2012 Şubat Anneleri

kızlar bebek kıyafetlerini ne ile yıkadınız?yumuşatıcı kullandınız mı?

vallahı arkadasım ben normal kıyafetler gıbı yıkamayı dusunuyorum ama elde sudan gecırmek manasında. cıtelemeye luzzum yok :1: yumusatıcıda kullanmayı dusunuyorum ama hala arastırıyorum hangısı mantıklı gelırse onu yapmak lazım tabı bazıları sabun tozu ıle yıkayın yumusatıcı kullanmayın dıo ama hala kararsızım :D:D

onlar der onlara göre daha çok var sanki dr su gün diyince illa o gün olucak erken olma riskini göz önünde pek bulundurmuyolar, ha belkide erken olmıcak gününde olucaktır ama o ihtimalleri göz önünde bulundurmalı her zaman, diğer topikleri okuyunca daha iyi anlıyor insan bir çoğu gününden önce doğum yapmış hep

bazısıda 42.hafta olmuş doğuramıyo ama
ay çok kötü ya

oooo kötüymüş peki bu doğumundada mı aynı şey sözkonusu...göğüs ucu nasıl olmuyor ki?:44:

evet çok az oluyor yani ağıza gelecek kadar büyük değil :))

bebeğin kıyafetlerini ne ile yıkadınız?

dalin deterjan ve dalin yumuşatıcı

bende öyle düşündüm yıkamaya gerek yok ama bir sorayım dedim

yok canım

ben geldim kızlar..

hoşgeldin

ay ben daha dusunuyorum yapsammı dıye :) erken deılmıkı

erken doğum riskine karşı hazır olmalı

Öfff patron bir iş iptal olunca geldi ne güzel kafa dinlicektim kısmet olmadı,

bencede hazırlayın artık bayanlar ben 6 ayda hepsini hazır ettim ne olur ne olmaz

evet canım bende

hmmm hazırlamak lazım yavastan bıdee dr bana erken olabılır dedı bılmıyorum her zmn soluyom her zmn cevap verıyolar ama ne koysam bılemedım sadece dogum setı koysak olmazmı??

kendin için en az 2 takım pijama,atlet,kilot,sütyen ve çorap
bebek için 2 takım hastane çıkışı en gerekli olanlar

Allah korusun apar topar gitmek durumunda kalırsan eğer onu düşün orda ne yapıcaksın hiç birşey yok o an telaştan bişey aklına gelmez

kesinlikle

Selam kızlar..
Ancak gelebildim..

hoşgeldin

2 takım pijama boşuna mı??? tatlım ben 2 gecelik 1 pijama takımı 1 tane polar sabahlık koydum. ki iç çamaşırları ve çorapta koymalısın. hijyenik ped.orkid v.s. diş fıçası, macunu, tarak, krem. bence bunlar kesinlikle gereklii. bebek için her hafta sonu(çalışıyorum çünkü) en az 1 makina çamaşırını yıkayıp ütüleyip hurca koyuyorum. şimdi doğsa ilk eşyaları hazır. 1 hastane çıkışı, 2 tane 5 li takımı(alt, üst, önlük, şapka, eldiven) bunun dışında tekrar 1 zıbın, 2 çıtçıtlı badi, 2 çorap, 1 kalın battaniye, 1 ince (hastane çıkışı takımında var zaten), puseti, emzik,biberon, ıslak mendil, bez, o sırta falan da koyulan ağız mendili gibi

bende 2 pijama 1 gecelik koydum

birazda eşim yüzünden acele ediyosun diyo bana
daha çok var ve sen acele ediyosun diyo

sen eşini dinleme canım ben sana yıkamaya başla dedim onlar öyle kolay kurulanıp ütülenmiyor

evet canım deterjan ve yumuşatıcı

vallahı arkadasım ben normal kıyafetler gıbı yıkamayı dusunuyorum ama elde sudan gecırmek manasında. Cıtelemeye luzzum yok :1: Yumusatıcıda kullanmayı dusunuyorum ama hala arastırıyorum hangısı mantıklı gelırse onu yapmak lazım tabı bazıları sabun tozu ıle yıkayın yumusatıcı kullanmayın dıo ama hala kararsızım :d:d

bende dalin aldım ve yumusatıcısınıda aldım acaba yumusatıcı zararlımı ki ?

oooooo :D:D bu ne dunya kadar ama ıtıraf etmelıyım ılk kez anladım yazılandan madde madde oldugu ıcın anlamıyordum epey kalabalık lıste ben sımıdedn baslasam dgrana kadar anca bıtırırım heralde hazırlıgı :1:

senın ısın ıs evde camasır kalmıcak :1::1: offf cok üşenıyorum hazırlamaya napsam bılmem heyecanlanmam gerek:D:D

yok canım evde daha çok var kıyafetleri kızımın, bebege hastane için 2 takım koydum annem için 4 takım koydum 10 gün için, ama ekstra bir sürü şey var annemde bebegin kuveti banyo seti havluları vs vs onlarla birlikte esya cok olucak

ben omo baby deterjan olarak kullandım, yumusatı tabıkı kullandım onuda dalinin kullandım, ama hacı şakirin makina olanını bu bitince kullanmayı düşünüyorum. bide onu denicem

Hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim sağol canım sen nasılsın?

Son düzenleme:
ANNE İÇİN

1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası

BEBEK İÇİN

1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı

kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı

vallahı arkadasım ben normal kıyafetler gıbı yıkamayı dusunuyorum ama elde sudan gecırmek manasında. cıtelemeye luzzum yok :1: yumusatıcıda kullanmayı dusunuyorum ama hala arastırıyorum hangısı mantıklı gelırse onu yapmak lazım tabı bazıları sabun tozu ıle yıkayın yumusatıcı kullanmayın dıo ama hala kararsızım :D:D

dalinin deterjanlarını gördüm de markette ondan mı alsam:44: dedim elde yıkadığımda belki güzel durulayamam deterjan kalır falan bekli de elde sabunlayıp makinada sadece durulayıp sıktırırım...

ben de dalinin deterjanını kullanıcam, yumuşatıcı kullanmıycam. son durulama suyuyla birlikte yumuşatıcı kaldığı için kullanmayı düşünmüyorum.

ANNE İÇİN

1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası

BEBEK İÇİN

1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı

kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı

listede fazlalıklar var ama herkese göre liste değişebiliyor tabi

zaten tamamen kurumadan çok hafif nemliyken ütüleyince çamaşırları çok sert olmuyor. gratislerde de satılıyor, biraz daha düşük fiyata

sıvı deterjanlar pek bereketli olmuyor, malum bebekler çok sık üstü başı çıktığı için toz deterjanlara göre daha masraflı oluyor

benim gibi kafası karışık bir gebeye
böyle şeyler derseniz
aklım karışız kızlar :1:

Back
X