2012 Şubat Anneleri

bende 27 haftalık hamileyim.bende 3-4 gündür bebeğimin hareketlerini derinden ve aşağılarda hissediyorum.aslında karnımı çalkalar şekilde hareket ediyordu.ama şimdi azaldı gibime geliyor.galiba duruş şekli değişti.birde çatı kemiklerim çok ağrıyor.sizlerdede oluyormu bu ağrılar?

selam kızlarrr.. herkes bayramı iyi geciriyordurr umarım:3::3: ticker da gördügünüzz üzre bebigimm 1kg olmuss.. iyi barii kilomun biri bebek diye kendimi avutabilirimm:9::9: fizik olarakk rahat oldugumu söyleyemeyecegimm.. her sabah bel agrısıyla uyanıyorum nasıl yatarsam yatayımm rahatlık yok:26::26: bugünde alttan ince ince sisleniyo gibiyim:31::31: böyle tatlı tatlı bi acıı hissediyorum aralıklı aralıklı.. bide karnıma dokununca hanii bölee coooooookkkk wc ihtiyacınız olurda karnınızda bi sancı olur ya öle oluyo:26: neyse bakalım umarım gecer.. iyi aksamlarr herkesee:3::3::3::3:

merhaba kızlar...
Bayramınız inşallah güzel geçiyordur.
Benim süper geçiyor.
İnşallah sizin içinde böyledir..
bebeişlerinde keyifleri yerindedir...

bende 27 haftalık hamileyim.bende 3-4 gündür bebeğimin hareketlerini derinden ve aşağılarda hissediyorum.aslında karnımı çalkalar şekilde hareket ediyordu.ama şimdi azaldı gibime geliyor.galiba duruş şekli değişti.birde çatı kemiklerim çok ağrıyor.sizlerdede oluyormu bu ağrılar?

Bende kalca agrilari zaten vardi bu sefer bir de cati basladi, okudum biraz kadinlar kulubunde bizden oncekiler yazmislar saolsunlar, cati acilmaya baslarmis bu aylarda. Tek tarafli bir agri herzaman yok yuruyunce artiyor. Aslinda iyi biseymis, doguma hazirlik :32: Az kaldi, dogurunca hepsi gecer insallah...

Bende kalca agrilari zaten vardi bu sefer bir de cati basladi, okudum biraz kadinlar kulubunde bizden oncekiler yazmislar saolsunlar, cati acilmaya baslarmis bu aylarda. Tek tarafli bir agri herzaman yok yuruyunce artiyor. Aslinda iyi biseymis, doguma hazirlik :32: Az kaldi, dogurunca hepsi gecer insallah...

bebişlerimize bir kavuşalım hayırlısıyla bunların hepsi geçecek inşallah.bu benim 3. bebeğim.2 tane oğlum var.8 ve 5.5 yaşında.şimdi birde allah nasip ederse kızım olacak.ama oğlanlarda böyle ağrılarım hiç olmamıştı.bu kız beni biraz zorladı valla.hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.

Merhaba fıstıklar, ben geldım.
Gercı kımse yok ama!

Aılemle kucuk caplı bır hasret gıderdım ve bugun ıs bası yaptım :36:
Bu ozel sırketler benı oldurecek!
ınsanın yasal hakkını bıle elınden alıyorlar!

Guzel bır bayram gecırdım dıyebılırım.
'Ne cok sısmıssın sen oyle' dıyenlerı hesaba katmazsak!

Uyuz oldugum baska bır seyde bu ıste!
Yahu, hamıleyım, bu surecler anormalmıs gıbı 'aaa ne cok sısmıssın sen' demenın alemı ne kı!
Ben farkında degıl mıyım ne oldugunun!
Sankı kım ıstemez, vucudu degısmeden hamılelık surecını tamamlamayı.
Yok anacım yok, bızım ınsanlarımız okuz!

Bende nısanlıyken bırını gormustum, acaıp sısmıstı, bugun oldu hala aklımda o yuzu.
Ama o kadar sasırmıs olmama ragmen gıkımı cıkarmadım.
Ne gerek var moralını bozmaya.
Bi laf ettık mı de, 'aman ne kadar alıngan olmussun, ay bu normal bır surec' dıyıyorlar.
Yahu madem normal, nıye bana uzaylıymısım gıbı bakıyorsunuz kı!
Bırı de demez mı, 'cok sısmıssın, bır tek gozlerın aynı! Sen acaıp olmussun'
Gelde alınma!
Küstaaaahhhh!

