- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #52.601
kızlar herkese tünaydın... bir slm veriyim dedim berfini merak etmiştim şükür iyilermiş... birkaç işim var halledip gelicem hemen...
tatlım çok sevindim iyi olduğunuza... 35 hafta olarak doktorlar 34+0 ve 34+6 arasındaki günlere diyor tatlım... ultrasonda bebişin 3 gün büyük görünmüş doktoruna telaşlanma hemen hem o hesapladığımız 40.haftanın sonuna kadar %5 bebek duruyormuş zaten...
tatlım hiç bişey olmaz türk kahvesinden be hergün 1 tane mutlaka içerim, patates haşla ve muz ye çok iyi geliyor...birde en az 2-3 lt su içmen lazım yoksa bebişin suyu azalırmış ben 1 hafta çektim az su içtiğim için oluşun suyu azaldı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek...çok saol canım napsam bilemedim azıcık türk kahvesi yesem bebeklerime bişey olurmu acaba o çok ii gelir aslında ishale bir tek o kaldı bide doktor zaten erken doğum riskim var ikizlerden dolayı ölücem korkudan vallahiii...
Günaydın süper anne adaylarııı,nasılsınız bakalımm
Dün ağdamı yaptırtıp pırıl pırıl oldum,gerçi bayağı acıdı ama napalım artık alıştık sayılır..Sonra da oradan doktora gittik ..Her zamanki gibi 2 saat rötarla girebildik odasına.O önce dışarı çıkmıştı,ben de hemen tartıldım nasılsa soracak diye ve ilk kez bir yalan söyleyerek 2 kg eksik söyledim kilomu sorduğundaa...Ama napim artık bu kadar da kilo alınmaz ki kızar diye söyleyemedim..Bebişime baktık,yüzü hala erkeksi olan bir kızım war ,çok merak ediyorum nasıl çıkacağını..
Kalbini,organlarını falan gösterdi herşey iyi çok şükür..
2300kg olmuş aşkımmm..Maaşallah..Ama,boyunu unuttum sormayı,ultrason kağıdında da bulamadım ..Neyse , kasık kramplarımız için magnezyum ilacı içmek gerekiyormuş,aşağıya baskı başladığından bu aylarda kramplarımız normalmişş..İlk kez 2 hafta sonraya werdi randewumu,çok sewindim..En kafamı kurcalayan ise şu oldu ..Dün ben 33hafta+4günlük olduğumu söylediğimdee ultrasona baktı vee BUGÜN 35.HAFTANA GİRDİN dediii...Kızlarr bir anda 2 hafta öne ilerlemiş oldum,ben hala anlamamıştım bu hesabıı..
Çıkarken hemşiresi de ''2 hafta sonra 37.haftan olacak,nst'ye girersin..Kan tahlili ve idrar tahlili yaparız..Sezeryan düşünüyorsan 39'da da alır Sait Bey''demez mii..Bir anda 45 günlük saydığım şafak 28e indi ..Çooookkk heyecanlıyım ,yani 4 hafta ..En çok 5 haftaya kızıma kavuşabilme ihtimalim olacakk ...
Hatta tam 4 hafta baktığımda ,hep istediğim 2 Şubatta bile olabilir doğumummm..Yuppii...Ama tarihi diğer randewuda kesinleştireceğini söyledi..Darısı sizlere kızlaarr,demek ki 1-2 hafta kadar öndeyiz aslında düşündüğümüz haftalarda değiliz..Her an doğurabiliriz,hazır oluuunnn..Sizler neler yaptınız,doktora gidenler oldu mu??Öpüyorum herkesi..
tatlım çok sevindim iyi olduğunuza... 35 hafta olarak doktorlar 34+0 ve 34+6 arasındaki günlere diyor tatlım... ultrasonda bebişin 3 gün büyük görünmüş doktoruna telaşlanma hemen hem o hesapladığımız 40.haftanın sonuna kadar %5 bebek duruyormuş zaten...