- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.281
bebk cok ırı ise normal yapmıyorlarmıs canımm ama kesi hersekılde yapılıyor özellıkle ılk dogumsa bızm gıbı
benımd een korktgum o kesi ya acırsa dayanmasam ne yaprım dıye kara kara dunuyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebk cok ırı ise normal yapmıyorlarmıs canımm ama kesi hersekılde yapılıyor özellıkle ılk dogumsa bızm gıbı
anam kaçınılmaz diyosun yani![]()
kuzenim doğum yaptı son kontrolde bebek 3700 gr civarı doğar normal doğuma uygun diyince kızcağaz normal doğumu seçmiş
yazık kıza babak 4.350gr doğmuş normal doğurmuş doğumda başladığı için anlatırken gülüyo şuanda ama bebeğin kilosunuda tam saptayamıyolar heralde![]()
ben şayet 3500 gecerse normal dogurmam doguramam herhalde ılk dogumum işte bı tecrubem yokkı söle yapıym böle yapıym dıyım![]()
ben sorucam bu gidişimde geçen sefer iri bi bebek olucak demişti
eğer normal doğuma engel bişey yoksa son ana kadar direnicem
Bağıra bağıra artık![]()
aynen senın gıbı duşunuorum canım benım sanrım ırı olucak perşembe gunu 1350 dı oglusumun kılosuuu :)
maşallah kocaman olmuş annesi
bakalım haftaya öğrenicem
inş benimkide büyümüştür.
büyümüştur mrk etme işllahh saglıkla gelıcekler dunyaya :)aramızda 1 hafta var dımı anlaşalım kım erken doğurusa anlatsınnn::))
bana uyar anlaştık
sağlıklı doğsunlarda göğsümüzü gere gere anlatırız artık burda![]()
amin işlahhh :)
aç kılo aldın sorması ayıp bana bıraz fazla aldın dedıde doktorr ondan soruyorumm:):)
en son 8 kilo demişti ve çok kızmıştı
dahada tartıya çıkmadım haftaya görcez bakalım
sen kaç kilo aldın?
selam canlarr....anammmmmmmm kimse yookkk..bende işlerimi hemen yaptımki yetişeyim sohbete diye.............kendimi evinin işi bitmişte komşuya çaya çıkmış biri gibi hissediyorum ...buraya gelince....
...olsun olanlarla idare ederim artık
.....bende akşama söylemesi ayıp aşure yapıcam sabahtan beri onun malzemeleriyle uğraştım..pazartesi aşure günü ama ben daha fazla dayanamadım çok sevdiğim için..eşimde aksine sevmiyo..olsun bende oturup hepsini akşam kendim yerim
.....oda baksın bön bön....aslında bugün buranın pazarı var kızlar ama nefes nefese kaldığım için marketten gelince tırstım pazara gitmeye..para biriktirip oğluma nevresim takımı almak istiyorum onun içinde biraz pazara gitmedim..çünkü gereksiz ne varsa alıp geliyorum sonra bi bakıyorum paralar uçmuş...eşimde onun için para bırakmış ama harcamadım sakladım....
...kaç gündür hep oğlumu hayal eder oldum..hep doğmuş ona bakıyorum ilgileniyorum falan bu tarz şeyler düşünüyorum...düşünmesi bile mutlu ediyo beni....inş doğduklarında bıkmayız onlardan....
annesi yesin pipisini oyy oyyy......
.
biz varız afıyet olsun sana aman cok yeme malum kılo sorunlarıııı:)))benım varda kılo sorunum ondan herkese söyler oldumm:))
valla hiççç kafama takmıyorum..sonuçta hamilelik normal bi süreç ve tabiki kilo alacağızz...boşver valla yemene baakk...onu doğumdan sonra düşünücem ben..şimdi keyfini çıkarıyorum..ebru şallı gibi kafayı yiyemem kilolu hamile olmim diye...amannb]
valla hiççç kafama takmıyorum..sonuçta hamilelik normal bi süreç ve tabiki kilo alacağızz...boşver valla yemene baakk...onu doğumdan sonra düşünücem ben..şimdi keyfini çıkarıyorum..ebru şallı gibi kafayı yiyemem kilolu hamile olmim diye...amannB]
bende sorma 57 klo ile hamıle kaldım ılk 6 ay hıc kılo almadım sonra 40 gun için 65 oldum amma bölede klamadım 68 suan onun için aksamları ekmek yemıyorum artıkk:)ama napıym oğlusm cok acıkıyorrr ama kıloda önemlı ondna dıkkat emtke lasımm