ayy kmseler yok yine:31::31: ya kızlarr zaten 1 haftadır falan vardı da bugün daha bi fazla oluyo.. cok merak ediyorum baska olan var mı?? sankii kızımm asagıya tepik atıyomus gibi. ama sabahtan beri tepük te atmıyo:26: sanki orama bişi vuruyomus gibi oluyo, böyle cokk cisim gelmiş gibi sancıyla gıdıklanma arası bişi:26: zaten cok hastayımm yatıyorum sabahtan beri bu kadar yatmaya kızımın ucması lazımdı ama bişi yok. ince ince sızı oluyo sankii pıt diye dısarı cıkıvericek gibi :26: sizde de oluyo mu

ayy kmseler yok yine:31::31: ya kızlarr zaten 1 haftadır falan vardı da bugün daha bi fazla oluyo.. cok merak ediyorum baska olan var mı?? sankii kızımm asagıya tepik atıyomus gibi. ama sabahtan beri tepük te atmıyo:26: sanki orama bişi vuruyomus gibi oluyo, böyle cokk cisim gelmiş gibi sancıyla gıdıklanma arası bişi:26: zaten cok hastayımm yatıyorum sabahtan beri bu kadar yatmaya kızımın ucması lazımdı ama bişi yok. ince ince sızı oluyo sankii pıt diye dısarı cıkıvericek gibi :26: sizde de oluyo mu

nasıll oldun bakiyimm :94:
ateşin varmııı
tulu suyla gargara yaptınmııı
ben anca temizlik yemek yaptımm
daha tatlı yapıcamm duş alıp üst kata çıkıcimmm

Merhaba fıstıklar, ben geldım.
Gercı kımse yok ama!

Aılemle kucuk caplı bır hasret gıderdım ve bugun ıs bası yaptım :36:
Bu ozel sırketler benı oldurecek!
ınsanın yasal hakkını bıle elınden alıyorlar!

Guzel bır bayram gecırdım dıyebılırım.
'Ne cok sısmıssın sen oyle' dıyenlerı hesaba katmazsak!

Uyuz oldugum baska bır seyde bu ıste!
Yahu, hamıleyım, bu surecler anormalmıs gıbı 'aaa ne cok sısmıssın sen' demenın alemı ne kı!
Ben farkında degıl mıyım ne oldugunun!
Sankı kım ıstemez, vucudu degısmeden hamılelık surecını tamamlamayı.
Yok anacım yok, bızım ınsanlarımız okuz!

Bende nısanlıyken bırını gormustum, acaıp sısmıstı, bugun oldu hala aklımda o yuzu.
Ama o kadar sasırmıs olmama ragmen gıkımı cıkarmadım.
Ne gerek var moralını bozmaya.
Bi laf ettık mı de, 'aman ne kadar alıngan olmussun, ay bu normal bır surec' dıyıyorlar.
Yahu madem normal, nıye bana uzaylıymısım gıbı bakıyorsunuz kı!
Bırı de demez mı, 'cok sısmıssın, bır tek gozlerın aynı! Sen acaıp olmussun'
Gelde alınma!
Küstaaaahhhh!

hoşgeldin cnm....iyi yapmışın valla ben bayramdan bişey anlamadım..bigün gezebildik eşimle görümceme kaynıma gittik ertesi gün diğer küçük görümcem geldi bize alışveriş merkezine gittik öldüm yorgunluktan ...eşimde iş başı yaptı dün zaten..evde zaman geçmiyor..valla çalışmayı özledim....kuzumun cicilerini falan yıkadım..akşama onları ütülicem inş...şimdide makinedeki çamaşırları bekliyorum..cuma günü kar soğukları geliyor istbula....havalar soğumadan montları falan yıkayayım dedim....ev işi bitmiyor ama insan sıkılıyo valla..yaa..oğlum bi doğsada onla bari zaman geçirsem diyorum...kuzummm benimm...

canım geçmiş olsun..bazen bende yatmak çok istiyorum .....ağrının nedenini anlayamadım ama bazen benimde kasıklarım ağrıyor açıkcası özellikle wc den çıktıktan sonra....sızı gibi olmuyor ama ayaklarınızı üşütmeyin bak dikkat edin..sıkı sıkı giyinin..artık kendimize son aylarda çok iyi bakmalıyız....inş geçer şikayetin cnm...

