- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.401
bendede aynı problem var bol sıvı tüket dedi banada doktorum...
yarın 31 sin cnm..bayağı ilerdesin sen..nerelerdesin bayağıdır yoktunn?:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydınn kızlarrrrrrrrr......nasılsınız?.....beni sorarsanız dün akşam aşuremi yaptım sabırsızlığımdan dolayı nohutum ve kurufasulyelerim azcııkk diri oldu ama rengi kokusu tadı muhteşem oldu....bi dahaki sefere eminim mükemmel olcak..bilinçlendim artık....en azından hevesim kalmamış oldu..her saat yiyorum..zafiyet geçircem....sizler nasılsınız?ben iyiyim çok şükür..oğluma biberon falan aldım camdan....yavaş yavaş eksiklerim bitiyo..bide nevresim takımı ve yatağını alırsam inş bişeyi kalmadı..
ama bebek şekeri alamadım..karşıya gidemicem sanırım bu göbekle..napim oda olmayı versin doğumdan sonra alırım belki..
![]()
yarın 31 sin cnm..bayağı ilerdesin sen..nerelerdesin bayağıdır yoktunn?:44:
Gunaydınnn... Cnm vallahı hıc duymadım hareketlerını mutlaka bıldır dra olmadı tekrar kontrol etsın ya durusundandır yada dogmak ıstedıgındendır dıye tahmın edıyorum.. Ama sadece tahmın
tünaydınn kızlarrrrrrrrr......nasılsınız?.....beni sorarsanız dün akşam aşuremi yaptım sabırsızlığımdan dolayı nohutum ve kurufasulyelerim azcııkk diri oldu ama rengi kokusu tadı muhteşem oldu....bi dahaki sefere eminim mükemmel olcak..bilinçlendim artık....en azından hevesim kalmamış oldu..her saat yiyorum..zafiyet geçircem....sizler nasılsınız?ben iyiyim çok şükür..oğluma biberon falan aldım camdan....yavaş yavaş eksiklerim bitiyo..bide nevresim takımı ve yatağını alırsam inş bişeyi kalmadı..
ama bebek şekeri alamadım..karşıya gidemicem sanırım bu göbekle..napim oda olmayı versin doğumdan sonra alırım belki..
![]()
İgne sonrası hareketlerde yavaslama olabilir diye yazmışlar başka topiklerde takipteyim bende ama korkuyor insan haliyle
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
karats,
Ladykedi,
NIHLEE,
aselkuzum,
buklee
herkese mrb...
tüketmek lazım ama benim işteyken aklıma su hiç gelmiyo yoğunluktan akşamları içmeye çalışıyorum sende diikat
hazır aşurede hiç fena olmuyomuş ..
iyiyiz canım bizde üşengeçlikten kalkamadık yerimizden bakalım..
İgne sonrası hareketlerde yavaslama olabilir diye yazmışlar başka topiklerde takipteyim bende ama korkuyor insan haliyle
günaydın canım
az önce araştırıyodum bende 28.haftadan itibaren akciğer gelişimi başlarmış bebeğin ve doğana kadarda devam edermiş.
dr net bişey dedi mi peki
tam bilgi sahibi değilim ama geçen hafta banada suyun azalmış deyip bol sıvı tüket
erken doğum riski yok demişti
benim dr.um gerek görmedi bu iğneye...gelişimi iyise problem yok dedi senin gelişimi nasıl??
cnm ıhmal etme dr la konus telı varsa asırı azalma olursa. benım kız gıbı senınkıde dık duruyorsa durus pozısyonuda denk geldıyse hareketlerı zaten yavaslarmıs bırde ıgne etkılerse hıc hısssetmessın 1 2 gun dıkkatlı ol bu arada hareketlerıne falan..
buklee sen nerde oturuyosun?hava çok güzel anadolu yakasında işin yoksa çık gez açılırsın....![]()
evet evet dikdi benimkide dün! ondandır beklki de saol canım cevabın için
geçmiş olsun canım bana da 36 yı bekler gibi ama biz önlemimizi alalım dedi
dündü kontrolüm 31+2 de 1800 dü haftasına uygun dedi ama çok korktum birden böyle yatacaksın sakın kalkma iki gün deyince işte
önlem almak için yaptırdı iğneyi sanırım![]()
Allah Allah çok mu azalmış ki:44::44::44::44:ben bu konuyu çok arastırdım bebeğin gelişimi iyise problem olmuyomuş.bide hareketlerini takip et çoğu dr.hareketli bebek sağlıklı bebektir diyor... ne zaman çağırdı seni kontrole???
avrupa yakasındayım canım ve eşiminde toplantısı var evde yok sabah çok erkekn kalktım yürüyüşe çıktım
galiba eşim yok diye sıkılıyorum canım ya
yarın bir de gidicem doktorum da şaşırdı herşey normaldı her zaman görünce şaşırdı 2 ya da 3 güne bir görüşürüz dedi. bir de 45 gibi bişey söyledi ama o sırada benim korkudan tansiyonum düşmüştü anlamadım bişey
bende varım şeker..arada ekim annelerine bakıyorumdadoğum adaşım nasılsın kızın nasıl..bak senle tıckerımız aynı oldu benim doğumda senle aynı artık..kızın nasıl.???adını ne koycan bu arada sen _?
![]()