2012 Şubat Anneleri

selam kızlarrr..öncelikle herkesin kurban bayramını kutluyorum..sizleri çok çok öpüyorum..dün bir türlü giremedim googleye..çok yoğpunluk vardı sanırım..yada benim vınn ondan oldu bilemiyorum..merak ettim sizide...akşam söylemesi ayıp eşim bal almış bende fazla kaçırdım gözlerim dönmeye başladı..çok korktum gebelik şekerim mi çıktı dedim ama çok şükür şimdi iyiyim..bide bayram üstü az daha hastanelik olacaktım.....sizlerden haberler neler...eşim tatlımı çok beğendi....kurban kesemedik bu sene seneye inş bebeklerimizle kesmek nasip olur bizede..öptüm ...:54:.

bayramınız kutlu olsun kızlar seneye inşalalh bebeklerimizle geçiririz bayramı, canım bende bazen çok kaçırıyorum şekeri ama çok şükür bişey olmadı, benim eşimde kabak tatlısını çok begendi bol bol yedik. bugün evdeyiz biz çok sıkıcı geçiyo temizlik yaptım biraz kayınvalidemler gelecek onlara yatak hazırladım öyle işte kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz..

Canım sonucunun guzel cıkmasına cok sevındım.
Evet, sonuclarımız aynı.
Zaten hemen aklıma geldın.
Insallah dıkkat edecegım bundan boyle.
Gercı bayram ustu, annemın baklavalarına dokunmadan durabılecegımı sanmıyorum ):
Esım de 'annene soylıycem, sana tatlı vermesınler' dıyor.
Ama ben o lezız baklava dılımlerını gorup, yemeden nasıl durucam!

Sana da ıyı bayramlar canım benım.

cnm sanada hayirli bayramlar man dikkat tatliyi yemeyin cok ha sigara ha tatli ikiside ayniiii

Hatırladıklarımı yazayım;

Oyelken: ıkısı de kız.

Nazome : Kız

ısmını siyah yaptıklarım ıse coooook zamandır foruma ugramıyor.

Gurbetım, dıger arkadasların ısmını lısteden sen mı sıldın acaba?

ellerin dert gormsin guzelim bnim

Yıkamalıyız bence.
Hıc bır sey olmasa da, yenı urunlerın kokusu bana bıle agır gelıyorken, bebegı daha fazla rahatsız eder dıye dusunuyorum.
Ben kendıme aldıgım yenı kıyafetlerı dahı yıkadıktan sonra gıyınmeyı tercıh edıyorum.

Gurbetguzelıne ozel mesaj yolu ıle bılgılerını gonderırsen, lısteye eklenebılırsın.
Bılgılerını gonderırken; sat.ını yazmayı unutma.

Rabbım evladını hayırlı etsın, ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın.

kaçtır söylüyorum ben ama hala listeye eklenemedim ne yapmam lazım listeye girmek için torpil falan mı gerekiyo anlamadımki

ben foruma sik giremiyorum takip edemiorum cnm o yuzden birisine sole o yollasin bana

kızlar ben bundan üç dört gün önce bebeğim hareket ettiği zaman elimle hissedebiliyordum.şimdi hareket ediyor ama daha az.ve hareketleri derinden hissedebiliyorum.vede sanki yönünü değiştirmiş gibi hareketlerini rahmimde ve popomda hissediyorum ama göbeğimde hissedemiyorum.neden acaba normalmi.yoksa yer değiştirmiş olacağındanmı böyle oluyor.ilk hamileliğim neler hissedeceğimi nelerin normal nelerin anormal olup olmadığını neler yaşayacağımı hiç bilmiyorum.o yüzden herşeyden şüpheleniyorum.acaba bebeğim gelişmiyormu diye korkuyorum.

Eski arkadaslarımız yeni nicklerle gelmişler sanırım öyleyse tekrar hosgeldilerr

Arkadaşlarımızın tekrar bu platforma geleceklerini hiç sanmıyorum. Onlar adına konuşmayı çok isterdim ama bilgileri dahilinde hareket etmiş olmam eğer konuşursam. Ancak dediğim gibi TEKRAR GELECEKLERİNİ HİÇ AMA HİÇ SANMIYORUM. Bir de arkadaşlarımızın üyeliklerini kendi istekleri ile sildirdikleri konuşuluyor sanırım. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum da söz konusu değil. Anladığım kadarıyla bu tamamen idare tarafından yapılmış bir uygulama olmuş.

