• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ooff valla çok yoruldum bugün yine yalnız çalışıyorum 2 aydır. Allahtan 5 te bitiyor mesai. neyse çok şükür halimize birbirimize yazacak kadar vakit bulabilecek işlerimiz var.

sen 32.hafta raporu aldıktan sonra çalışacakmısın ?
bebek doğduktan sonra çalışacakmısın

bende oğlumda çalışmıştım ama bunda riske atmayacağım herhalde

bence de riske atma ikizlerin var senin. ayyy çok güzel ya, 2 tane birbirine tıpa tıp benzeyen kız düşünsene.

tatlım bu arada mesai bitti. yarın sabah buluşuruz artıkın. iyi akşamlar. hoşçakal

oyelken canım ben ikiz bebek bekleseydim eşim komaya girerdi kesin aklıma o geldi şimdi :)) ama bence çok şanslısın

yaa bende doldurduğumda 3 aylık falandım daha geçen ay geldi işte :)) yani doldurduktan 2-3 ay sonra geliyo sanırım bilmiyorum ama..

neden komaya girerdi kızzz :23:

çünkü bi hastane bulmuştum ve doğum ücreti 8500tlydi eşim dedi ki sen doğum yaparsın hastanden çıkarsın bende hastaneye yatarım artık demişti:)) o fiyatı duyunca napsın?? bide ikiz olsa senin masrafın hiç bitmezdi diyo her gördüğümü almak istiyomuşum:(( bende eve geçiyorum görüşürüz arkadaşlar.

çünkü bi hastane bulmuştum ve doğum ücreti 8500tlydi eşim dedi ki sen doğum yaparsın hastanden çıkarsın bende hastaneye yatarım artık demişti:)) o fiyatı duyunca napsın?? bide ikiz olsa senin masrafın hiç bitmezdi diyo her gördüğümü almak istiyomuşum:(( bende eve geçiyorum görüşürüz arkadaşlar.

bu hastane neresiymiş ya. bebeğe altın tulum giydirip mi veriyorlar.

Back
X