• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sen kocadan intikamını aldınmı onu söyle bakim alışverişe çıkcaktınya naptın....:23:

Dün kaçırmışsın şekerim sen konuyu:32::32::32:Almammı bi sürü alışveriiş yaptım ama sor bakalım kime aldımm:9::9::9:kocamla oğluma yaradı alışverişe çıkmam:9::9:

canı sezeryan çekende ilkkez görüyorum valla....:52:...kızlar ben kaçtım kociş geldi yemek yicek sonra işi var .....acelem var hemen gidip balıkları pişrmem lazım..öptüm sizi kocamannnnnnnnnnn:54::54::54:

:1: kıskanc ıste dunurum nolcak :1:
tm cnm kolay gelsın ve afıyet olsun..
bolbol balık ye ıyı gelıyormus..

Dün kaçırmışsın şekerim sen konuyu:32::32::32:Almammı bi sürü alışveriiş yaptım ama sor bakalım kime aldımm:9::9::9:kocamla oğluma yaradı alışverişe çıkmam:9::9:

haknur zaten artık kendimizi unutur olduk hep onları düşünüyoruz, çok şanslı şu koca milleti

haknur zaten artık kendimizi unutur olduk hep onları düşünüyoruz, çok şanslı şu koca milleti

Sorma canım ya...Ama kociş suçluydu ona inat çıkmıştım çarşıya ama yine onunla oğluma aldım bişeyler...:9:

kimin doğum günü, ne olayı ben onuda kaçırmışım... anacım hep burdayım nasıl kaçıyorum anlamıyorum:43:

Kaynımın doğum günüydü ya canım eşim hediye olayını abartmıştıda biz kocişle birbirimize girmiştik yaaa:47:

kızlara oncelık var bı kere :1:

aman ne guzelmıs :1:
kımın dgm gunu kıı:S:S

Yaa siz ne kadar unutkan oldunuz yahhuuu kaç gündür neye dert yanıyodum size kocişle birbirimize girdik ya kaynıma aldığı hediyeler yüzünden...Bugünde pastasını kesecek cocuk yemeye gidicez :27::27::27:

kızlar size iyi sohbetler ben yemek hazırlıcam kociş geliyormuş hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Back
X