bende suan 29 dayım benim 10 subata kadar olması lazım sezeryan olucak bende aynı tarıhı ıstıyorum bakalım kısmet,
erken olur bence ne kadar gec o kadar ıyı kılolu olsun kı bakımıda kolay olsun bence
nıhlecim soruma cvp vermişin ben kaçırmışım onu aradım biraz..inş öderler cnm...beni işten çıkardılar ama belfin ssk ödeniyor anlaştık iş verenle.....nıhlee benim şimdi kasım ayıda yatarsa toplmda primim 478 gün..aralığında 25 inde rapor alayım diyorum iki gün geç al dedi doktor işsizlik parası için toplamda aralık 25inde başlayıp rapor ocak 25 1 ay şubat 25 2 ay ve mart 25 3 ay nisan 25de bitiyor olmuş oluyo dimi..doğru hesap...:44:tabi doğumu ne zamn yaptığında önemli diyelim ben şubatın 14de doğurdum ondan sonraki rapor mart 14 nisan 14de bitiyo dimi...öyle oluyo..8 haftayı doğumdan önce diğer 8 haftalık iznide doğumdan sonra alıyorsun .....bildiğim kadarıyla...
onemlı deıl cnm olur ole seyler bende cok konuyu kacırıyorum.. ınsallah oderler berfın patronun sanırım anlastıysan sorun yok ama ısın zor bıraz muhasebede gun sayısı bıldıgım kadarı ıle 28 gun yanı 4 hafta ızınle aynı oluyor artık sıstem deısmıs ama ozel sektorlerde gecerlımı bılmem ama dogum snrasını 4 yada 6 aya cıkardılar bılıyorum eger ole ıse sanslısın 478 ıse gun sayın 122 gun acıgın var ama bence bunu 125 olarak hesapla 3 gun fazla olsun daha ıyı. tahmınıme gore 4,5 ay kalmıs oluyor senın ıyıce arastırmadan cıkma bosuna 600 ıs gunun yanmasın.. ısten cıkıs tarıhınden sonra hesapla 16 hafta artık ne zmna gelır onu cıkıs tarıhıne gore hesapla :)))