• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hoşgeldin cnm geçmiş olsun baş ağrısına ne yapılır bilemedim ama parol veya minoset içebilirsinn:34:

evde var ama ılac ıcmek ıstemıyorum. son noktaya gelınce ıceyım barı evde var..

evde sirke varsa ıslak bir havluya dök onu koy başına canım oda iyi geliyorr....:34:

bak o yok ıste sırke sarımsak koktugu ıcın evde bıle bulundurmuyorum :1:
bakayım ılerleyen saatlere dgru gecmesse mınoset ıcerım

Kapıcı geldi yarın sabah 5ten gece 12 ye kadar sular kesik olacakmış önleminizi alın dedi evde ne var ne yoksa doldurduk...Yarın duş alacaktım artık gece yatarken alırım duşumudaa:37:

haknur sana cızelge yapalımmı

Canım yapmayı bende biliyorumda neye göre yapacağımı şaşırdım bebeğim ne satımla uyumlu ne usgyle nede dr un yorumuyla her gidişimde hesap farklılaşıyo bi büyük çıkıyo bi küçük anlamadım gitti:1::37::37::37:

Kapıcı geldi yarın sabah 5ten gece 12 ye kadar sular kesik olacakmış önleminizi alın dedi evde ne var ne yoksa doldurduk...Yarın duş alacaktım artık gece yatarken alırım duşumudaa:37:

bu gece yatmadan yap acılse barı. uh hıc sevmem su elektrık kesıntılerını

Canım yapmayı bende biliyorumda neye göre yapacağımı şaşırdım bebeğim ne satımla uyumlu ne usgyle nede dr un yorumuyla her gidişimde hesap farklılaşıyo bi büyük çıkıyo bi küçük anlamadım gitti:1::37::37::37:

sen sata gore yap erken gec ne zmn gelırse surprız olsun benımkıde sata gore ama 1,5 hafta once gıdıyormus masallah :nazar:
sende yap kalsın hep kac haftalıksın dıyesm var sana

Back
X