• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ayy ağzın bal yesin senin emi..çok sevindim şimdi.....:32::32::32:.....cnm sana son bi sorum olcak..kusura bakma pek bilgim yok ama sen bilirsin şimdi benim ekim ayınında ssk sı yatmış ve günüm 448 gün sskda.......aralığın 22 sinde 32 ci haftamda doğum raporu almam gerek. Doktorum 22 sinde gel rapor için dedi.....fakat raporlu olduğum aylarda sskmı iş yerim mi ödüyor sskmı ödüyor ...ödenirse 16 haftalık zaman içinde toplam günüm 598 gün yapıyo..rapor bitimi...598 oluyo...kasım ayıda dahil 448+150 gün daha =598 oluyo ama .2 günüm eksik 600 gün olması için..ben işten çıkarılacağım için raporum bitiminde işsizlik maaşıda almak istiyorum bu eksik 2 günümü nasıl kapatabilirim..?doğum raporumu 2 gün geç alsam bi sorun olurmu 600 gün tamamlanmış olurmu acaba? Bilgin varmı cnm....çok takıldım buna ama benim için çok önemli...zira daha çalışma hayatım olmayacak....:50:

şekerim bildiğim kadaryle cevaplıyorum raporlu olduğun zamanlarda sgk ödenmez 3 günden fazla ise sgk dan sadece paranı alırsın.600 günün 1 gün eksikse işsizlik alamazsın.
Ben seni hala anlamıyorum işten çıkartıyorlar ihbar ve tazminat almıyorsun ayrıca hamilesin.çok sinir oldummmm :20:

şekerim bildiğim kadaryle cevaplıyorum raporlu olduğun zamanlarda sgk ödenmez 3 günden fazla ise sgk dan sadece paranı alırsın.600 günün 1 gün eksikse işsizlik alamazsın.
Ben seni hala anlamıyorum işten çıkartıyorlar ihbar ve tazminat almıyorsun ayrıca hamilesin.çok sinir oldummmm :20:

yani ben raporluyken sskam ödenmicekmi...eee ben ssk ödenmezse doğumu nasıl sigortalı olarak yapıcam..:14:....cnm beni işten çıkardılar ama sigortam devam ediyo sorun bu....sadece maaş almıyorum çalışmıyorum o kadar sskmı kesmediler yani...hala çalışıyo gözüküyorum ondan rapor alıp vercem iş yerime....ohh beee anlattımmm:9:

cnm bazı hastaneler hasta bezi ile bezliyor...bence sen normal pedini al ,hastane bezini hastane zaten veriyo.lazım olursada eşin eczaneden temin eder.....ben gecelik almadım alsammıki yaa...çok kararsızım onda....hiçte sevmiyorum gecelik kışın..çevremdede hep pijama takımı aldılar sezeryan yapan arkadaşım bile pijama takımı aldı oysa bana sezeryanda gecelik diyen çoktu ama sanmıyorum lazım olacağını..pijamada indirilir sonuçta.....

diz altına kadar olan gecelikler var canım elbise gibi onlardan alabilirsin ninem geceliği gibi değil yani :1:

bende alıcam o geceliklerden gerekirse ninem geceliği olsun yeterki rahat olsun:))

tabi canım aslında önemli olan bizim rahatlığımız.hastaneden çıkınca giyme bir daha ne olacak.hani kesin istemem uzun diyen için diz altı olanlar alternatif :1:

Ne güzel yaa sizin doğum yaklaştııı biz daha başındayız bebeğim düşük olmasaydı ben 28 haftalık olacaktım ama rabbim çok bekletmedi şükür

edan mayıs annesi olcak hacercim:)) ama bizi çok seviyo o yüzden bebişinin cinsiyeti belli değil daha..

öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...

bende alıcam o geceliklerden gerekirse ninem geceliği olsun yeterki rahat olsun:))

bende alim bari giymesem bile dursun bavulumda yazın gecelik çok seviyorum ama kışın iç çamaşırına kadar belli ettiği için helede hasta beziyle bezlenirsek iğrenç duracağı için pek içime sinmiyo ama lıcam mecbur....aklıma soktunuz bunuda napim :9:.....neyse kızlar ben çıkıyorum karnım acıktı ne yesem bilmiyorum yaaa...:50:..

öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...

iyi akşamlar cnm.. bekliyoruz resimleri..

yaaa kızlar benim bebişim son 3 kontrolde yüzünü göstermedi hep saklanıyor nazlım benim hep yüzü içeriye dönük 4d ultrasona tekrar girsem mi acaba çok merak ediyorum ama göremiyorum yüzünü şimdi zaten normal doğum pozisyonuna da dönmüş iyice saklanıyor :( sizlerde durum nedir bebiş büyüdüke görmek daha zor oluyo diyor doktorum?

bende alim bari giymesem bile dursun bavulumda yazın gecelik çok seviyorum ama kışın iç çamaşırına kadar belli ettiği için helede hasta beziyle bezlenirsek iğrenç duracağı için pek içime sinmiyo ama lıcam mecbur....aklıma soktunuz bunuda napim :9:.....neyse kızlar ben çıkıyorum karnım acıktı ne yesem bilmiyorum yaaa...:50:..

afiyet olsun cnm ne bulursan ye:)) bende çıkıyorum.. bugün eşim benim karnımı doyurcakmış yemek hazırlıyomuş erken gelmiş işten bende erkenden kaçıcam şubeden,gidip kontrol ediyim ne pişirmiş bana:) görüşürüz yemekten sonra gelirim ben yine..

yaaa kızlar benim bebişim son 3 kontrolde yüzünü göstermedi hep saklanıyor nazlım benim hep yüzü içeriye dönük 4d ultrasona tekrar girsem mi acaba çok merak ediyorum ama göremiyorum yüzünü şimdi zaten normal doğum pozisyonuna da dönmüş iyice saklanıyor :( sizlerde durum nedir bebiş büyüdüke görmek daha zor oluyo diyor doktorum?

bence sürekli ultrasona girmekte çok sağlıklı değil yeri daralmıştır annesi o yüzden göremiyosundur.. baksana 30. haftada sanırım yeri dardır bebişinin..

afiyet olsun cnm ne bulursan ye:)) bende çıkıyorum.. bugün eşim benim karnımı doyurcakmış yemek hazırlıyomuş erken gelmiş işten bende erkenden kaçıcam şubeden,gidip kontrol ediyim ne pişirmiş bana:) görüşürüz yemekten sonra gelirim ben yine..

yaa eşini cidden çok merak ettim şimdi.....benimkide çalışmasa yapar ama aman aman çalışsın o ben yaparım....:9:..bende patates kızartayım bari napim...oğluşum tekmelere başladı açıktı sanırım..kızlar bu haftalarda 20 30 dakika anne karnında uyur kalkarmış bebeklerimiz yaaa oy oyy pipisini yediğim beniiimmmmmmmm..onu çok merak ediyorum....:16::16::16: neyse bende kaçar....akşam ettim bugün burda yahuuu:9:

öylemi ne güzel haberim yoktu... Allah hayırlısıyla kavuştursun onuda... Ben bugün erken çıkıyorum herkese iyi akşamlar... Sabah görüşürüz yavrumun odasını hazırladım eksik çok daha ama olsun resimleri yükleyebilirsen gösteririm yarın...

sağol cnm tşk ederim yarın inşallah öğrenirsem sizede hemen
haber veririm

herkese günaydııınnn

$koomikcocuksimiles21ub6.gif $43us8.gif $koomikcocuksimiles21ub6.gif $43us8.gif $koomikcocuksimiles21ub6.gif $43us8.gif $koomikcocuksimiles21ub6.gif $43us8.gif

Back
X