nasıll oldun bakiyimm :94:
ateşin varmııı
tulu suyla gargara yaptınmııı
ben anca temizlik yemek yaptımm
daha tatlı yapıcamm duş alıp üst kata çıkıcimmm

ayhhh sevimli hemsirem benimmm.. :16::16::16: yatıyorum boyu boyuncaa napimm.. aksam da esiminn amcasına gidicez. kayınvalidem aradıı napıyosunuz x napıyo diye sorduu.. ben biraz üsütmüşüm demeye kalmadıı bende üsüttüm sırtım agrıyo bogazım yanıyo o oluyo bu oluyo cok fena diye basladı.. görümcemde öleymiş onunla devam etti:31: bi kere de iyi ol demi ama devamını getirmedim bende.. annemler dğn bayram ziyaretine gitti. evdeki görümcemi sikayet etmiş 1 saat boyunca. cok samimiler sankii onu ona kötülüyo. ayy bak gerildim yine.. hamaratt hatun insan bii pıncık da bana verirr tatlıdan:27::27::27:

hoşgeldin cnm....iyi yapmışın valla ben bayramdan bişey anlamadım..bigün gezebildik eşimle görümceme kaynıma gittik ertesi gün diğer küçük görümcem geldi bize alışveriş merkezine gittik öldüm yorgunluktan ...eşimde iş başı yaptı dün zaten..evde zaman geçmiyor..valla çalışmayı özledim....kuzumun cicilerini falan yıkadım..akşama onları ütülicem inş...şimdide makinedeki çamaşırları bekliyorum..cuma günü kar soğukları geliyor istbula....havalar soğumadan montları falan yıkayayım dedim....ev işi bitmiyor ama insan sıkılıyo valla..yaa..oğlum bi doğsada onla bari zaman geçirsem diyorum...kuzummm benimm...
canım geçmiş olsun..bazen bende yatmak çok istiyorum .....ağrının nedenini anlayamadım ama bazen benimde kasıklarım ağrıyor açıkcası özellikle wc den çıktıktan sonra....sızı gibi olmuyor ama ayaklarınızı üşütmeyin bak dikkat edin..sıkı sıkı giyinin..artık kendimize son aylarda çok iyi bakmalıyız....inş geçer şikayetin cnm...

agrı da degilde baskı ve sızı diyelim cnm.. bende anlamadım .. :26: neyse beklicez artıkın. bu haftayı bitirince 7 oluyosun tatlım evet:16:

hmm,belki hem bebegin hem de karnının buyumesine baglı olan kasılmalar agrılar orda belli ediyodur kendini
doktora bahsettin mi bundan ? bu hamilelik cok ilginc bisey ya daha once hic yasamadıgı seyler yasatıyo bu bebisler insana korkulcak bisey yoktur insallah

hmm,belki hem bebegin hem de karnının buyumesine baglı olan kasılmalar agrılar orda belli ediyodur kendini
doktora bahsettin mi bundan ? Bu hamilelik cok ilginc bisey ya daha once hic yasamadıgı seyler yasatıyo bu bebisler insana korkulcak bisey yoktur insallah

cnm dr gittim evet normal bir ağrı dedi ama tutup koparasım geliyor...bebeğimin aşağıya kaydığını bende hissediyorum..evet karnımda baya genişledi..ilk bebek çokta bilinçli değilim...inşallah düzelirim cnm sağolasın:38::38:

cnm dr gittim evet normal bir ağrı dedi ama tutup koparasım geliyor...bebeğimin aşağıya kaydığını bende hissediyorum..evet karnımda baya genişledi..ilk bebek çokta bilinçli değilim...inşallah düzelirim cnm sağolasın:38::38:

:) oo tamam o zaman doktor normal dediyse sen takma o agrıya yogunlasma yani dusunmemeye calıs benimde ilk bebegim cok degisik deneyimler yasıyoruz iste napalım boyle boyle ogrenicez :) insan hem okuyarak hem paylasarak br suru sey ogreniyo..benim kızım da cok yaramaz bacakları asagıdaymıs o yuzden hep asagı vuruyo

:) oo tamam o zaman doktor normal dediyse sen takma o agrıya yogunlasma yani dusunmemeye calıs benimde ilk bebegim cok degisik deneyimler yasıyoruz iste napalım boyle boyle ogrenicez :) insan hem okuyarak hem paylasarak br suru sey ogreniyo..benim kızım da cok yaramaz bacakları asagıdaymıs o yuzden hep asagı vuruyo[/QUOTE

18 ŞUBAT GÖRÜNÜYOR DOĞUM TARİHİ CNM SENNLE HEMEN HEMEN AYNIYIZ SANIRIM...BENİMDE KIZIM OLUCAK ALLAHIN İZNİYLE.

SAĞSAĞLİM DOĞSUNLARDA ALLAHIN İZNİYLE HER AĞRIYA KATLANIRIZ...BABASI VE BEN ÖYLE HEYECANLIYIZ Kİ ANLATAMAM:16::16:

Back
X