla(
Günaydın canım...
Dün gece İstanbul'daki kardeşime bebek şekerleri için sipariş verdim..
Ancak yaparım değil mi ama?
Çubuklu olanlardan beğendim..
Böyle mavi beyaz yaptıracağım..
200 tane yeter dedim..
Siz kaç şeker yaptıracaksınız?
Sen düşündün mü şekillerini..
Dur bak sana ekleyeyim nasıl seçtim...
mesajını yeni gördüm canım işler çok yoğun dün yoktum ya
eklesene göreyim bende merak ettim
kızlarrr günler geçmiyorr bebeğimi tanımadan özledim...
rüyalarımda hep kokluyorumm...
Allahımm şu günler bir geçse sağ salim kucaklarımıza bir gelseler...
rüyamda emzirdiğimi görüyorum bir bakıyorum sabah süt gelmiş göğsümden...
çok duygusallaştım , çok özledim bebeğimiiiiiii... hele kıpır kıpırken deli oluyorum :)) karnıma vurup seviyorum kocişimm kızıyorr :))
bir de kocişimin bir kızımmm deyişi varrrr ölüyorum...
uzun zaman oldu girmeyeli :)) buraya girdikçe sanki günler geçmiyor arada girip cee yapıyorum :)) üyleri de pek tanımıyorum ama içimi döküp çıkıyorum..
kızımızın ismi ASYA olacaktı AZRA ya karar verdikkk..sonra da o Van depremindeki bebişi görünce çok duygulandık.. umarım bizim kızımızda onun gibi hayata tutunur ,güçlü olur... Allah ım bebişlerimize hayırlı ömür nasip eylesinnnnnn .......
bu arada NST ye başlayan oldu mu 28 haftalık arkadaşlardannnn ????????????
Günaydın canım...
Dün gece İstanbul'daki kardeşime bebek şekerleri için sipariş verdim..
Ancak yaparım değil mi ama?
Çubuklu olanlardan beğendim..
Böyle mavi beyaz yaptıracağım..
200 tane yeter dedim..
Siz kaç şeker yaptıracaksınız?
Sen düşündün mü şekillerini..
Dur bak sana ekleyeyim nasıl seçtim...
hamilelik hormonlarındanmıdır,kilolardanmıdır nedir bilemiyorum ben buaralr kendimi aynada hiç güzel göremez oldum!
bide batıl bi inanç var ya hamilelikte saç kestirilmez diye,onada uydum kestirmiyorumda iyice kırık kırık oldu saçlar,bölye cansız!
seülüt bile çıktı bende!
bacaklarımın üztlerinde kalçamın alt kısımlarında!sizlerde de oluştumu selülit!
Eki Görüntüle 284517
Hayrolsun rüyan....
Allah hayırlara çıkarsın..
Benim kızımın adı da Azra....
Adıyla yaşasın canım kızın...
Çok güzel bir isim zira..
Nst için henüz çok erken bu arada...
32. haftadan sonra canım...