- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #52.081
sen kocadan intikamını aldınmı onu söyle bakim alışverişe çıkcaktınya naptın....![]()
Dün kaçırmışsın şekerim sen konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kocadan intikamını aldınmı onu söyle bakim alışverişe çıkcaktınya naptın....![]()
canı sezeryan çekende ilkkez görüyorum valla.......kızlar ben kaçtım kociş geldi yemek yicek sonra işi var .....acelem var hemen gidip balıkları pişrmem lazım..öptüm sizi kocamannnnnnnnnnn
![]()
Dün kaçırmışsın şekerim sen konuyuAlmammı bi sürü alışveriiş yaptım ama sor bakalım kime aldımm
kocamla oğluma yaradı alışverişe çıkmam
![]()
Kızlarrrr akşam nereye gidicez bilin bakiimmm![]()
sııtt kıskanmayın aloo
sıranızı bekleyın![]()
yemegemı gdeceksınız yoksaaaaaa...
haknur zaten artık kendimizi unutur olduk hep onları düşünüyoruz, çok şanslı şu koca milleti
sırasını beklemeyen sensin bikere bizimkiler daha büyük senden naberrr![]()
Yok kısss kayınvalidelere gitçez doğum günü pastası yemeye olaylı doğum günü![]()
haknurcum çağrı bıraktım bebeğim kaydet beni bakalım![]()
kızlara oncelık var bı keresırasını beklemeyen sensin bikere bizimkiler daha büyük senden naberrr![]()
Yok kısss kayınvalidelere gitçez doğum günü pastası yemeye olaylı doğum günü![]()
kimin doğum günü, ne olayı ben onuda kaçırmışım... anacım hep burdayım nasıl kaçıyorum anlamıyorum![]()
kızlara oncelık var bı kere
aman ne guzelmıs
kımın dgm gunu kıı:S:S
Kaynımın doğum günüydü ya canım eşim hediye olayını abartmıştıda biz kocişle birbirimize girmiştik yaaa![]()