2012 Şubat Anneleri

Bugün iş yerinde tek başımayım, keyifli ve sessiz bir gün beni bekliyor:)

OHHH NE GÜZEL MÜZİK TE AÇ KIZZZZ

evet :5: daha cooook var zaman gecmıyo yaa

EVET YA ZAMAN GEÇMİYOR GERÇEKTEN

deneme yapıyorum oldu mu?

OLDU OLDU

zaten masa başı işim öyle fazla zorluğum yok, ama patronumun çenesi herşeye bedel beynimi matkap gibi oyuyor resmen:) az kaldı kurtulucam inşallah

OHHH İNŞALLAH

32 hafta yani 23 aralıkta bırakıcam

BENDE 27 ARALIKTA BIRAKACAĞIM GALİBA
AMA HALA YERİME KİMSE YOK

OHHH NE GÜZEL MÜZİK TE AÇ KIZZZZ

ay yok patron varken zaten dır dır drı böyle zamanlarda kafa dinlemek istiyor insan sakinliiiiikkkkk:)

DOĞRU SÖYLÜYORSUN

sabah sabah bu ne dedim ya biri bana şaka mı yapıyo
yazamıyorum diye üzülmüştüm keyfim yerine geldi :1:

:)))))

günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzz?kotu bı gece gecırdım gece 4 de öle bir boğaz yanmasınla kalktımkııı anlatamam :(((sımdı ıyıyım allhtann olsun oğlusum için degerrrrrrr:))

günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzz?kotu bı gece gecırdım gece 4 de öle bir boğaz yanmasınla kalktımkııı anlatamam :(((sımdı ıyıyım allhtann olsun oğlusum için degerrrrrrr:))

gunaydın cnm gecmıs olsun bunlar tuzu bıberi :9::9::9::52:

herkeşler nerde ?

Işler mi yoğun kızlar?

benim yarın stajyerim yok
oyüzden bütün işleri bugün bitirmeye çalışıyorum :)

ben burdayımm :9: Suan yatıp yuvarlanıyorum.. Sabah keyfı yanı ama bırazdan kabus gıbı kayınvalıdemle kaynım gelecek o zmn ne kadar keyıflı olabılırım bılemem tabı :9::9::9:

ohh ne güzel ama kaynananın gelecek olması kabus gibi ıyyyyyyy

geçmiş olsun canım

benim yarın stajyerim yok
oyüzden bütün işleri bugün bitirmeye çalışıyorum :)

ohh ne güzel ama kaynananın gelecek olması kabus gibi ıyyyyyyy

geçmiş olsun canım

gayet sıkıcı bır gun olacagına emınım ıtıraf edeyım rabbım bılıyo ya bu aralar hıc sevmıyorum :9::9::9::9::32:

Back
X