2012 Şubat Anneleri

Güle güle canım..

Bende 30 aralığa alacağım gün..
Daha var ama çok merak ediyorum
Boyunu kilosunu
Bak kendi kilomu hiç merak falan etmiyorum:18::18::18:

Canım hangi konuda?
KAtılayım da nereye katıldığımı anlamadım ki:9::9::9:
İkinizede katıldım hadi:21::21:

Aynen böyle oluyor kızlar....
Ağzına sağlık canım..

Canım ben siteden yapıyorum
ama istersen sat ve bebeğin doğum tarihini yaz sana da yapalım

:38::38::38::38::38::38:

İnşallah canım..
Senin adam bence şaşırmaz canım:)):9::9:
Yine mi erkek bu 4. de mi diyecek miş ya:52::52:
Ancak zeki biri bunu düşünebilir bence:9::9:

iş yerinde bi arkadaşın arkadaşı sen hemşire bebeği getirince yinemi kız oldu evde daha 4 tane kız var demiş götürün şunu demiş :60:...bizede o dedi..eşimde diyo bende öylemi yapsam yapmaz tabide....çok güldüm ya....oğlumda vuruyo şimdi yapmasın babam öyle der gibi...:1:inş cnm..soğuk kanlı ama ben rahatsız olunca panikliyo biraz..her sabah soruyo iyimisin diye..dilimde tüh bitti iyiyim demekten..sancım var desem işi bişi unutur sanırım...:1:..şimdi evdede tekimya bişi olur diye korkuyo..ama her akşam soruyo kadınlarla konuştunmu yine diye..bi haber varmı diyo :60:

Canım bugün keyifsizsiz ama cidden sen
pek katılmadın sohbete..
Hasta değilsin değil mi?
işler mi yoğun?

buklee sanırım az ve öz konuşma yapmayı seven bi yapıya sahip..bunu verdiği cevaplardanda sezinledim..çok fazla laf kalabalığı yapmayı sevmiyo sanırsam..tabi çalışıyo olmasıda engel..banka işi kolay değil çünkü....biz bakma her telden çalıyoruz ...:1:

iş yerinde bi arkadaşın arkadaşı sen hemşire bebeği getirince yinemi kız oldu evde daha 4 tane kız var demiş götürün şunu demiş :60:...bizede o dedi..eşimde diyo bende öylemi yapsam yapmaz tabide....çok güldüm ya....oğlumda vuruyo şimdi yapmasın babam öyle der gibi...:1:inş cnm..soğuk kanlı ama ben rahatsız olunca panikliyo biraz..her sabah soruyo iyimisin diye..dilimde tüh bitti iyiyim demekten..sancım var desem işi bişi unutur sanırım...:1:..şimdi evdede tekimya bişi olur diye korkuyo..ama her akşam soruyo kadınlarla konuştunmu yine diye..bi haber varmı diyo :60:

hahaha kadınlar biz mi oluyoruz :))))))))))

Vay vay vay..
:9::9::9::9:
benim adama söyleyeyim de bence o yapsın
Hem yalanda olmaz..
Kasık ağrıların olabilir arada..
ben ilk hamileliğimde amma paniklerdim..
Şimdi alıştım ya
Sakın onlara aldanma yalancı sancılara:)))
demek adamın da biliyor kk yı...:19:

lilyp den gir türkçe olarak çevire tıkla önce sonra kendi son satını doğum zamanını işaretle burdaki kişisel bilgiler kısmında urlsini ekle cnm..yada sen bana son satını cinsiyetini bebeğin adını ver eklemek istediğin not varsa onuda yaz ben sana bi tane hazır yapıp yollim onu ekle..daha kolay olur..ifadeler içinde konuya cevap ver kısmına girdiğinde altta hemen ifadeler var onların hangisini eklemek istiyorsan üstüne tıkla yazının yanına eklenir cevapla de bitti.

Hiiii, teyzesi teyzesi sağol valla. Bilgisayara hiç yabancı olmadığım halde, sitenin yabancılığını çekiyorum sanırım. Nasipse oğlumun adı KIVANÇ. Sat tarihi de 7 Mayıs. Not da, Annesinin kuzusu, yavrusu, pamuğu

buklee sanırım az ve öz konuşma yapmayı seven bi yapıya sahip..bunu verdiği cevaplardanda sezinledim..çok fazla laf kalabalığı yapmayı sevmiyo sanırsam..tabi çalışıyo olmasıda engel..banka işi kolay değil çünkü....biz bakma her telden çalıyoruz ...:1:

ben bugün bi garibim galiba
konularada kopuk kaldım
susuyum bari :1:

bayanlar az önce birşey öğrendim benim gittiğim özel ataköy hastanesinde benim dr ayla hn. ama artık o amelyatlara ve doğum girmediği için zehra hn var 30 haftadan sonra durumu zehra hn takip edicek cunku benim aynı anda hem sezeryanla dogum hem myom amelyatım olucak, bu zehra hn hastanenin hem yönetim kurul başkanı hemde başhekimmiş, bunun benim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Benim yumurcaklar da bastı okulu
Eşim geldi beni almaya..
Şimdi eve gitmek kaldı kaldırabilirsem totoşumu:9::9:
Küçüğü de göreyim
Akşama tavuk yapayım pilav hoşaf..
Kızlar hepiniz kendinize çok ii bakın..
Öpüyorum:54::54::54::54::54:

Hiiii, teyzesi teyzesi sağol valla. Bilgisayara hiç yabancı olmadığım halde, sitenin yabancılığını çekiyorum sanırım. Nasipse oğlumun adı KIVANÇ. Sat tarihi de 7 Mayıs. Not da, Annesinin kuzusu, yavrusu, pamuğu

http://lbdf.lilypie.com/JJxdp2.png

cnm bu linki kopyala şimdi profilim yazan yere tıkla çizelge yazan yere yapıştır cnm.. ekle kaydet tamamdır..inş beğenirsin..

Son düzenleme:
evet :17:...diyorum bi arkadaşın ikizleri olcak diyorum....:34:

vayyy meşhur oldum yaniii

bayanlar az önce birşey öğrendim benim gittiğim özel ataköy hastanesinde benim dr ayla hn. ama artık o amelyatlara ve doğum girmediği için zehra hn var 30 haftadan sonra durumu zehra hn takip edicek cunku benim aynı anda hem sezeryanla dogum hem myom amelyatım olucak, bu zehra hn hastanenin hem yönetim kurul başkanı hemde başhekimmiş, bunun benim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum

öyledir inşallah canım

Benim yumurcaklar da bastı okulu
Eşim geldi beni almaya..
Şimdi eve gitmek kaldı kaldırabilirsem totoşumu:9::9:
Küçüğü de göreyim
Akşama tavuk yapayım pilav hoşaf..
Kızlar hepiniz kendinize çok ii bakın..
Öpüyorum:54::54::54::54::54:

iyi akşamlar canım

konularda gerı kaldım ne oluyo sımdık bırı ozetlesın :1::

boşver benimde çok uykum geldi :)

Back