2012 Şubat Anneleri

yok kız doğum iznim bitince annem gelicek bebeğe bakmaya
en azından ele avuca gelene kdr bakıcak
derdini anlatabilir duruma gelsin
bakarım ben bi yoluna

ee baban kardeşin falan yokmu annen tek başınamı yaşıyo ankarada gelip sende kalabilcek durumda ozaman daha iyi olur öyle valla hadi hayırlısı

cnm senle haftamız aynı..seninde kızın tembelleştimi geçen haftalara göre..benimki her zamanki gibi değil üşengeç olmaya başladı...:34:

Ewet aynı gun bızım dogumumuz ınsallah benim-olan..:49:Walla gecen hafta kızıım göbegımde dalgalanmalı hareketler bıle yapıyordu,bu hafta aynen dedıgın gıbı yavasladı..Normal mı tam bılmıyorum arada da karnıma kramp gırıyor,
sana da oluyor mu?

ben civilden aldım penye battaniyeyi kayınvaldem söylemişti ordakiler güzel diye
fiyatlarda uygun
maltepede yeri
bi bakın derim kızlar

ben civilden aldım penye battaniyeyi kayınvaldem söylemişti ordakiler güzel diye
fiyatlarda uygun
maltepede yeri
bi bakın derim kızlar

Teşekkurler .Pekı Avrupa yakasında var mı subesı?Biz karsıyı hıc bılmıyoruz gecen gun 3 saatte bır magazayı bulamadık ,daha da gıtmez eşim heralde karsıya...
Benımolan sıtenın adı gelmemıs mesaJda vırus yazıyo

Teşekkurler .Pekı Avrupa yakasında var mı subesı?Biz karsıyı hıc bılmıyoruz gecen gun 3 saatte bır magazayı bulamadık ,daha da gıtmez eşim heralde karsıya...
Benımolan sıtenın adı gelmemıs mesaJda vırus yazıyo
:9:
olması lazım ama sitedende sipariş verebilirsin 5 tl kargo ücreti var yanlız..bu site işte..ben yazınca virüs dedi sinir oldum..buklenin yazdığı site..:9:bende herşeyini burdan aldım çokta uygun....mağazaların bak nerelerde var diye...:34:

:9:
olması lazım ama sitedende sipariş verebilirsin 5 tl kargo ücreti var yanlız..bu site işte..ben yazınca virüs dedi sinir oldum..buklenin yazdığı site..:9:bende herşeyini burdan aldım çokta uygun....mağazaların bak nerelerde var diye...:34:

avrupa yakasında yok
bende avrupa yakasındayım ama yolum düşmüştü aldım
benim_olan ne yemek yaptın kız akşama

avrupa yakasında yok
bende avrupa yakasındayım ama yolum düşmüştü aldım
benim_olan ne yemek yaptın kız akşama

siteden sipariş verin sizde benim bi durak ötemde civil..gidip geliyorum..biberonunuda hafta sonu ordan aldım çokta uyguna....pendikteki....akşama canınız çekmez inş:26: etli mantar sote yapcam...mercimek çorbası, peynirli erişte ypcm.yanınada kayısı kompostosumu yapsam düşünüyorum..:44:..neyse ben kaçar daha yemeğe başlamadım eşim gelmeden yapayım..çok konuştum yine...koskoca civil neden avrupaya şube açmamışki...alla alla oranın bütün gelirini sahibi bağışlıyormuş..eğer yalan değilse..:34:haydin öptüm kocaman sizi:54::54::54:.

siteden sipariş verin sizde benim bi durak ötemde civil..gidip geliyorum..biberonunuda hafta sonu ordan aldım çokta uyguna....pendikteki....akşama canınız çekmez inş:26: etli mantar sote yapcam...mercimek çorbası, peynirli erişte ypcm.yanınada kayısı kompostosumu yapsam düşünüyorum..:44:..neyse ben kaçar daha yemeğe başlamadım eşim gelmeden yapayım..çok konuştum yine...koskoca civil neden avrupaya şube açmamışki...alla alla oranın bütün gelirini sahibi bağışlıyormuş..eğer yalan değilse..:34:haydin öptüm kocaman sizi:54::54::54:.

hadin iyi akşamlar bende kaçıyorum
evden uğrarım artık :34:

işten geldim dinlenmeye çalışıyorum

kız siz birbiriniz facden ekleyip

bende devre dışımı bıraktınız

yoksa ben mi yanlış anladım :26:

evet ekledık sen yoktun o ara gorunce senı solucektık bugunden berı benım olan dıye yırtıyorum kendımı bosuna mı dur ozel atayım adresı ekle benı.:1: hatta bız dunur bıle olduk :1:

Son düzenleme:
Back
X