- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.381
benim gibi kafası karışık bir gebeye
böyle şeyler derseniz
aklım karışız kızlar![]()
aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle şeyler derseniz
dalinin deterjanlarını gördüm de markette ondan mı alsam:44: Dedim elde yıkadığımda belki güzel durulayamam deterjan kalır falan bekli de elde sabunlayıp makinada sadece durulayıp sıktırırım...
ben de dalinin deterjanını kullanıcam, yumuşatıcı kullanmıycam. Son durulama suyuyla birlikte yumuşatıcı kaldığı için kullanmayı düşünmüyorum.
listede fazlalıklar var ama herkese göre liste değişebiliyor tabi
böyle şeyler derseniz
bende iyiyim canım. bende dalin kullanıyorum...............
sakarya...............
slm herkese
bende 27 haftalık hamileyim ve bebek kıyafetleri için nanomatik kullanmayı düşünüyorum.aranızda nanomatik kullanan var mıdır<*
nanomatik nedir?:26:
neden makinada yıkamıyorsun da elde yıkıyorsun ki
ama sert olur canım
yumuşatıcıyla mis gibi yumuşacık
vardır muhakkak
kızlar güvendiğiniz bi sabunu rendeleyin bi kavanoza
ben mesela hacı şakirin beyaz sabunları varya onlara güveniyorum çünkü hiç allerji yapmadı bende
kavanozdan alır kullanırsınız
olmaz mı??
kızlar süt içiyormusunuz süt olsun diye, son 3 ay bu bakımdan önemliymiş galiba ilk hamileliği olmayanlar daha iyi bilir gerçi
bende iyiyim canım. bende dalin kullanıyorum
kız uzak değliz be okadar
karasuda öğretmenlik yaptım ben
1999 depreminde...
dalinin sıvı deterjanını veya granül sabununu ya da hacı şakirin granül sabununu kullanabilirsin. birini al dene, memnun kalmazsan değiştiririsin. zaten yeni kıyafetler kirli değil bir su yüzü görsün diye yıkanacaklar.
deterjan yumuşatıcı calgon kullanmana gerek yok yeşil bir top 1000 yıkama kullanabiliyosun hem suyu yumuşatıyo hem de deterjan yok piyasada daha ucuzları var ama çok gerçekçi deil gibi. ikbal aydının programında görmüştüm bi bakın isterseniz.
Son 3 ay değil canım..
Her daim önemli aslında
ama hamileliğimizde
her sabah ve her akşam bir bardak süt içilmeli.
hem calsiyum açısından hem bebeğin gelişimi açısından
bir aydır falan kullanıyorum çamaşırlarda deterjan kullandığım zamandan bir fark yok sadece yeterince temizliyomudur diye düşünüyorum
berfinbilgen
daha hiç bakmadım markete bebek deterjanı için
ne güzelmiş varsa işte mis gibi
geçen gün markette bebek bezi gördük eşimle uygun geldi fiyatı
alcaz ama yarım saat mal mal pakete baktık bunun kilosu ne bize yararmı ucuzmu acaba diye :)))
anlayamadım valla
:)))
ben yumuşatıcı kullanmıycam, bakalım sert olursa da kullanıp ekstra durulama yaparım artık :)
kızlar süt içiyormusunuz süt olsun diye, son 3 ay bu bakımdan önemliymiş galiba ilk hamileliği olmayanlar daha iyi bilir gerçi
kızlar maşallahınız var tecrübe konuşuyo sanki ne kadar eksik hissediyorum bazen kendimi ya![]()
mutlaka canım peki süt süt yapmazmı? genelde süt iç sütün bol olsun diyor herkeste bana
ben bebege ayrı bize ayrı deterjanlar kullanmayı 1 aydır bıraktım hepsine tek bebek olanını kullanıyorum ve memnunum tertemiz çıkıyor
Aslında canım su tüketimi süt üretimi için tam bir kuraldır..
Yani ne kadar su o kadar süt...
Üstelik 0 kalori...
Ama bunun yanında süt meyve suyu rezene çayı elbet içilmeli..
Yanı sıra bulgur pilavı soğan kompostolar şelbetler süt üretimini arttırı..