kızlar ben bundan üç dört gün önce bebeğim hareket ettiği zaman elimle hissedebiliyordum.şimdi hareket ediyor ama daha az.ve hareketleri derinden hissedebiliyorum.vede sanki yönünü değiştirmiş gibi hareketlerini rahmimde ve popomda hissediyorum ama göbeğimde hissedemiyorum.neden acaba normalmi.yoksa yer değiştirmiş olacağındanmı böyle oluyor.ilk hamileliğim neler hissedeceğimi nelerin normal nelerin anormal olup olmadığını neler yaşayacağımı hiç bilmiyorum.o yüzden herşeyden şüpheleniyorum.acaba bebeğim gelişmiyormu diye korkuyorum.

İnşallah bir sıkıntı yoktur bebeğinizde. Bazen hareketleri daha belirgin bazen ise daha sakin olabiliyorlar diye biliyorum. Ancak bu durum sizi tedirgin ediyorsa doktorunuzla bir görüşün isterseniz.

Ne saçma

gurbetgüzeline beni listeye eklemesi için özelden msj atmak istedim. 100 mesaj göndermiş olmam gerekiyormuş.
Özelden msj atmanın dışında listeye eklenmek için başka yol yok mu ?

kızlar bayramda kimsecikler yok sanırım herkesin misafiri var..bizde bugün görümcem falan gezdik alışveriş merkezinde..çok yoruldum valla..ne zaman girsem kimse yok..inş yarından itibaren buluşuruz....öptüm herkese iyi gecelerr.....:16:

hiç korkma bence bazen ters dönüyorlar benim ki de öyle oldu ve gerçekten ult. gördük ki ters dönmüş o zaman hareketleri daha derinden geliyordu üstüne üstlük idrar torbama vurup duruyordu, derinden de olsa hareketlerini hissetmen içini rahatlatsın

Son düzenleme:
öncelikle herkese iyi bayramlar.. kadınlar kulübüne bi kaç yıl önce üyeliğim vardı hiç bişey hatırlamadığım için yeniden üye olmak istedim sadece gebelikle ilgili formu olduğu için burda yeni nicklerle girdi çıktı yapıcak kadar vakit harcıycak biri değilim bişeyler paylaşabilir miyiz diye düşünmüştüm az önce takip ettiğime göre burda sayfalar çok uzamış insanlarda güvensizlik oluşmuş sanırım kötü bişey tabi.. yinede herkese şimdiden sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum umarım Allah sorunsuz bi doğumla bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder..

öncelikle herkese iyi bayramlar.. kadınlar kulübüne bi kaç yıl önce üyeliğim vardı hiç bişey hatırlamadığım için yeniden üye olmak istedim sadece gebelikle ilgili formu olduğu için burda yeni nicklerle girdi çıktı yapıcak kadar vakit harcıycak biri değilim bişeyler paylaşabilir miyiz diye düşünmüştüm az önce takip ettiğime göre burda sayfalar çok uzamış insanlarda güvensizlik oluşmuş sanırım kötü bişey tabi.. yinede herkese şimdiden sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum umarım Allah sorunsuz bi doğumla bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder..

neden güvensizlik?

iyi bayramlar canım hoş geldin..girip girmemek kk ya sana kalmış bişey tabi..ama sadece gebelikle ilgili konuları yok kk nın başka konularda var..sanırım fazla girmediğin için bilmiyorsun..ana sayfasına bakarsan sende kendine uygun şeyleri görüp daha fazla katılabilirsin...güvensizlik sorunumuz yok ama boş yere kavga edip tartışma çıkaran arkadaşlar vardı..cevap verincede tabi olay büyüdü ve bazı arkadaşlarımızın üyeliği silindi..konuyu bilmiyorum ama onların tabi aramıza geri dönmesini çok isteriz....hepimiz bebeklerimiz için burda paylaşım içindeyiz..inş daha güzel sohbetlerimiz olur...:34:

tatlım az önce bende endişelendim, sonra karnımı okşamaya başladım, 10 dk filan sevdim kuzucuğumu, meğer uyuyormuş, uyandırdım. sakın endişelenme. sabahları benim oğluşumda mahmur oluyor, zor açılıyor babası kılıklı. bende çok evhamlıyımdır ama doktor hemen panik yapma oynar mutlaka dedya kızlar onu bende çok yapıyorum uykudan uyandırana kadar kurcalıyorum uyanıncada çok gülüyorum ne yapim hoşuma gidiyor tepki vermesi..

Back
X